- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Konu sahibi için dedim.
Ben zıplayan kişiye güldüm ama konu sahibi dert etmiş kendisinden kaçılmasını.
Merak etmeyin bu konuda ayar vericeniz son kişilerdenim.
Ayar vermemis onemlı bir gercegı yazmis.Kaç aile hekimi enfekte oldu, kaç kişiyi enfekte etti haberiniz var mı?
İzmirde enfekte aile hekimi ve hemşiresi huzurevine muayeneye gittiği için aynı huzurevinden beş yaşlı öldü. Bir çoğu hasta. Doktor bu insan tabi ki koruyacak kendini.
Beni üzen şey birbirimizden korkup kaçar hale gelişimiz, sizi üzen de buKonu sahibi için dedim.
Ben zıplayan kişiye güldüm ama konu sahibi dert etmiş kendisinden kaçılmasını.
Merak etmeyin bu konuda ayar vericeniz son kişilerdenim.
Gözümde amuda kalkmış maskeli bir kadın canlandı ve kahkaha attım nedense. Böyle böyle kafayı yiyoruz sanırımaslında herkesın bu cıddıyetde olması lazım , belkı abartılı bır tepkıyle yerınden hoplaması sıze tuhaf gelmıstır ama eger uzaklıgı koruyorsa ısterse amuda kalksın hıc onemlı degıl yeter kı mesafe koymayı bılsınler sahsen hıc alınmam o sebeple...
1,5 metre sosyal mesafe diye bir şey duydunuz mu?Dün ekmek almaya gitmiştim.Ben içeri girdim diye maskeli ve eldivenli bir kadın dışarıda bekledi.(Ben de fuları maske yapmıştım)Ben ekmeğimi alıp çıkarken alnımda "Dikkat korona " yazıyormuş gibi bir metre uzağa resmen zıpladı, öcü görmüş gibi..
Maskesine ve eldivenine pek güvenmiyor anlaşılan
İnanamıyorum ne hale geldik ah korona defol git artık şu gezegenden
Yolda kol kola yuruyenlerden daha normal gelir bana öyle bırıGözümde amuda kalkmış maskeli bir kadın canlandı ve kahkaha attım nedense. Böyle böyle kafayı yiyoruz sanırım
Milyon kere duydum 1 metre mesafesini1,5 metre sosyal mesafe diye bir şey duydunuz mu?
dalgınlığına gelmiştir siz yaklaşınca da geri basmıştır
Anlayıs göstermelisinDün ekmek almaya gitmiştim.Ben içeri girdim diye maskeli ve eldivenli bir kadın dışarıda bekledi.(Ben de fuları maske yapmıştım)Ben ekmeğimi alıp çıkarken alnımda "Dikkat korona " yazıyormuş gibi bir metre uzağa resmen zıpladı, öcü görmüş gibi..
Sizde aynı şekilde anlamışsınız demek ki ben anlatamadım.Ayar vermemis onemlı bir gercegı yazmis.
Duymamak mumkun mu kendim de uyguluyorum fakat kendim bunu uyguluyorum diye bile üzülüyorum.Dusman gibi görüyoruz birbirimizi ben üzülüyorum bilmemKadın doğru olanı yapmış sosyal mesafe denilen şeyi duymadınız herhalde
Bunun sezdirmedeni mi kaldı Allah aşkına?Evet olması gereken o ama ben bunu karşı tarafa sezdirmeden yapıyorum,ziplamiyorum ayıp olmasın diyeNe günlere kaldık kendimi çok yalnız hissediyorum dışarı çıktığımda
Ben zaten mesafeliyim insanlarla,degsem neyse zıplasın dicem.Ben olsam normal adımlarla uzaklasirdim.Birbirimizden kaçarak uzaklaşacak duruma geldik çok üzücüBunun sezdirmedeni mi kaldı Allah aşkına?
Belki de kendinden bir endişesi vardı ve sizi korumak istedi olamaz mı?Dün ekmek almaya gitmiştim.Ben içeri girdim diye maskeli ve eldivenli bir kadın dışarıda bekledi.(Ben de fuları maske yapmıştım)Ben ekmeğimi alıp çıkarken alnımda "Dikkat korona " yazıyormuş gibi bir metre uzağa resmen zıpladı, öcü görmüş gibi..
Aramızda hala başkasını umursayacak insanlar olduğuna inanmak isterim ama sanmıyorumBelki de kendinden bir endişesi vardı ve sizi korumak istedi olamaz mı?
Ben şahsen etrafımdaki insanlara onlardan bana bulaşırsa diye değil de benden onlara bişey olur mu acaba diye uzak duruyorum da.Aramızda hala başkasını umursayacak insanlar olduğuna inanmak isterim ama sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?