Korona sen bizi ne hale getirdin 😔

Konu sahibi için dedim.
Ben zıplayan kişiye güldüm ama konu sahibi dert etmiş kendisinden kaçılmasını.
Merak etmeyin bu konuda ayar vericeniz son kişilerdenim.
Ayar vermemis onemlı bir gercegı yazmis.

Konu sahibi için dedim.
Ben zıplayan kişiye güldüm ama konu sahibi dert etmiş kendisinden kaçılmasını.
Merak etmeyin bu konuda ayar vericeniz son kişilerdenim.
Beni üzen şey birbirimizden korkup kaçar hale gelişimiz, sizi üzen de bu

Gözümde amuda kalkmış maskeli bir kadın canlandı ve kahkaha attım nedense. Böyle böyle kafayı yiyoruz sanırım

1,5 metre sosyal mesafe diye bir şey duydunuz mu?
dalgınlığına gelmiştir siz yaklaşınca da geri basmıştır

Bulunduğum şehirde kuzenim var yeni evlenip geldi.Caya davet ettiler bizi korona var deyince bişey olmaz ya dedi ama herkesi de kendini de şüpheli olarak görmek zorunda kalıyoruz.

Simdi garip gelen mesafeler de sanırım normallesecek git gide.

Anlayıs göstermelisin

Çin'de çekilmiş bir video izledim geçenlerde,denk geleniniz var mıdır bilmem ,bu video gerçek mi ya demiştim içimden,aynısını yaşamış oldum.Videoda herkes birbirinden korkup kaçıyordu ve gidenin arkasından dezenfektan sıkıyordu.

Kadın doğru olanı yapmış sosyal mesafe denilen şeyi duymadınız herhalde

Ayar vermemis onemlı bir gercegı yazmis.
Sizde aynı şekilde anlamışsınız demek ki ben anlatamadım.
Ben bu duruma güldüm, konu sahibi ciddiye almış yazdım. Doktor tabi ki ciddiye alıcak. İnstagramda her gün 2 arkadaşımla kavga ediyorum ‘ne gezıyosunuz’ diye burda ayar yiyorum evet garip geldi.

Kadın doğru olanı yapmış sosyal mesafe denilen şeyi duymadınız herhalde
Duymamak mumkun mu kendim de uyguluyorum fakat kendim bunu uyguluyorum diye bile üzülüyorum.Dusman gibi görüyoruz birbirimizi ben üzülüyorum bilmem

Bunun sezdirmedeni mi kaldı Allah aşkına?
Ben zaten mesafeliyim insanlarla,degsem neyse zıplasın dicem.Ben olsam normal adımlarla uzaklasirdim.Birbirimizden kaçarak uzaklaşacak duruma geldik çok üzücü

Belki de kendinden bir endişesi vardı ve sizi korumak istedi olamaz mı?

Ben de bugun marketten donerken kaldirimda iki genc dip dibe sigara tutture tutture geliyorlardi. Farkeder etmez uçtum kaldirimdan asagi. Az daha yaklassam sigara dumanlari yuzumdeydi. Ayiptir yaa. Bu hareketin normalde dahi yapilmamasi gerekirken hele su zamanda yapilmasi. Soylendim biraz umarim anlamislardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…