Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çubuğu bilemiyorum ama,riskli gösteriyordu,aradık artık sağlık bakanlığını 14 üncü gece 3 de risksize dönersiniz dediler,dediği gibide oldu.Bu arada geçmiş olsun sizede.
Çubuğu bilemiyorum ama,riskli gösteriyordu,aradık artık sağlık bakanlığını 14 üncü gece 3 de risksize dönersiniz dediler,dediği gibide oldu.Bu arada geçmiş olsun sizede.
doğrudur testten kaçınıyorlardır.biz izole yaşadığımız halde çocuğa bulaştı .muhtemelen sınıfta vardı coronalı teste gitmeyen bir çocuk.ama bunun vebali büyük.bizler kronik hastayız eşimle.hadi bize de bulaşsaydı çocuktan?allahtan hemen teste götürdük kendimi iyi hissetmiyorum deyince ve delta varyantı çıktı .o çocukların evlerinde yaşlılar da yaşıyor kanser tedavisi falan görenler de gebeler de.nasıl bir vicdanla şüpheli çocuğu teste götürmüyorlar anlamıyorum
Merhaba
Ben de şu an koronayım, varyant değil normal düz corona ama karantinam 14 gün. Şu an 12 deyim ve çubuk duruyor. 7 gün karantina ilk kez duydum.
Merhaba
Ben de şu an koronayım, varyant değil normal düz corona ama karantinam 14 gün. Şu an 12 deyim ve çubuk duruyor. 7 gün karantina ilk kez duydum.
Geçmiş olsun
Karantinam kalkmadında o çubuk kayboldu
Şaşkınım o yüzden
Doktorum yarın için pcr yaptır dedi
Bakalım negatif çıkarsa ne olacak karantina durumum
Geçmiş olsun
Karantinam kalkmadında o çubuk kayboldu
Şaşkınım o yüzden
Doktorum yarın için pcr yaptır dedi
Bakalım negatif çıkarsa ne olacak karantina durumum
Aşım vardı 2 doz hem de. Arkadaşım da aynı şekilde 14 gün girdi. Ben herkesin 14 gün diye biliyorum, şehir şehir değişiyor mu acaba?
Teşekkürler size de geçmiş olsun.
Aşım vardı 2 doz hem de. Arkadaşım da aynı şekilde 14 gün girdi. Ben herkesin 14 gün diye biliyorum, şehir şehir değişiyor mu acaba?
Teşekkürler size de geçmiş olsun.
Çok şaşırdım
Bana normal korona olsaydı 10. Gün testte negatif olursa karantinan kalkar dediler
Delta olunca sabit 14 gün dediler
Filyasyon ekibi bu arada bunları diyen
Çubuğumu açıklayabilen yok
Yanlışlıkla olduysa ben de sorup uyandırmak istemiyorum