• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona sonucu

Peki 14 gün karantinadayken uygulamada o karantina çubuğu sonuna kadar duruyor muydu hatırlıyor musunuz?
Çubuğu bilemiyorum ama,riskli gösteriyordu,aradık artık sağlık bakanlığını 14 üncü gece 3 de risksize dönersiniz dediler,dediği gibide oldu.Bu arada geçmiş olsun sizede.

Çubuğu bilemiyorum ama,riskli gösteriyordu,aradık artık sağlık bakanlığını 14 üncü gece 3 de risksize dönersiniz dediler,dediği gibide oldu.Bu arada geçmiş olsun sizede.
Teşekkür ederim
Bana da 14 gün zorunlu dediler de 7. Günden sonra çubuk kaybolunca acaba delta değil miyim diye şüpheye düştüm

doğrudur testten kaçınıyorlardır.biz izole yaşadığımız halde çocuğa bulaştı .muhtemelen sınıfta vardı coronalı teste gitmeyen bir çocuk.ama bunun vebali büyük.bizler kronik hastayız eşimle.hadi bize de bulaşsaydı çocuktan?allahtan hemen teste götürdük kendimi iyi hissetmiyorum deyince ve delta varyantı çıktı .o çocukların evlerinde yaşlılar da yaşıyor kanser tedavisi falan görenler de gebeler de.nasıl bir vicdanla şüpheli çocuğu teste götürmüyorlar anlamıyorum :KK12:
Bizdede çocuklara yapmıyorlar diye bende İngiltereden gelirken 20 tane antigen testi bavula atıp getirdim 😂😂😂

Merhaba
Ben de şu an koronayım, varyant değil normal düz corona :D ama karantinam 14 gün. Şu an 12 deyim ve çubuk duruyor. 7 gün karantina ilk kez duydum.

Merhaba
Ben de şu an koronayım, varyant değil normal düz corona :KK70: ama karantinam 14 gün. Şu an 12 deyim ve çubuk duruyor. 7 gün karantina ilk kez duydum.
Geçmiş olsun
Karantinam kalkmadında o çubuk kayboldu
Şaşkınım o yüzden
Doktorum yarın için pcr yaptır dedi
Bakalım negatif çıkarsa ne olacak karantina durumum 👀

Aşınız yok muydu?
Sizin niye 14 gün?

Geçmiş olsun
Karantinam kalkmadında o çubuk kayboldu
Şaşkınım o yüzden
Doktorum yarın için pcr yaptır dedi
Bakalım negatif çıkarsa ne olacak karantina durumum 👀

Aşınız yok muydu?
Sizin niye 14 gün?
Aşım vardı 2 doz hem de. Arkadaşım da aynı şekilde 14 gün girdi. Ben herkesin 14 gün diye biliyorum, şehir şehir değişiyor mu acaba?
Teşekkürler size de geçmiş olsun.

Aşım vardı 2 doz hem de. Arkadaşım da aynı şekilde 14 gün girdi. Ben herkesin 14 gün diye biliyorum, şehir şehir değişiyor mu acaba?
Teşekkürler size de geçmiş olsun.
Çok şaşırdım
Bana normal korona olsaydı 10. Gün testte negatif olursa karantinan kalkar dediler
Delta olunca sabit 14 gün dediler
Filyasyon ekibi bu arada bunları diyen

Çubuğumu açıklayabilen yok
Yanlışlıkla olduysa ben de sorup uyandırmak istemiyorum 😂

Back
X