Arkadaşlar merhabalar,annem babam ve bebeğimle beraber yaşıyoruz.Ekmegi haftalık marketi iki haftalık yapıyorum kimseye değmeden hızlıca eve geliyorum,elini yika üzerini değiş sepete at..dikkat ediyoruz yani.Annem babam kronik hasta .Annemleri memlekete göndermedim hatta konu komşu gelise, babam da evde durmazsa diye,bizden ayrı yaşamakta olan eşime de dolmuşa bineceksen çocuğu görmeye gelme dedim, bisikletle gelip gidiyor o da kimseyle temas etmiyor,idari izinli zaten.(İse gidiyor olsaydı korona bitinceye kadar hiç almazdım zaten aramıza)
Gelelim konumuza.. Komşum var,oğlu ile yalnız oluyo genelde,o da benim gibi okul tatil olduğu için evde ve ihtiyaç için çıkıp dönüyor fakatttttt eşi şehir dışında çalışıyor ve haftanın iki günü filan geliyot eve..Komsumuz oğlumu alıp gelir oldu bu aralar bize...sabah çocuk tek geldi bu sefer,bebekle oynayabilir miyim dedi ne deyim,sucuyu beklerken onu buldum karşımda,
korona var olnaz git diyemezsin
üç gündür sık gelir oldular davet etmediğim halde tabağa bişey koyup kapıya geliyorlar ikisi sağol eline sağlık diyorum o kadar ama oğlan içeri girecek gibi durunca annesi hadi ugrayalim bes dk dedi girdiler izin de istedi annemden girdikten sonra mahsuru var mı diye ama ne desin evet mahsuru var mı desin

girmişler bile zaten.
Sevdim kendisini ama ben şimdi napim, eşinden tedirgin oluyorum onda virüs olur da bize taşıtlarsa diye...
Ne önerirsiniz kırmadan nasıl hallederim bu sorunu acaba ?