Benim 10 gün sonra geri gelmeye başladı 1 ay içinde de tamamen almaya başladım ama hala herşeyin tadını tam alamiyorumKızlar öncelikle Allah daha büyük dert vermesin. Ama merakta etmiyorum değil. Ben 4 ay önce koronaya yakalandım ama halen koku duyum hiç yok. Sadece temizlik ürünleri,sabun,yumuşatıcılar vs. bunlara karşı tek bir koku geliyor onuda benzetecek olsak tuzruhu gibi bi koku,tek bir koku yani.Yani affınıza sığınarak söylüyorum annem çocuğun bezini değiştirdi çok ağır koktuğunu söyledi yani artık merağımdan bezi yakından kokluyorum tık yok,kardeşime diyorum sana koku ağır geliyor mu çokça fazla diyor ama bende koku hiç yok. Sizin hiç etrafınızda böyle bi durum yaşayıp sonra düzelen oldu mu? Yoksa kalıcı olarak bi hasar mı kaldı
Tat alma duyum hiç gitmediGenelde yavaş yavaş geliyor dendiğini duydum tat alma duyunuz nasıl
İnanki 1 yıl sonrada geleceğini bilsem beklerim ama gelip gelmiceğini bilmemek sıkıcı6 aydır koku alamıyorum psikolojimi bozuyor bu durum. Çözüm bulan varsa Allah rızası için yazsın.
Deneyeyim bi 10 -15 gün canım sağolSarımsak herşeye şifa ya işe yarar mı acaba sarımsak yutmak falan
Ne kadar oldu siz geçireliBenim 10 gün sonra geri gelmeye başladı 1 ay içinde de tamamen almaya başladım ama hala herşeyin tadını tam alamiyorum
Yaa acaba nasıl bulabilirim o konuyuBiri yazmıştı buralarda azot yağı mı ozon yağı mı neydi yaa
Geçen ay olduk daha bugünlerde yeni geldi koku duyum ama hala yediklerimin tadı tam yok bendede tat hemen gelmeyecek galibaTat alma duyum hiç gitmedi
İnanki 1 yıl sonrada geleceğini bilsem beklerim ama gelip gelmiceğini bilmemek sıkıcı
Deneyeyim bi 10 -15 gün canım sağol
Ne kadar oldu siz geçireli
Profil mesajıydı konu değildi.Yaa acaba nasıl bulabilirim o konuyu
Onuda deneyeyim bi ara aktardan alıp sağolunzeytin yaptağı çayı için. tanıdıklarımın o şekilde geri geldi.
İnşallah hemen gelirGeçen ay olduk daha bugünlerde yeni geldi koku duyum ama hala yediklerimin tadı tam yok bendede tat hemen gelmeyecek galiba
Çok teşekkürlerProfil mesajıydı konu değildi.
Çok teşekkürlerLogin • Instagram bu kadın güzel şeyler paylaşıyor belki fayda edecek bişey bulursunuz
Kızlar öncelikle Allah daha büyük dert vermesin. Ama merakta etmiyorum değil. Ben 4 ay önce koronaya yakalandım ama halen koku duyum hiç yok. Sadece temizlik ürünleri,sabun,yumuşatıcılar vs. bunlara karşı tek bir koku geliyor onuda benzetecek olsak tuzruhu gibi bi koku,tek bir koku yani.Yani affınıza sığınarak söylüyorum annem çocuğun bezini değiştirdi çok ağır koktuğunu söyledi yani artık merağımdan bezi yakından kokluyorum tık yok,kardeşime diyorum sana koku ağır geliyor mu çokça fazla diyor ama bende koku hiç yok. Sizin hiç etrafınızda böyle bi durum yaşayıp sonra düzelen oldu mu? Yoksa kalıcı olarak bi hasar mı kaldı
6 aydır koku alamıyorum psikolojimi bozuyor bu durum. Çözüm bulan varsa Allah rızası için yazsın.
Buna dün rastlamıştım işinize yarar inşallahKızlar öncelikle Allah daha büyük dert vermesin. Ama merakta etmiyorum değil. Ben 4 ay önce koronaya yakalandım ama halen koku duyum hiç yok. Sadece temizlik ürünleri,sabun,yumuşatıcılar vs. bunlara karşı tek bir koku geliyor onuda benzetecek olsak tuzruhu gibi bi koku,tek bir koku yani.Yani affınıza sığınarak söylüyorum annem çocuğun bezini değiştirdi çok ağır koktuğunu söyledi yani artık merağımdan bezi yakından kokluyorum tık yok,kardeşime diyorum sana koku ağır geliyor mu çokça fazla diyor ama bende koku hiç yok. Sizin hiç etrafınızda böyle bi durum yaşayıp sonra düzelen oldu mu? Yoksa kalıcı olarak bi hasar mı kaldı
Benim kuzenimin basinada geldi tat koku kaybı hala tam alamıyor 7 ay oldu koronayi atlatali bez fln degistirecegi zaman çocuğun poposunu biz koklardik yapmış mi diye Allah şifa versin herkeseKızlar öncelikle Allah daha büyük dert vermesin. Ama merakta etmiyorum değil. Ben 4 ay önce koronaya yakalandım ama halen koku duyum hiç yok. Sadece temizlik ürünleri,sabun,yumuşatıcılar vs. bunlara karşı tek bir koku geliyor onuda benzetecek olsak tuzruhu gibi bi koku,tek bir koku yani.Yani affınıza sığınarak söylüyorum annem çocuğun bezini değiştirdi çok ağır koktuğunu söyledi yani artık merağımdan bezi yakından kokluyorum tık yok,kardeşime diyorum sana koku ağır geliyor mu çokça fazla diyor ama bende koku hiç yok. Sizin hiç etrafınızda böyle bi durum yaşayıp sonra düzelen oldu mu? Yoksa kalıcı olarak bi hasar mı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?