korona ve nişan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
e bekleyin biraz daha virüs geçene kadar çok mu acele?evrak işi , atama gibi sebepten kendi kendine gidip bi imzayla nikah yapanlar dışında nişan düğün söz gibi şeyler yapan kimseye hak vermiyorum.

Yapmayın ne olur . Aile arasında normal bir tören ile nişanınızı yapın .Kalabalık gruplar çok tehlikeli .Gücenen gücensin ,hiç bir şey sağlıktan önemli değil .Kim ne demiş takılmayın .

Nişanada neden gelmeye meraklı olur ki insanlar dügün değil sonucta ne bileyim isteme bile daha heyecanlı 😒
Bahce yada teras kat varsa orda yapın gelen gelsin veya alınan eden olur diyene yerimiz evimiz müsait değil diyin kabul etmeyin altı üstü nişan yahu

evet zaten umursamasa söylemezdi annesi diye düşünüyorum. düğün yakında olacak 3 ay sonra duruma göre ya da nikah yapacağım
O zaman kimseyi dinlemeyin aile arasında isteme yüzük takılması olsun bol bol foto ve video çekersiniz. O çok merak eden akrabalara gönderin davetide nikaha yaparsınız. Düğün için boşuna masraf yapmaktan kurtulmuş olursunuz mis gibi ne akraba ne dedikodu 👍

ya biri yolda gelirken hastalığı kapsa ve size getirse..ayrıca herkes bu özel gününüzü "coronada nişan yapan kız" olarak anımsar. kendimi sizin yerinize koyuyorum ve gerçekten ben olsam ertelerdim.. salgında biter ayrıca merak etmeyin...

ne zamana bitecek acaba bir fikriniz var mı?

ne zamana bitecek acaba bir fikriniz var mı?
kesin birşey söylemek doğru olmaz tabi ama sağlıkçıyım. benim tahminim eylül gibi biteceği yönünde umarım haksız çıkmam..
yanlış anlamayın ama ben kendimi sizin yerinize koyarak erteleyin dedim.. bu şekilde nişan yapsanız bile kimse gelemeyecek, insanlar eleştirecek niye korona varken yaptın gibisinden.. yani güzel ve çok anlamlı bir gününüzü kötü anımsama ihtimaliniz de var işin ucunda.. ben olsam bu kadar riske giremezdim açıkçası :110:

kesin birşey söylemek doğru olmaz tabi ama sağlıkçıyım. benim tahminim eylül gibi biteceği yönünde umarım haksız çıkmam..
yanlış anlamayın ama ben kendimi sizin yerinize koyarak erteleyin dedim.. bu şekilde nişan yapsanız bile kimse gelemeyecek, insanlar eleştirecek niye korona varken yaptın gibisinden.. yani güzel ve çok anlamlı bir gününüzü kötü anımsama ihtimaliniz de var işin ucunda.. ben olsam bu kadar riske giremezdim açıkçası :110:

azaldı mı peki?
hep böyle mi surecek merak içindeyim.
inşallah kısa surede biter, tatil planlarımız vardı bir suru, hepsi kaldı.

azaldı mı peki?
hep böyle mi surecek merak içindeyim.
inşallah kısa surede biter, tatil planlarımız vardı bir suru, hepsi kaldı.
azaldı tabi ama çok büyük ölçüde değil... internetten takip edebilirsiniz bir fikir oluşturur planlarınız konusunda

e bekleyin biraz daha virüs geçene kadar çok mu acele?evrak işi , atama gibi sebepten kendi kendine gidip bi imzayla nikah yapanlar dışında nişan düğün söz gibi şeyler yapan kimseye hak vermiyorum.
biz de aileler tanışmadı nişan dediğim aslında söz nişan bir arada olacak sonra zaten üç ay sonra nikah yapıcaz ancak durumlar çok iyi olursa düğün olur

evde sadece aile arasında yapalım diyoruz sadece anne babalar, ben ve nişanlım olsun. haziranın son haftası olacak. zaten uzun süredir bekliyorduk nisanın ilk haftası yapacakken erteledik. şimdi bari yüzükler takılsın dedik. biz kimseyi çağırmayacağız ama gelin görün ki diğer tarafın akrabalarından şimdiden soğudum. sebep güceniyorlarmış, niye çağırmıyorlar diye. gelemezler ama aşırı sinir oldum ben böyle cahillik görmedim.

çabuk soğumuşsun :KK70::KK70:

Biz corona yokken böyle yüzük taktık nişan olmuş oldu :KK45: eğer sizin içinize siniyorsa bu şekilde yapın yoksa erteleyip kalabalık bir nişan yapın seneye belki. Ama 3 ay sonra evleneceğiz illa derseniz de bence makul bişey. Çünkü 3 ay sonraya düğün nikah herneyse düzelir belki virüs olayları herkesi davet edersiniz.

Kendinizi dinleyin bence çünkü benim tüm süreçler baya sade oldu, daha bile sade olabilirmiş. Ama insanlara söyleyince bana ne kadar ruhsuzsun falan dediler çok sade olduğu için :KK48:

Onceden bu konuda daha kati olunabilirdi ama normallesme asamasina gecildigi icin kesinlikle aile icinde kalmak sartiyla kucuk gruplarla toplanmalar baslayabilir diye dusunuyorum haziran sonu-temmuz basi gibi. Cunku salgin henuz bitmeyecek, ben isim geregi cok basit bir analiz yuruterek dahi salginin eylul ayinda bitmeyecegini soyleyebilirim. Dunya uzerindeki butun pandemiler 2-3 dalga halinde ilerledi, o yuzden yeni sosyal normlar edinerek normallesmeye baslamak haric su asamada yapacak hicbir sey yok. Birincisi kumulatif bagisiklik olusturmak icin bu gerekli, ikincisi de virusun bize alismasi icin... Asi ve ilacin bulunmasindan daha iyi ve hizli olacak bir ihtimal virusun bize uyum saglayarak olumlu yonde mutasyona ugramasi(ornegin Influenza viruslerinin Ispanyol gribi zamanindaki kadar olumcul olmamasi).

Ama kim kirilirsa kirilsin cok kalabalik bir nisan yapmak hala risk faktoru olusturuyor. O yuzden umarim kararliliginizi surdurebilirsiniz.

Zoom üzerinden şirketler yönetiliyor, eğitim veriliyor.
Zoom'da yapın nişanı herkes evinden alkışlayıp evinden süzsün gelini.

Açık açık söylicekler hastalıktan dolayı böyle karar aldık diye ister gücensinler ister küssünler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X