- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Umutumut82
Yazınızı okurken ben yazdim sandım. Benim de kızım rahatsız hastaneden çok sıkıldı, okula gitmeyi çok istiyor diye Ocak da kayıt yaptırdık. Sonra korona patladı. Hala içimde terettutler var. Doktorlar sıkıntı olmaz, normal çocuk gibi düşün desede öyle olmuyor. Bizim okul şu an uzaktan eğitime başladı. Haftada bir saat okula gidiyor. Üç çocuk oluyor sınıfta. Ama 21 Eylül de ne olacak bilmiyorum. Almak istiyorum ama kıyamıyorum çok çok mutlu. Olacakla ölecege çare yok. Bizim sınıf onbeş kişi şimdilik. Bakalım 21 Eylül de ne olacak.
Birde bir şey merak ediyorum. MEB okulları acmazsa özel okul çocukları çağırabilir mi? Hibrit eğitim iki gün olacak derse, özeller bunu beş güne çıkartabilir mi? Bizim okul MEB ne derse onu yapmak zorundayız dediler. Velilere sorulma nedeni ne anlamadım?
Allah yardimcimiz olsun. Rabbim evlatlarimiza şifa versin. Valla anlamadim bende bizi topladilar oylama yapildi yarin aciliyor haftanin 5 günü gidilecekmis. Ögretmenlerede yazik hepsinin evde cocugu var.insallah süreci kazasiz belasiz atlatiriz. Benim oglumda cok sıkıldı ama yine ayni korkulari yasamakta istemiyorum.