Korona Virüsü ve evi yaptırmak isteyen ev sahibi

Onlar daha beter, oğluyla konuşmayı denedim, babam bilir diyor. Adam cahilin teki, ne anlar sözleşmeden ne olduğunu bilmiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Caresizlik böyle bir şey.
Ama çaresiz değilsiniz, o bilmiyorsa siz biliyorsunuz sözleşmenin ne olduğunu.
Şuan bir polisi bir yetkiliyi arasanız, kendisi hem vergi kaçırmaktan hem de şu zamanda toplum sağlığini riske atmaktan ceza yada en hafifi uyarı da bulunurlar.

Ayrıca evden falan da çıkaramaz böyle biseyden dolayı.

Allahım akıl fikir ver😠şikayet edin yetkililere bencil adam size yazık değilmi çoğumuz ekmek almaya gitmeyelim diye ekmrği kendimiz yapıyoruz bu soğukta bide

evden atamaz, öyle bir şey yapmaya kalkarsa şikayetiniz halinde devlet vergi kaçırmanın peşine çok güzel takılır hem başı belaya girer hem de paracıklarından olur.çirkef olun biraz böylelerine.

Anlaşılan korona yüzünden işi az olan ustaları da ucuza bulmuş. Bu adamla uğraşılmaz. İnş bir an evvel kendi evinize geçersiniz

Bakın benim önerim konuşmaya falan gitmemeniz yönünde.
Mevcut salgının durumuna göre zaten yakında (1-2 hafta maksimum) sokağa çıkma yasağı gelir, onun uyanıklığı da ters teper. Bir o beyefendi mi akıllı devlet bilmiyor mu?

Çıkın diye kapıda çığırırsa da sakın ürkmeyin. Polisin gelip sizi atması lazım istediği kadar tepinsin. Kontrat olmadan kiraya vermek suç, elden para almak suç, vergi kaçırmak hepten suç. Bu kişi 65 yaşın üstündeyse karantinaya da uymuyordur o da ayrı suç. (153e şikayet ediliyor)

Tanıdığınız bir avukatla/bilen biriyle görüşün, ödeyeceği cezaları bir toplasın bakalım o banyo halen tadilat isteyecek mi? Maliyeye açık açık söylerim diyin çok ağır cezaları var.

Kira ile ilgili mesaj attıysa işinize yarar resmi kanıt olur.

Kalabalık bir aileyiz eşe dosta gitsek hastalık taşımadığımız ne malum, ya da onların taşımadığı? eve de almaya pek yanaşmıyorlar zaten.
o zaman sizde onun açığını kullanacaksınız ama sonradan aranız açılır onun içinde yapacak birşey yok gözünü korkutun idare et gerekirse çıkarız salgından sonra deyin.

o zaman sizde onun açığını kullanacaksınız ama sonradan aranız açılır onun içinde yapacak birşey yok gözünü korkutun idare et gerekirse çıkarız salgından sonra deyin.
Ben de öyle düşündüm, salgından sonra çıkarız diyordum. Ama derdim tekrar taşınmamak.

Bakın benim önerim konuşmaya falan gitmemeniz yönünde.
Mevcut salgının durumuna göre zaten yakında (1-2 hafta maksimum) sokağa çıkma yasağı gelir, onun uyanıklığı da ters teper. Bir o beyefendi mi akıllı devlet bilmiyor mu?

Çıkın diye kapıda çığırırsa da sakın ürkmeyin. Polisin gelip sizi atması lazım istediği kadar tepinsin. Kontrat olmadan kiraya vermek suç, elden para almak suç, vergi kaçırmak hepten suç. Bu kişi 65 yaşın üstündeyse karantinaya da uymuyordur o da ayrı suç. (153e şikayet ediliyor)

Tanıdığınız bir avukatla/bilen biriyle görüşün, ödeyeceği cezaları bir toplasın bakalım o banyo halen tadilat isteyecek mi? Maliyeye açık açık söylerim diyin çok ağır cezaları var.

Kira ile ilgili mesaj attıysa işinize yarar resmi kanıt olur.

Tavsiyeler için teşekkürler, çok yardımcı oldu. Bende araştırdım baya. MAhkemeye tahliye davası açması gerekiyormuş çıkmayan kiraci için. Mahkemeler şu anda kapalı. Sokağa çıkma yasağı çok yakında gelir bence de.

Adam ateşlere düştü. Sadece bu hafta bile eve kaç kişiyi getirdi sadece fiyat almak için. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin. Gerekirse yasal yollarla savunacağım. Salgın sonrasında da çıkacağım evden de ne kadar sürer belli değil ki?

Onlar daha beter, oğluyla konuşmayı denedim, babam bilir diyor. Adam cahilin teki, ne anlar sözleşmeden ne olduğunu bilmiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Caresizlik böyle bir şey.
E adam cahil sözleşme nedir bilmiyor. Siz de mi cahilsiniz? Siz biliyorsunuz, yapsaydınız sözleşme.

her zaman dürüst olmayi tercih ederim ama bu donemde böyle düşüncesiz ev sahipleri herseyi hakediyor. Isterseniz soyle yapin. Simdi tadilat icin aldigi fiyati sorun ve deyin ki salgin bitince tekrar fiyat alın simdiki fiyat ile salgindan sonraki fiyat arasindaki farki ben verecegim o zaman yaptıralım diye soyleyin. O dönem gelince de, Evden cikin sozunuzde durmayin. Normalde asla söyleyebileceğim yada yapacagim bir durum degil ama boyle insanlar bunu hakediyor.

her zaman dürüst olmayi tercih ederim ama bu donemde böyle düşüncesiz ev sahipleri herseyi hakediyor. Isterseniz soyle yapin. Simdi tadilat icin aldigi fiyati sorun ve deyin ki salgin bitince tekrar fiyat alın simdiki fiyat ile salgindan sonraki fiyat arasindaki farki ben verecegim o zaman yaptıralım diye soyleyin. O dönem gelince de, Evden cikin sozunuzde durmayin. Normalde asla söyleyebileceğim yada yapacagim bir durum degil ama boyle insanlar bunu hakediyor.
Aklımda olsun, sağ olun. olayı hır güre dökmek istemiyorum, gelip kapımızda bağırır laf eder falan. Benim içinde çok ters bir durum ama zorda kalırsam yapabilirim. Polis, mahkeme falan uğraşılmaz şimdi.

Çaresiz falan değilsiniz adam kira ödemeyen kiracısını bile atamıyor artik ne demek sizi atması

Israr ederse şikayet ederim ben olsam.ayrıca bankaya kiranın yatmamasi da onun için sıkıntı.vergisini veriyor mu o kıranın?..ben olsam bu dönemde beni geren insana cirkinlesirdim

IIzinvermeyin sakin usta girmesine

Şikayet edin evde durmuyor diye. Evde duran biri ustayı nereden bulup getirecek.
Kaldı ki kontratınız varsa elinizde siz tamam demediğiniz sürece zorla eve usta sokamaz. Yine kontratınız bitmediği sürece sizi çıkartamaz.

Bunağın başına vurmuş can sıkıntısı

Bence hazir firsattan istifade ev degistirin böyle ev sahibine katlanmak zor. Virüsten dolayi kiralar da tasimaci da ucuzlar su ara

Ben de öyle düşündüm, salgından sonra çıkarız diyordum. Ama derdim tekrar taşınmamak.

Tavsiyeler için teşekkürler, çok yardımcı oldu. Bende araştırdım baya. MAhkemeye tahliye davası açması gerekiyormuş çıkmayan kiraci için. Mahkemeler şu anda kapalı. Sokağa çıkma yasağı çok yakında gelir bence de.

Adam ateşlere düştü. Sadece bu hafta bile eve kaç kişiyi getirdi sadece fiyat almak için. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin. Gerekirse yasal yollarla savunacağım. Salgın sonrasında da çıkacağım evden de ne kadar sürer belli değil ki?

Madem ki eve fiyat için zorla usta sokuyor, o zaman siz de şikayet etmeniz durumunda ödeyeceği faturayı bir hesaplatın. Bu vatandaş elden kirayı alıyorsa ya minimumdan gösteriyordur ya da hiç göstermiyordur. 10 yıllık kiracının vergi cezası faiziyle birlikte korkunç bir ceza çıkar.

Nedense ev sahibinizden bir damla dürüstlük beklemiyorum. 😂 Yok evimde kaçak oturuyorlar falan derse üstünüze kayıtlı fatura aboneliklerini gösterin. Ben bu tip durumlarda danışmanlık ücretiyle bile olsa kanuni görüş alırdım.

Bugünkü ıklamaya göre sokağa çıkma yasağının karnı burnunda, ev sahibiniz boşa çırpınıyor. Şu 2 ayı bir atlatalım siz de başka eve çıkın, ev sahibiniz de 10 yıl düzenli kira ödeyecek birini nasıl bulacak bakalım?

Ne tadilatı. Olmaz öyle şey. Benim de tadilat yaptırmam lazım. ( musluklar da falan sorun var ihtiyaç yani ) Bu olaylar olunca vazgeçtim. Olacak iş değil çünkü.

Back
X