- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On yıl önce kira sözleşmesi yok muydu?
Cuneyt özdemir de öyle diyor. O bilerek oyle söylüyor herhaldeKorena yalnız...
Onun kiradan vergi ödemesi gerekiyor. Vergi ödememek için kira sözleşmesi yapmamış olabilir. Kirayı elden mi veriyorsunuz. Şikayet edeceğiz deyinEv sahibi egosu var, polis eşliğinde bile evden atar. Ev almaya çalışıyoruz bu yüzden kaç sene idare ettik.
Yine herkes dökturmus
Elden kirayi veriyoruz diyo arkadaslar nasil ispatlayacak da vergi cezasi yiyecek ev sahibi???
Ev sahibinizle aranizda sozlesme olmamasi onun icin de zor bi surec
Sizi kafasina gore evden cikaramaz. Polisinde mahkeme karari olmadan kiraciyi evden cikarma yetkisi yok ülkemizde
Kira sozlesmesi olsa vedahi siz kirayi vs odemeseniz bile bu surec mahkemesiyle icrasiyla bi kac aylik surec ki su an mahkemeler ve icralar islevsiz gibi bir sey ulkede virusten dolayi
Cok ayrinti kasmak istemiyorum ama siz biz istemiyoruz diyin ve kapinizi kapatin. Istedigin yere basvur amcacim biz kirayi veriyorsak bu evi kullanma hakkina sahibiz diyin.
Gereksiz yere adami tehdit etmeyin kanitlayamayacaginiz bi olayda. Gereksiz yere gozlesirsiniz
Elden alınan kiraları devlet ispatlayamasaydı herkes elden alırdı kimse vergi ödemezdi. Zaten vergi kaçıranlar parayı göstermemeye çalışır maliyenin uzmanlık alanı bu zaten.
Aboneliklerden kişinin o meskende uzun süre oturduğu çıkar, ev sahibi elden para alsa bile kiracı kirayı ödemek için bankadan düzenli para çekiyor. Ev sahibi polis çağırsa kiracı olduklarını kendisi söyler zaten o yüzden avukat/polis/maliye ile görüşmeden ev sahibi ile konuşmasınlar dedim.
Onun dışında tüm dediklerinize sonuna kadar katılıyorum, ilk etapta kapıyı kapatıp gitsinler, zaten sokağa çıkmak sınırlı hale geliyor gittikçe usta da gelemeyecek. Ev sahibinin çıkın diye ciyaklamasının anlamı yok.
Onlar daha beter, oğluyla konuşmayı denedim, babam bilir diyor. Adam cahilin teki, ne anlar sözleşmeden ne olduğunu bilmiyor. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Caresizlik böyle bir şey.
Çok mantıklı valla. 14 günlük ev karantinasindayim kimse girip çıkamıyor dediniz mi bitti gittiBen korona oldum diyin.
Daha da israr ederse gelen ustalara kapidan söyleyin evde koronali var yine de siz bilirsiniz diye
Saka bir yana ne uyuz insanlar var ya.
Ben korona oldum diyin.
Daha da israr ederse gelen ustalara kapidan söyleyin evde koronali var yine de siz bilirsiniz diye
Saka bir yana ne uyuz insanlar var ya.
Yahu öyle şeyler diyorsunuz ki, işi gelmemiş iki tarafın da ne demek ya... Biz evi dolayılı yoldan çok zor bir durumda kiraladık, sahibi olacak adam Almanyadaydı o zaman. Oğlu karışmam dedi, gelince yaparsanız. Bilip bilmeden kesin yorumlar yapmayın. Olayın iç detayı çok farklı.Olmaz mı
Ama işine gelmemiş iki tarafın da.
Kime edilir ki?Çok zor bir durum buara kiracıdan kira almayalım sloganı varken size yapılan çok kötü olmuş ...şikayet ederiz falan deseniz hatta etseniz
Kiracı kabul etmezse öyle bir yasak Hakkı yok. Hele şu salgın döneminde evinize yabancı insanlar soktuğu İçin ceza bile verilebilir. Tehdit edin, anlamazsa direkt polis çağırın şikayet edin. Kapıyı da hiç bir şekilde açmayın. Bu ev sahipleri de bir tuhaf. Kiracıya pislik içinde evi 1.500-2000 liraya kiralar. Evi satacağı zaman tamir ettirir zamansız zamanlarda. Sözüm meclisten dışarı. Çünkü bir tanede bizde var. Evlerden ırakSelam arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere ülkede bu salgın varken ev sahibimiz evin bazı bölümlerini yaptırmak istiyor. Penceleri değişip banyoyu yaptıracakmış. Salgın var, eve giren çıkan ustalar vs kesin hastalanırız. Ama adam vazgeçmiyor. Kışın ucuz olacak diye tuttu ila yaptıracağım. Yaşlı bir de laf anlatılması zor biri. Alttan alttan kabul etmiyorsanız çıkın da dedi kaç defa.
Benim ailem desen hepten beter. Taşınsan bu salgın dönemi taşınılmaz. Ne yapabilirim bir akıl verin... Adamla kaç defa konuştuk, salgın var amca hastalanırız dedik, dinlemiyor. İşin ciddiyetini hiç anlamamış. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin, kaç gündür bunlarla uğraşıyorum.
Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Yok mu bir tavsiyeniz?