Korona Virüsü ve evi yaptırmak isteyen ev sahibi

Yine herkes dökturmus

Elden kirayi veriyoruz diyo arkadaslar nasil ispatlayacak da vergi cezasi yiyecek ev sahibi???

Ev sahibinizle aranizda sozlesme olmamasi onun icin de zor bi surec

Sizi kafasina gore evden cikaramaz. Polisinde mahkeme karari olmadan kiraciyi evden cikarma yetkisi yok ülkemizde

Kira sozlesmesi olsa vedahi siz kirayi vs odemeseniz bile bu surec mahkemesiyle icrasiyla bi kac aylik surec ki su an mahkemeler ve icralar islevsiz gibi bir sey ulkede virusten dolayi

Cok ayrinti kasmak istemiyorum ama siz biz istemiyoruz diyin ve kapinizi kapatin. Istedigin yere basvur amcacim biz kirayi veriyorsak bu evi kullanma hakkina sahibiz diyin.

Gereksiz yere adami tehdit etmeyin kanitlayamayacaginiz bi olayda. Gereksiz yere gozlesirsiniz
Maliyeye şikayet ediyorsunuz, gelip eve bakıyorlar o evde sizin yaşadığınızı görüyorlar. Kontratsız kiraya vermiş olduğu anlaşılıyor. Devlet de salak değil. Vergi almak istediği zaman ispatını kendi bulur zaten.

Selam arkadaşlar. Başlıktan da anlaşılacağı üzere ülkede bu salgın varken ev sahibimiz evin bazı bölümlerini yaptırmak istiyor. Penceleri değişip banyoyu yaptıracakmış. Salgın var, eve giren çıkan ustalar vs kesin hastalanırız. Ama adam vazgeçmiyor. Kışın ucuz olacak diye tuttu ila yaptıracağım. Yaşlı bir de laf anlatılması zor biri. Alttan alttan kabul etmiyorsanız çıkın da dedi kaç defa.

Benim ailem desen hepten beter. Taşınsan bu salgın dönemi taşınılmaz. Ne yapabilirim bir akıl verin... Adamla kaç defa konuştuk, salgın var amca hastalanırız dedik, dinlemiyor. İşin ciddiyetini hiç anlamamış. Allah kimseyi böyle duruma düşürmesin, kaç gündür bunlarla uğraşıyorum.
Arkadaşlar gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Yok mu bir tavsiyeniz?
Kabul etmeyin. kirayı düzenli yatırdığınız sürece asla çıkaramaz sizi evden. İnsanlar çok düşüncesiz. Anlamıyorsa bu sizin sorununuz değil. Hayır diyeceksiniz ne yaparsa yapsın. Hiçbir şey yapamaz.

Maliyeye şikayet ediyorsunuz, gelip eve bakıyorlar o evde sizin yaşadığınızı görüyorlar. Kontratsız kiraya vermiş olduğu anlaşılıyor. Devlet de salak değil. Vergi almak istediği zaman ispatını kendi bulur zaten.

Yazılı sözleşme zorunlu değil evi kiraya vermek için

Devlet salak değil evet ama halk bilgisiz

Vergi olması için kira gelirinin olması lazim. Adam bana hiç ödeme yapmadılar deseler nasıl ispatlayacaklar vs vs.

Neyse herkes bildiği gibi yapsın en iyisi😂

Yahu öyle şeyler diyorsunuz ki, işi gelmemiş iki tarafın da ne demek ya... Biz evi dolayılı yoldan çok zor bir durumda kiraladık, sahibi olacak adam Almanyadaydı o zaman. Oğlu karışmam dedi, gelince yaparsanız. Bilip bilmeden kesin yorumlar yapmayın. Olayın iç detayı çok farklı.

10 seneden fazla oldu buraya taşınalı demişsiniz. Hiç mi gelmedi adam 10 yıldır?

Yani hukuken cevaplanması gereken çok soru var. Bunlara hiç değinmiyorum.
Şikayet ederlerse başımız yanar diye ikna etmeye çalışın. Sokağa çıkma yasağı gelebilir, yarım kalır tadilat diye söyleyin. Artık yani neyden korkuyorsa onu söyleyin.

Back
X