Herkese iyi akşamlar öncelikle. Çok yakın olduğum bir arkadaşım ve annesi korona oldu. Bu arkadaşım belirtisi olmadan bir gün önce evime geldi. Dışarıda buluşmak istedi ancak ben gitmek istemedim, buluşmayalım da demek istemedim (çünkü ciddi ailevi sorunları olan, ölmek üzere olan bir babası var). Bir saat kadar birlikte oturduk. Bu arkadaşım bize gelmeden önce annesi hastaymış (hastaneye gitmiş, grip olduğunu düşünmüşler, test yapmamışlar vs gibi bir sürü bahane) ve bunu bize gelmeden önce bana söylemedi. Evden çıkarken annem hastaydı gibi laf arasında söyledi. Bir gün sonrada pozitif çıktılar.
Biz daha önce ailecek korona atlattık (yaklaşık 5 ay önce) ancak annem ve babam çok kötü oldu. Hatta babam 5 gün hastanede kaldı, ciğerlerine indi diye. Babam şeker hastası ve bu arada şeker hastalığı ciddi boyutlara vardı. (Ben şu an kendimi evdekilerden izole ettim ve 4 gündür kendimi gözlemliyorum)
Sizlere sorum şu;
Arkadaşım bana bilseydim gelmezdim tarzı şeyler söyledi ancak bu dönemde grip olmak kaldı mı? Hasta olan büyük ihtimalle korona değil midir? Bunu bile bile nasıl söylemez? Kendisiyle şu anlık iletişimimi kestim. Hatta arkadaşlığımı bitirmeyi bile düşünüyorum. Abartıyor muyum sizce? Yoksa kötü niyetli değil diye mi düşünmeliyim?