Koronalı birisine evde bakan kesin korona olur mu?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?

Çok ilginçtir ama benim kayınvalideme eltim korona olduğunu bilmeden gitmişti hatta yataklarında yatmış sonraki gün kayınvalidem o yatakta uyumuş ama olmamıştı korona...
Yakın zamanda da kayinvalidemin gorumcesi gitti kayinvalidemlere, kayınvalidem de kayinpederim de aynı evdelerdi ama şükür hasta olmadılar.
WC ayırdılar tamamen. Hasta olan odasından çıkmadı, yemeği odasına goturduler. Maskesiz evde dolaşmadilar.
Masallah diyeyim de sıkıntı olmadi. Kime bıraksın annesi babası sonuçta :KK43: Allah razı olsun ondan. Dikkatli olsun. Birşey olmaz bakarsınız..

Annem ve kardesim ayni evde yasiyolar
Annem pozitif cikti kardesim négatif

Olmuyor. Kuzenimin eşi yakalandı aynı yatakta yattıkları eşi yani kuzenim yakalanmadı baldızı yakalandı. Tabi pozitif olduğunu öğrenince odaları ayırdılar eşi onlarla ilgilenmeye devam etti yemek vs ama yakalanmadı. Dikkat edince bünye de sağlamsa olmuyor sanırım

Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Bir arkadaşımın kocası hastaydı kıza hiçbir şey olmadı üstelik kız hamileydi, bi diğer arkadaşıma kuzeni kalmaya geldi hepsine bulaştı. Valla ben anlamadım.

Cok gecmiş olsun.
Belirtileri nasışdı?
Babam koah hastası benım, oksuruyordu zaten normalde de. Oksuruk ve sırt agrısı oldu babamda. Sonra gogus agrısı oldu. Gogus agrısı baslayınca test yaptırdı pozitif.
Annemde babamdan dokuz gun sonra, burun tıkanıklıgı halsızlık basladı. Annem de test yaptırdı dokuz gun sonra pozitif cıktı. Bana hıc test yapmadılar. Bende karantına bıtınce yaptırdım negatıfım. Zaten hıc belirtim yoktu ama kafam hıc rahat degıldı. Suan kafam rahatladı.

Babam koah hastası benım, oksuruyordu zaten normalde de. Oksuruk ve sırt agrısı oldu babamda. Sonra gogus agrısı oldu. Gogus agrısı baslayınca test yaptırdı pozitif.
Annemde babamdan dokuz gun sonra, burun tıkanıklıgı halsızlık basladı. Annem de test yaptırdı dokuz gun sonra pozitif cıktı. Bana hıc test yapmadılar. Bende karantına bıtınce yaptırdım negatıfım. Zaten hıc belirtim yoktu ama kafam hıc rahat degıldı. Suan kafam rahatladı.
Allah bir daha göstermesin. Geçmiş olsun tekrardan

Back
X