Koronalı birisine evde bakan kesin korona olur mu?

testleri negatif olunca niye olsunlar?
Tum aileye test yapiliyor ve ailede kimse kapmadi esim disinda..
Ikisi de minicik, ese mi yetiseyim cocuklara mi? Oyle kolay olmuyor
Yanlis negatif sonuclari da bi hayli fazla ama ben hic test yapilmamistir dye düşündüm. Benim taniidklarin temasli olanlara yapmadilar.
Tabii kolay olmaz , kimse kolay diyemez ama bu hastalikta illet bir sey oldugundan bakmak zor oldugu icin riske atmazdim kardeşimi. Ama kardesim teklif etse gelsinler mi diye kabul etmek zorunda hissederdim. Ama ya yalanci negatifse diye düşünürdüm. Cok zor bir hastalik. Insan nasil davranacagini sasiriyor. Ama tabi vebali de büyük .Sahsi fikrim tabiki

Anneniz bağışıklığını yüksek tutsun ve çift maske taksın nasılsa bana da bulaşır diye salmasin tedbirini maksimum alsın inşallah olmaz geçmiş olsun

Ablam korona oldu, evde maskeli dolasmasina ragmen enistem 13. Gun pozitif çıktı. Ben 2 haftadir koronayim 1 bucuk yasindaki kizimda ateşlendi korona oldu buyuk ihtimal ancak eşimde herhangi bir semptom belirti hic birsey yok.Ayrica korona olduğumu bilmeden kv ve kp ilede görüşmüştük onlarda da herhangi birsey cikmadi.

Kesin olur diye bir şey yok. Eşim ve 2 aylık bebeğim pozitif ben negatifim. Bebeğimi emziriyorum, hatta dayanamıyorum öpüp kokluyorum bile. Ama çok şükür iyiyim. Tabi herkes bu şekilde olmayabilir. Maskesini taksın ellerini sık sık yıkasın. Allah yardımcısı olsun Rabbim korusun herkesi inşaallah

Bir sürü güzel örnek var,sen moralini yüksek tut canım, inşallah bulaşmaz.Maskesini sık sık değiştirsin ve ellerini de sık sık yıkasın,Allaha emanet.
benneyanginlargordum benneyanginlargordum çok geçmiş olsunn canım. Babanın atlatmasına çok sevindim,inşallah annen de negatif gelir.Allah şifa versin,bir daha yaşatmasın inşallah🙏🙏💕

Şöyle söylim ben rahatsızlandım eşim 5 gün sonra rahatsızlandı sürekli yanyana öpürme falan olduğu halde dikkat eden birisine bulasması çok düsük bir ihtimal bence ;)

Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Çok geçmiş olsun. Kesin olur denemez ama çok yakın temasla uzun süreli irtibat söz konusu. 2 saat aynı ortamda havalandırma olmadan durulduğunda ortamdaki her 5 kişiden 1 ine bulaşıyor. Bilimsel olarak kanıtlanmış, yayınlanmıştı. Bir de annenizin yan hastalıkları olması nedeniyle virüse karşı daha az savunmalı vücudu. Yani alma ihtimali saglikli kimseye nazaran yüksek. Elinizde imkan varsa üniversite hastanesine kaldırılsınlar. Anneniz evde refakat etmese daha uygun olur. Belki ya da yüzdelik oranla gönül rahatlamak için fazlaca tehlikeli bir hastalık. Lutfen uyarida bulunun. Annelerimiz en kıymetlimiz 😔🙏

Ben olmadim ilk baslarsa dikkat ettim ama sonra istesemde ayni evin icinde 3 pozitif tek ben negatif dikkat edemedim saldim bende ,esimle birlikte yattim hatta ama gecmedi...

Back
X