Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz çift maske kullansın, onlarla temasta eldiven de. Fisfisli bir şişeye sulu çamaşır suyu yapsın. Temaslı heryeri onla silsin. Çok zor tahmin edebiliyorum. Anneniz beslenmesini kesinlikle ihmal etmesin, c ve d vitamini cok önemli deniyor takviye alsın. Ben geçen haftadan bu yana karantinadayim ablam, yeğenim annemle aynı evde karantinada pozitfler, eniştem negatif ama aynı evdeler bunları uyguluyorlar. YeğenimiAilem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Zaten anneniz ilgilenmeye basladiysa baskalari uzak dursun. Onlemlerini iyi alsin. Saglikli besinler tüketsin. Bagisiklik sistemini guclendirici takviyeler alsın. Yüzde yüz ihtimal hic bir zaman olmaz.Ailem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Cocuklar kapmış olabilir ve kardesinizin ailesine bulastirmis olabilirlerdi , belki bulastirmislardir hatta. Sonucta onlarda ayni evdeydi. Onlarinda sizin evde izole olmasi gerekliydi.
Babanız nasıl atlattı. Ben de çok oksuruyorum sigara içiyorum astimim var babanız yoğun bakımda kaldimi bir de sigara kullanıyor muydu?Babam koah hastası benım, oksuruyordu zaten normalde de. Oksuruk ve sırt agrısı oldu babamda. Sonra gogus agrısı oldu. Gogus agrısı baslayınca test yaptırdı pozitif.
Annemde babamdan dokuz gun sonra, burun tıkanıklıgı halsızlık basladı. Annem de test yaptırdı dokuz gun sonra pozitif cıktı. Bana hıc test yapmadılar. Bende karantına bıtınce yaptırdım negatıfım. Zaten hıc belirtim yoktu ama kafam hıc rahat degıldı. Suan kafam rahatladı.
gözünüz aydınBabam atlattı suan negatif cok sukur. Annemın testinin sonucu da bugun yarın gelır. Insallah o da negatif gelir.
Benım kı bugun cıktı negatıfım.
Oldum eşimden geçti ama ben öptümAilem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?
Kaynım ve eltim suphelinip test yaptırdılar biri pozitif diğeri negatif çıktı onlarda anlamadı nasil olur hergun dipdibeler ayni yatakta yatıp kalkıyorlar ama biri negatif diğeri pozitif o şekilde attılar 2 hafta da
Allah annenizden razı olsun tedbirli olunduktan sonra bulaşır veya bulaşmaz demek pek doğru olmaz dayımlar evde dört kişi Üçü sırayla oldular Kuzenime bulaşmadı şu an kızkardeşim de pozitif eşi hala negatifAilem uzakta dedem ve anneannem korona oldu. Annem onlara bakıyor ve annemin kalp şeker tansiyon hastalığı var. Dedemi lavobaya bile annem götürüyor. Malesef hastanede bakılmıyolar annemden başka kimse bakmıyor. Annem sürekli maskeli fakat ben her dakika annemden ben de kötüyüm haberini bekliyorum. Bu durumda annem yüzde yüz olur mu? Bu şekilde bulaşmayan var mıdır?