• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Ya çok çok geçmiş olsun ama istemsizce guldum kusura bakmayın. İzole oda mı dayanır buna Allah aşkına konudaki herkes laylaylom geziyor. Sağlık sistemleri böyle çöküyor işte. Hadi hepsini geçtim o dayı oglunun babanneye sarilmasina nasıl müsade edilir. Yani senin burda ne işin var diye nasıl kovulmaz. Çok şaşırdım okuyunca .

Ya çok çok geçmiş olsun ama istemsizce guldum kusura bakmayın. İzole oda mı dayanır buna Allah aşkına konudaki herkes laylaylom geziyor. Sağlık sistemleri böyle çöküyor işte. Hadi hepsini geçtim o dayı oglunun babanneye sarilmasina nasıl müsade edilir. Yani senin burda ne işin var diye nasıl kovulmaz. Çok şaşırdım okuyunca .
Kovulmuş ama gitmemiş lüzumsuz ertesi gün de aynı kovulmuş annesi babası söz dinlemiş gelmemiş bu lüzumsuza kimse söz dinletememiş haklısınız milletcek traji komik bir hal içindeyiz ağlanacak halimize gülüyoruz

Annemden döndüm eşim değil annem pozitif çıktı canım maalesef dedemin cenazesi oldu insanlar gelmeyin dediğimiz halde geldiler ben gitmedim ama millet gitti köye annem covid pozitif çıkı cenazeden sonra
Geçmiş olsun Hifa'cığım, şifalar dilerim annecigine 🤲🏻 Umarim cabucak iyilesir.

Back
X