• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Sorarlar adama insanlar durduk yere nasıl zstüre oluyo zatüre olmak o kadar kolay mı diye
İste anlamıyorum nasl.bir kafa yapısı var.. Konu başka yerlere çekilsin istemiyorum aşırı aşı karşıtı olduğu için koronanın aşılar piyasaya sürülsün ve insan vücudu zarar görsn diye üretilen bast hastalık olarak görüyor o ve aynı çevresi paylşmlrndan görüyorum..

Valla ben böylelerine hakkımı helal etmiyorum, sürünsünler ne diyebilirim ki... virus değil bu cehalet öldürecek bizi Allah kahretsin. Kurban kesmezse ölür müymüş bu salaklar, kurban kestirse parasını verip öyle olmaz mıymış, hasta ettiklerinin kul hakkı ne olacak madem çok müslümansa???

Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....

Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...

Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...

Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...

Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
Şakamı bu kız???

Etleri de dağıtmamışlar hepsini dolaba koymuslar, daha kurbanın mantığını bilmeyen insanlar işte, sorsan elhamdulillah müslümanlardır valla ban yicem şimdi sinirden yemin ederim okudukça sinir oluyorum konu sahibi eşine ve ailesine.
Bunlarla dini bağdaştırmayı hiç istemiyorum çünkü cahilliğin dikâlası bunlar her konuda böyle bir tek bu konuda değil

s
Bizimde sonucumuz pozitif kayinpederim ve kayınvalidem yüzünden ama onlara test yapılmadı ikiside tansiyon ve şeker rahatsızlıkları var ben yemek götürmüştüm hasta diye kayınvalidem e doktora gittiklerinde usutmussun dediği için gittim anında bana gecti kızlarına da bulastirdilar onlar ayakta atlatırken hiçbir rahatsizligim olmamasına rağmen 29 yaşındayım ben ağır geçirdim ve tek bana test yaptılar sonuç pozitif onlardan geçtiğini söyledim sadece bir hafta evde karantina da kalın demişler kayınvalidem gile ben 14 gün evden çıkmayacağım arkadaşlar çok çabuk bulaşıyor aynı ortamda olmanız bile yetiyor kimse yaşına da guvenmesin şuan ailede en genç benim en ağır benim... Hastaneler dolu kimseye test yapmiyorlar kolay kolay vaka sayıları artmasin diye...
sigara kullaniyor musunuz? neden bu kadar etkilemiş sizi? allahım şifa versin

Annemdeyim canım hâlâ eve geçmedim eşim sakinleşti biraz onun içinde zor daha bayramdan 3 gün önce ayrıldık evden bu olay da olunca dönmedik çocukları özledi o yüzden bu hırçınlığı siniri ama dünden beri yeni algılamaya başladı ve sakinledi bana hak veriyor artık eve ne zaman dönerim napmalıyım hiç bilmiyorum
Eşim evde annesigile hiç söylememiş evden ayrıldığımı evde tek olduğunu

Hastaneye gitsin en azından akciğer için bt çektirsin bence iciniz rahat etsin.

Kp ve onun gibileri bir yere kapatmak lazım. Sinir oluyorum bu mantığa, onun gibiler yüzünden aylardır evdeyiz. Çocuklar sokağa hasret kaldı. İnsanlar sürekli AVM, parkta,sokakta gezmeye, virüs yaymaya devam etsinler bakalım. Kış geliyor kışın ne yapacaklar.

Babamın bir arkadaşı düğüne gitmis ve bilin bakalim ne olmuş.... Topluca korono şimdi oturup evde halay çeksinler...

Son düzenleme:
Hastaneye gitsin en azından akciğer için bt çektirsin bence iciniz rahat etsin.

Kp ve onun gibileri bir yere kapatmak lazım. Sinir oluyorum bu mantığa, onun gibiler yüzünden aylardır evdeyiz. Çocuklar sokağa hasret kaldı. İnsanlar sürekli AVM, parkta,sokakta gezmeye, virüs yaymaya devam etsinler bakalım. Kış geliyor kışın ne yapacaklar.

Babamın bir arkadaşı düğüne gitmis ve bilin bakalim ne olmuş.... Topluca korono şimdi oturup evde halay çeksinler...
Çok cahiller hep söylüyorum önlem şurada dursun adam wcden çıkınca el yıkamaz eşim hiç fark etmemiş ben farkettim ve gündem sonra ne elini öptüm ne çocuğumu yaklaştırıyorum ama o bu cahilliğiyle milleti hasta ediyor

Çok cahiller hep söylüyorum önlem şurada dursun adam wcden çıkınca el yıkamaz eşim hiç fark etmemiş ben farkettim ve gündem sonra ne elini öptüm ne çocuğumu yaklaştırıyorum ama o bu cahilliğiyle milleti hasta ediyor

Cahillik başa bela. Bazen babama bile anlayamıyorum. İşe gidip geliyor, biliyorum maske takmaz. Kardeşim marketten gelenleri yıkar "abartma" modundalar. Artık bende yoruldum.

tuvalet mevzusunu benzerini bende eşimin ailesi ile yaşıyorum ama biz uzağız. Bir sene önce geldiler evime. Bizde sağlık sorunları yüzünden gidemiyoruz.

s
sigara kullaniyor musunuz? neden bu kadar etkilemiş sizi? allahım şifa versin
Hayatım boyunca hiç içmedim sigara.. Kronik rahatsizligimda yok.. Eşimin bir akrabası hastanede yatıyor şuan otuzlu yaşlarında sigara alkol geçmişi yok kronik rahatsızlığı yok ve durumu ağır maalesef...

Hayatım boyunca hiç içmedim sigara.. Kronik rahatsizligimda yok.. Eşimin bir akrabası hastanede yatıyor şuan otuzlu yaşlarında sigara alkol geçmişi yok kronik rahatsızlığı yok ve durumu ağır maalesef...
Kronik hastalıkla hiç alakalı değil bi tanıdığımız vardı adam sapasağlam bi gün korona oldu ertesi gün öldü

Kızlar yine ben
Eşimde bişey olsa çıkardı şimdiye kadar belirtileri değil mi ?? Cidden bilmediğim için soruyorum kaynımın 1 haftada ortaya çıktı belirtileri
Annemgil de şüpheli konuma girdiler artık burda kalamam eve dönmem gerekiyor

İnanılmaz ya.Bizde de corona var,babam hastanede,dışarı çıkıp bir ihtiyacımızı bile alamıyoruz,sağolsun akrabalar arabayla kapı önüne bırakıp gidiyorlar.Millet hiçbir şey olmamış gibi kurban kesiyor.Neden bu kadar arttığı son dönemlerde ortada.Birinin vebaline girmek insanlar için ne kadar kolay,sorsan herkes kul hakkından korkar.

Sadece kurban mevzusu yok ki, restoranlar, tatil beldeleri , cafeler, barlar tıklım tıklım.

Neden tatil beldesinde iç içe tatil yapanlar konuşulmuyor da bu kurban mevzusu bitmiyor.

Bende uzaktan bağış yaptiranlardanim bu arada , gocunmuyorum.

Merak ediyorum sadece.

Kızlar yine ben
Eşimde bişey olsa çıkardı şimdiye kadar belirtileri değil mi ?? Cidden bilmediğim için soruyorum kaynımın 1 haftada ortaya çıktı belirtileri
Annemgil de şüpheli konuma girdiler artık burda kalamam eve dönmem gerekiyor

Belirtisiz hasta olan çok kişi var. Taşıyıcılar sadece.

Belirtisiz hasta olan çok kişi var. Taşıyıcılar sadece.
Evet biliyorum bugün dedemin cenazesi vardı ben gitmedim annemlerin evindeyim ama bi sürü kişi gitmiş bunlardan biri de halamın oğlu anne babasıyla aynı evde yaşıyor ve halamla eniştem korona pozitif evdeler yani göz göre göre gelmiş adam annemde kızım eşinde bişey yok eve git bari bari dedi bizim ne olacağımız belli değil dedi oda haklı burda bişey olursa bu sefer diğerlerinin dilinden kurtulamam

Evet biliyorum bugün dedemin cenazesi vardı ben gitmedim annemlerin evindeyim ama bi sürü kişi gitmiş bunlardan biri de halamın oğlu anne babasıyla aynı evde yaşıyor ve halamla eniştem korona pozitif evdeler yani göz göre göre gelmiş adam annemde kızım eşinde bişey yok eve git bari bari dedi bizim ne olacağımız belli değil dedi oda haklı burda bişey olursa bu sefer diğerlerinin dilinden kurtulamam

Yaptıkları kul hakkına girmek ve bunun telafisi yok .

Başlarına kötü bir şey geldiğinde mi anlayacaklar .

Böyle insanlara potansiyel katil gözüyle bakıyorum.

Yanlarından geçtikleri kronik olan bir insana bile isteye zarar veriyorlar .

Back
X