Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

İyi bari ama eşiniz nasıl olcak uzun süre pozitif olabilir
Bilmiyorum çok kafam karışık adamla da ciddi ciddi konuşulmuyor ki höt höt anlamıyor dediklerimi de yanlışa çekiyor bilmiyorum ne olacak 15 gün sonunda test yaptır dedim ama burda testi de çok zor yapıyorlar kaynım iki. gün 4 hastane gezdi sonra pozitif çıktı

Üzülmeyin lütfen eşiniz çok saçmalamış. Siz başta evde 14 gün kalacaksın dediğiniz halde kendi gitti. Şimdi eşini çocuklarını riske atması nasıl bir vicdan? Siz sonuna kadar haklısınız.

Üzülmeyin lütfen eşiniz çok saçmalamış. Siz başta evde 14 gün kalacaksın dediğiniz halde kendi gitti. Şimdi eşini çocuklarını riske atması nasıl bir vicdan? Siz sonuna kadar haklısınız.
Teşekkür ederim gerçekten öyle birde durmuş bana rahat rahat gezmek için annenin evine gidiyorsun diyor ölür müsün öldürür müsün

Şaka zannediyomuş aynı anda geldik evin önüne arabadan indi geride bekledi biz işimizi hallederken mesaj atmış gidersen 6 ay gelme yüzünü görmek istemiyorum diye güya yem atıyor ama ben arabada okudum sen bilirsin o kadar uzun ayrı kalmaya gerek yok ayrılalım madem sen yoluna bak ben yoluma bakayım dedim hem göz göre göre gitti girdi covid temaslılarla buluştu hemde bana rest çekiyor 😭

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir cahil.

Doğal seleksiyon bu insanlar için işliyor.

Yine de umarım hasarsız atlatır.

İnanılmaz ya.Bizde de corona var,babam hastanede,dışarı çıkıp bir ihtiyacımızı bile alamıyoruz,sağolsun akrabalar arabayla kapı önüne bırakıp gidiyorlar.Millet hiçbir şey olmamış gibi kurban kesiyor.Neden bu kadar arttığı son dönemlerde ortada.Birinin vebaline girmek insanlar için ne kadar kolay,sorsan herkes kul hakkından korkar.

Dayak yiyip kaburgalarınıza basıldığını düşünün.. hiç bi şekilde uzanıp yatamadığınızı oturur vaziyette uyumaya çalıştığınızı.. oda mide bulantınız yoksa tabi şanslısınız.. baş ağrınız cabası.. ayrıca hani düşünün Tadı zehir gibi bişey içmişsinizde boğazınız tahriş olmuş yutkunmakta nefes almakta zorlanıyorsunuz.. ben bunların hepsini yaşadım inanın çok acı verici
Şuan ne durumdasın ? Kaç gündür hastanedesin

Şuan ne durumdasın ? Kaç gündür hastanedesin
Şuan gayet iyiyim bir haftadır burdayım şükür ki atlattım biraz biraz.. Ama hala fazla konuştuğumda öksürük var ve bazen midem fazla bulanıyor ama nefes almam rahatlaştı buna şükür

İnanılmaz ya.Bizde de corona var,babam hastanede,dışarı çıkıp bir ihtiyacımızı bile alamıyoruz,sağolsun akrabalar arabayla kapı önüne bırakıp gidiyorlar.Millet hiçbir şey olmamış gibi kurban kesiyor.Neden bu kadar arttığı son dönemlerde ortada.Birinin vebaline girmek insanlar için ne kadar kolay,sorsan herkes kul hakkından korkar.
Gerçekten dünden beri gibi buz gibi soğudum

Bilmiyorum çok kafam karışık adamla da ciddi ciddi konuşulmuyor ki höt höt anlamıyor dediklerimi de yanlışa çekiyor bilmiyorum ne olacak 15 gün sonunda test yaptır dedim ama burda testi de çok zor yapıyorlar kaynım iki. gün 4 hastane gezdi sonra pozitif çıktı
Yanlış bir yorum yapıp gönlünü kırmak istemem ama böyle bir adam gözümden düşerdi sanırım kendi ailesini bile koruyamayan hayır diyemeyen ne bileyim birşeyde denmiyorki nasıl umursamaz olabilirler gerçekten şaşırıyorum 🤦‍♀️

Dolabını doldurmak için kurban kesenleri anlamiyorum , bir de kalanını eşe dosts dağıtıyorlar biz bu sene kurban kesmedik ben ücretsiz izne cikicam. Hemen bize komşular kurban yolluyo ya yollama istemiyorum ihtiyacı olana yolla.. yada birine para ver hayra gecer. Dolabı doldurup duldurup da bütün yıl ordan yiyince ne anlamı kalıyor o ayrı zaten

2013 yılında ogluma hamileyken bizim durumumuz baya bozuktu kurban kesememistik.canımda nasıl et istedi ama illada kurban eti olacak (sanki farkliya hamikelik iste) neyse bir markete gittim kuyrukta 50 kisi var hepsinin ellerinde kova kova et kıyma çektiriyorlar.markette kurban bayrami oldugu icin et yokmus .bu sekilde 3 market gezdim ve son markette et bulabildim .canım okadar et istemistiki ,önümde duran kadinin elindeki kovadan et alıp çiğ çiğ yiyesim geldi. Ogün düsündüm acaba hangisi yanlıs.ve ogünden sonra kurban kesmedim. Kurbanimi bagisliyorum eve getirmiyorum.

Bence hiç acımasızca değil, az bile söylemiş konu sahibi.
Maaile hastalar, ama ortada hiçbir sorun yokmuş gibi günlük hayatlarına devam ediyorlar. Adam çalışıyor, işe gidip geliyor. Dahası çoluk çocuk sahibi sağlam insanı illa bize gel diye zorluyor.
Ben bu insanların doğal seçilime uğramasını diliyorum. Kim bilir kaç kişiye bulaştırdı şimdiye kadar vicdansız insan.
Kesinlikle
Kul hakkı bir yerde
Hiç haberi olmayan birinin canına bile mal olabilir bunların ihmalkarlığı

Grip saniyolar hala hastaligi cok zor geciyor surec abim gibi sevdigim biri yasadi sukur kurtuldu ama gormeden yasamadan anlamiyorlar..Esinizin kafasi calismiyor durmus Allah korusun bulasirsa neler yasiycak hala farkinda degil bence.

Back
X