• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Ana baba hakkı diye sizin hakkıniza giriyor iyi mi oldu yani bayram zamani sizinle gecirmesi gerekirken ayrı geciriyorsunuz şuanda bu eşler neden böyle biz cok ince düşündüğumüz icin erken yıpranıyoruz,, bir de utanmadan üste çıkmaya çalışırlar hatalı biz oluruz
Ben söylediklerimle kötü oldum şuan evde tek başına ve anne babasının haberi yok söylememiş sorduklarında yalan uyduruyomuş

Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....

Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...

Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...

Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...

Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
Şikayet et net şikayet et !!!!!!

Nasıl bir saçmalığın içindeyim bilmiyorum herkes kocasıyla bir ben ayrı ve ben suçluyum eşimin gözünde
Çünkü anası babası koronalıyken yanında yattı yanında oturdu çinkü evlilik bu demek onlar için

Öyle bir korkak yetiştirmişler ki babasından öyle bir korkuyor ki her dediğini yapmakta mecbur sayıyor ana baba hakkı diye yapıyor herşeyi asla hayır dediğini görmedim
Benim ananem dedem de böyleydi. Annem de öyle..Ana baba hakkı diye çocukların beyinlerini yıkıyorlar..Ananem ablana kötü davranırsan hakkımı helal etmem mi ne demiş zamanında..Teyzem saçma bi sebeple bize iftira attı ki annem kanserdi o zaman..Yine de annem konuşuo ama çok değil. Dün ağladı ablama böyle yaparsan annem şöyle demişti die..Eskisi gibi çok konuşmuyor die vicdan azabı çekiyor resmen ki %100 teyze demek istemediğim kadın suçlu.Anneanneme yattığı yerde beddua ettim yeminle. İşte annemi telkin etmeye çalıştım falan.

Kocanızın da böyle beyni yıkandıysa sittin sene değişmez.Çocukken oturan şeyler zor değişiyor.Ancak yardım alacak, bunu isticek vs .Siz ancak telkin edersiniz ya da bu durumda olduğu gibi sonuçlarına katlanır.

Benim ananem dedem de böyleydi. Annem de öyle..Ana baba hakkı diye çocukların beyinlerini yıkıyorlar..Ananem ablana kötü davranırsan hakkımı helal etmem mi ne demiş zamanında..Teyzem saçma bi sebeple bize iftira attı ki annem kanserdi o zaman..Yine de annem konuşuo ama çok değil. Dün ağladı ablama böyle yaparsan annem şöyle demişti die..Eskisi gibi çok konuşmuyor die vicdan azabı çekiyor resmen ki %100 teyze demek istemediğim kadın suçlu.Anneanneme yattığı yerde beddua ettim yeminle. İşte annemi telkin etmeye çalıştım falan.

Kocanızın da böyle beyni yıkandıysa sittin sene değişmez.Çocukken oturan şeyler zor değişiyor.Ancak yardım alacak, bunu isticek vs .Siz ancak telkin edersiniz ya da bu durumda olduğu gibi sonuçlarına katlanır.
Aynen öyle gerçekten en mesafeli benim eşim bide böyle düşün bu konuda napalım adam hastalandı diye atıyım mı işini görmeyim mi diye düşündü tamam o zaman böyle olacak ayrı kalcaz dedim tamam dedi
Ama diğer çocukları her gün orda nasıl bir mantık bilmiyorum daha iki ay öncesine kadar bizde iki haftada bir gidiyorduk düzenli ama onlar 9 aydır gelmeyince bende gitmemiştim çok da yerinde olmuş bundan sonra daha da mesafeli olacam bide sorunları tek yabancı gelinleri bnm diğer ikisi kvnin kardeşinin çocukları damadın zaten ana babası üvey diye iyice ele aldılar öyle iç içe dış dışa yaşayıp gidiyorlar

Nasıl bir saçmalığın içindeyim bilmiyorum herkes kocasıyla bir ben ayrı ve ben suçluyum eşimin gözünde
Çünkü anası babası koronalıyken yanında yattı yanında oturdu çinkü evlilik bu demek onlar için
Şimdi yalnız ya , bence kendi ile yüzleştikçe Sana hak verecek , en son boşanalım falan demiştin sen ona , sonra ne oldu ? Ne zaman döneceksin evine ? Seni de evinden düzeninden etti

Şimdi yalnız ya , bence kendi ile yüzleştikçe Sana hak verecek , en son boşanalım falan demiştin sen ona , sonra ne oldu ? Ne zaman döneceksin evine ? Seni de evinden düzeninden etti
Ay hemde nasıl düzenimden etti sağolsunlar annemler hiç bişeyden geri koymadılar ama olsun yani kendi evim ayrı şuan eşim kişisi şiirler maniler yazıyor WhatsApp tan sabah azcık carladım da tam dönüş yaptı beyim
1 haftadır tripli kızım görüntülü aradı sabah beni aramayın diye mesaj atmış iyi dedim çocuğa derim baban seni görmek istemiyor diye dedim hemen geri aramış görüntülü konuşurken anne babam seni istiyor diye geldi aldım ben anneni mi istedim dedi yüzüme telefonu kapattı bende numarasını sildim çocuk arayıp durmasın diye sonra mesaj atmış bende carladım bu ne be çocuk gibi yeter artık bitsin madem bütün herşey gibisinden içimi döktüm mesajda öğlene kadar öğlen sende haklısın diye mesaj atmış ondan beri de işte şiirler maniler yazıyor

Aynen öyle gerçekten en mesafeli benim eşim bide böyle düşün bu konuda napalım adam hastalandı diye atıyım mı işini görmeyim mi diye düşündü tamam o zaman böyle olacak ayrı kalcaz dedim tamam dedi
Ama diğer çocukları her gün orda nasıl bir mantık bilmiyorum daha iki ay öncesine kadar bizde iki haftada bir gidiyorduk düzenli ama onlar 9 aydır gelmeyince bende gitmemiştim çok da yerinde olmuş bundan sonra daha da mesafeli olacam bide sorunları tek yabancı gelinleri bnm diğer ikisi kvnin kardeşinin çocukları damadın zaten ana babası üvey diye iyice ele aldılar öyle iç içe dış dışa yaşayıp gidiyorlar
Onlar yine iç içe yaşasın ama şu an ne onlarla ne başkasıyla iç içe olunmaz .Siz çocuklarınız için dikkat etmek zorundasınız.Bu öyle bir hastalık ki insanlar atlatsa bile 10 yıl snra vücutta,kalpte nasıl etki bırakır bilinmiyor.Pandoranın kutusu resmen. Bize düşen yakalanmamaya çalışmak,yakalanırsak da ne kadar geç o kadar iyi.Siz doğru olanı yaptınız .

Onlar yine iç içe yaşasın ama şu an ne onlarla ne başkasıyla iç içe olunmaz .Siz çocuklarınız için dikkat etmek zorundasınız.Bu öyle bir hastalık ki insanlar atlatsa bile 10 yıl snra vücutta,kalpte nasıl etki bırakır bilinmiyor.Pandoranın kutusu resmen. Bize düşen yakalanmamaya çalışmak,yakalanırsak da ne kadar geç o kadar iyi.Siz doğru olanı yaptınız .
Teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum hatta bugün yerel haber kanalımız da Instagramda bir sağlık çalışanının yazısını paylaşmış adam 23 yıldır hiç bugün ki gibi vaka görmedim hiç bu kadar yoğun çalışmadım diyo ambulans şöförü kaç vaka taşıdıysam hepsi pozitif diyo yazık ya onlara da adamların ne suçu var kul hakkı değil mi bu yapılan , bütün hastaneler dolu konya da hep ilk 3 deyiz ne gerek var

Koronanın varlığına inanmayan bi kesim var kesinlikle yalan maske takmayın insanları korkutup algı yapıyolar bu grip falan diye ve işin kötüsü inananda çok insan var yok para karşılığı ölenlere corona yazalım diye söylediler diye söylentilere inananlar bile var çok farklı bi kafa yapısı 🙄 işte doktorlarda yalam söylüyor her senenin gribi hastanede ölenleri de doktorlar deneme yapıp ağır ilaçlar deneyip öldürüyormuşlar neden hep coronalı hastalar hastanede ölüyormuş falan filan öyle değişik kafalar ki yok bu kadar cehalet olamaz dedim

O kp hastalığı ağır geçiren oğluyla ilgili Ne düşünüyor acaba? Hiç mi vicdan azabı duymuyor hayret?
Bayramın ilk günü ortanca eltimin yanına gitmiş arabadan inmeden konuşmuş bişey olmaz abartmayın sizde ne abartıyosunuz demiş hatta büyük oğlu koronalı onun için de oda çıksa olur bişey yok o kadar demiş sen istediğin kadar sinir krizi geçir adam hala aynı kafa

Hifaa Hifaa durumlar nasıl ?
Nerdesin şimdi eşin nerde kalıyor arayı düzelttinizmi ?
Annemdeyim canım hâlâ eve geçmedim eşim sakinleşti biraz onun içinde zor daha bayramdan 3 gün önce ayrıldık evden bu olay da olunca dönmedik çocukları özledi o yüzden bu hırçınlığı siniri ama dünden beri yeni algılamaya başladı ve sakinledi bana hak veriyor artık eve ne zaman dönerim napmalıyım hiç bilmiyorum
Eşim evde annesigile hiç söylememiş evden ayrıldığımı evde tek olduğunu

Butun koye virus bulastırmıs olma ihtimalleri varken gercekten senın uzgun oldugun sey cahıl kocanın yanında olmaması mı?

Hepsi bir araya gelmıs etler dagıtılmıs is isten gecmis, artık sana hak veriyor esın?
Hamd olsun.

Annemdeyim canım hâlâ eve geçmedim eşim sakinleşti biraz onun içinde zor daha bayramdan 3 gün önce ayrıldık evden bu olay da olunca dönmedik çocukları özledi o yüzden bu hırçınlığı siniri ama dünden beri yeni algılamaya başladı ve sakinledi bana hak veriyor artık eve ne zaman dönerim napmalıyım hiç bilmiyorum
Eşim evde annesigile hiç söylememiş evden ayrıldığımı evde tek olduğunu

sen niye demiyorsun? neden bu kadar sakin kaliyorsun? ilk basta ilk cagirdiklarinda dicektin ki oglunuz gelirse birdaha dönmesin, sizleride sikayet edicem. o zaman demedin mi, simdi diceksin sizin yüzünüzden evimden ayrildim, alin simdi oglunuzu istediginiz gibi hastalik bulastirin.

ama yok siz susun, yoksa kociskotellaniz size kizar küser.....

Butun koye virus bulastırmıs olma ihtimalleri varken gercekten senın uzgun oldugun sey cahıl kocanın yanında olmaması mı?

Hepsi bir araya gelmıs etler dagıtılmıs is isten gecmis, artık sana hak veriyor esın?
Hamd olsun.

Siz neye üzülmesini istersiniz hanımefendi ona göre üzülsün arkadaşımız :D

Back
X