korse nasıl bakar mısınız??

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
156
doğumdan sonra gıymek uzere korse aldım sızce nasıl kızlar?

özellıklerı de bunlar mış...

Bayanlara Özel Hizmetleri

Doğum Sonrasında ve Sezaryendan Sonra Karnın Eski Formuna Dönmesine Yardımcı olur

Çok Sayıda Doğum Yapılmışsa veya Bebek Büyükse Batın Duvarını Desteklemek

Göbek Fıtıklarına Destek olmak

Organ Düşüklüğünü Gidermek için kullanılır

Hava Geçiren Dokusuyla Terletmez

Eni 26cm olan Elastiki Ürünün

Bir Bütün olarak Çevresel Yapısı olan Korse

Baştan veya Ayak Yapısından Vücuda kolayca yerleştirilir

güzelmiş canım iyi günlerde kullan bende almayı düşünüyorum doğumdan sonra......
sezeryan olacağım bir süre sonra kullanmak iyi olacak ........

fiyatı ne kadar yazarmısın???

Güle güle kullan canım nereden ve kaça aldın öğrenebilirmiyim bende alırım belki:)

Hadi ya ne kadar iyiymiş fiyatı öyle o zaman şimdiden hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan

güzel ama bu tür korseleri üstten bir askıyla desteklemek gereki yo yoksa oturunca yada eğilip kalktıkça üstten katlanıyo rahatsız ediyo...

hadı yaaa nasıl bır askı olmalı kiii.. ben hıc korse kullanmadım daha oncedennn

kızlar kol korsesi kullanan yada duyan var mı??????????????

kol korsesı duymadım ben hıc..

bu korseyı aldım ama aldıgıma pısman oldum.aslında guzel ama ben yunlu seylerle rahat edemıyorum pek oyuzden cok takmadım.gorumceme verdım,o kullanıyor.

kol korsesı duymadım ben hıc..

bu korseyı aldım ama aldıgıma pısman oldum.aslında guzel ama ben yunlu seylerle rahat edemıyorum pek oyuzden cok takmadım.gorumceme verdım,o kullanıyor.

canım yünsüz olanlar da var.ben aldım daha yeni.dikişsiz kıyafetin altından belli olmuyo.antibakteriyel,doktorlarında tavsiye ettiği bi ürünmüş.gerçekten üzerinde var mı yok mu anlamıyosun.ben sabah çıkarken giyniyorum akşam aa korse vardı bende diyorum öle çıkarıyorum...

zaten canım azcık toplasın kilo verelim sonra düzgün dursun die kullanırız bedenimize göre korse..bugün spora başladım..incir yeşil çay falan aldım..ben de göbek var..ve eritmeye kararlıyım...hadi bakalım hayırlısı...

kol korsesi kullanan hiç yok mu acep

Merhabaa..acaba korsenizin fiyatı ne kadardı ve sezreyan doğum yapıldıktan sonra takılabiliyomu bu tip şeyler.siz nasıl doğum yaptınız? bi de korsenizin şekli düz dikdörtgenmi nasıl bişey?hiç korse takmadım şimdiye kadar.araştırma içindeyim.

ben daha doğurmadım ama böle korse değilde tayt şeklinde ve yün olmayanı tercih edicem bakalım:ecrin_bebek:

canım ben evli değilim önce onu söliyim öle vücudumu toparlasın die aldım.:)))))).

bilmiyom ki kullanılır mı sezeryandan sonra
..ama ii bi ürün dediğim gibi doktor tavsiyeli.sen onu bi doktora sor eğer kullanılır derse al canım. kullanan arkadaşlar var sezeryandan sora..
canım fiyatı 39 du ben 30 aldım..seamless markası.ben memnunum şimdilik.kızılayda var..öptüm canımkaydirigubbakcemile5

vereliniortak
çok teşekkürler canım.doğuma yakın dr uma sorayım en iyisi.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…