Korseli Mayo Mu Tercih Etsem?

BesiktasimOleey

O bir KARTALİÇE 😇
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
267
53
13
İstanbul
Bayanlar merhaba, sizlere bir sorum olacak şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Ben her zaman bikini tercih eden birisiyim, önümüzdeki hafta yolcuyum tatile gideceğim. Çok aşırı bir kilom yok ama çok zayıf da değilim yandaki can simidi denen olaydan rahatsız oluyorum çok. Bikini modelleri bakarken bir mağazanın korseli mayo ürünlerine denk geldim, askısı çıkabilen gayet modern bir şey. Aramızda korseli mayo kullanan var mı acaba, memnun musunuz?

Son düzenleme:

Kız valla ne güzel dert bende böylesini istiyorum derdin
dene o mağazada bak yahu güzel durduysa al, yanına bikinini de al değişikli giy çık işte aaa

Korseli falan bilmem de mayo bu sene çok moda sanırım. Bütün plajlar mayolu çıtır kızlarla dolu.

Alt kismi belden yukari olan modeller çok moda ve çok şirinler aklinizda bulunsun ancak korseli hic mayo kullanmadim görmedim bilemiyorum o yüzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405546881403.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 131
Alt kismi belden yukari olan modeller çok moda ve çok şirinler aklinizda bulunsun ancak korseli hic mayo kullanmadim görmedim bilemiyorum o yüzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooooo çok sevimliymiş ya bayıldım ben de ilk kez gördüm 1 beden inceliyor deniyor, kullanan arkadaşlar var mı diye merak etmiştim aslında hani kullanışlı mı, toparlıyor mu diye ama saçma bir konu oldu sanırım deneyip giyerek bakmak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…