- 14 Mart 2016
- 714
- 265
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Bende de buna benzer sorun var.Tesekkur ederim bana sinakort Yapacağız çok az yapacağız dedi doktor bir etkisi olmayacak kötü dedi sağ tarafında böyle kıkırdak şişmesi gibi küçük bi şişme var burun ucuna yakin yerde kortizon ignesi ne yapacaksa kikirdaga anlamadim
Valla bence kıkırdak odem değil bu çünkü elime orasi değiyor yapısı sert en kötü törpü yaptirmak lazımBende de buna benzer sorun var.ödem olduğunu düşünmüştüm, demek kıkırdak. of bu çok kötü, umarım tekrar ameliyat gerektirmez. Yakında gideceğim doktoruma.
Tesekkur ederim bana sinakort Yapacağız çok az yapacağız dedi doktor bir etkisi olmayacak kötü dedi sağ tarafında böyle kıkırdak şişmesi gibi küçük bi şişme var burun ucuna yakin yerde kortizon ignesi ne yapacaksa kikirdaga anlamadim
Arkadaşlar kötü haber veriyorum o şişme dediğiniz şeyler kıkırdağın bombelenmesi neden nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı şuan 5. Günündeyim. Benim ilk ameliyatımdan ( kendi kıkırdağımdı) 2 ay sonra hissetmeye başladım ama anlamamıştım 3 sene dayanabildim bir taraf komple kapanıyor nefes alamıyorsunuz. Sigarada sebep olabilir diyorlar bu ameliyattan sonra sigarayı bıraktım içmeyi düşünmüyorumBende de buna benzer sorun var.ödem olduğunu düşünmüştüm, demek kıkırdak. of bu çok kötü, umarım tekrar ameliyat gerektirmez. Yakında gideceğim doktoruma.
Evet kıkırdakmış iğneden vazgeçtik muayeneden törpü yapacak lokal burnum çok güzel ama o sağ taraf çok kötü gözüme batıyorArkadaşlar kötü haber veriyorum o şişme dediğiniz şeyler kıkırdağın bombelenmesi neden nasıl oluyor bilmiyorum bu yüzden revizyon oldum kaburgamdan kıkırdak alındı şuan 5. Günündeyim. Benim ilk ameliyatımdan ( kendi kıkırdağımdı) 2 ay sonra hissetmeye başladım ama anlamamıştım 3 sene dayanabildim bir taraf komple kapanıyor nefes alamıyorsunuz. Sigarada sebep olabilir diyorlar bu ameliyattan sonra sigarayı bıraktım içmeyi düşünmüyorum
Dışardan görünmüyor benim dediğim septum kıkırdağı sizin dışarda belli oluyor sanırım çünkü iç kıkırdak zayıfsa çökme yapıyorEvet kıkırdakmış iğneden vazgeçtik muayeneden törpü yapacak lokal burnum çok güzel ama o sağ taraf çok kötü gözüme batıyor
Benım dış burun ucunun hafif üstü sağ tarafDışardan görünmüyor benim dediğim septum kıkırdağı sizin dışarda belli oluyor sanırım çünkü iç kıkırdak zayıfsa çökme yapıyor
Benim de burnumun şekli çok kötü değil, biraz kalın (eski burnum inceydi) ve incelmek için burnu kaldırmak gerekiyor diyor doktor, ben de kalkık burun sevmediğim için kesin istememiştim. Kalınlığı neyse, zamanla alışırım fakat sağ taraftan kalınlık beni rahatsız ediyor.Evet kıkırdakmış iğneden vazgeçtik muayeneden törpü yapacak lokal burnum çok güzel ama o sağ taraf çok kötü gözüme batıyor
Doktorum sorun yok diyor ama dokunduğunda zaten belli oluyor ve bastırdığımda bir batıyordu. İğne yaptı, biraz toparladı sanki, şimdi batmıyor ama sağ tarafa içerden çıkıntı hala var. Bana iki ay sonra kontrole gel dedi, bakalım, daha bir ay var, belki biraz daha torpiller.Valla bence kıkırdak odem değil bu çünkü elime orasi değiyor yapısı sert en kötü törpü yaptirmak lazım
İğne acısı oldu mu pekiAmeliyatan öncesi benim burnum sol tarafa kaymıştı ve busebepten dolayı ameliyat oldum. Şimdi sağ tarafta içten çıkıntı var. Nefes almama çok az engel oluyor.
Uyuşturdu doktor ama yinede acıdı. Bende krem şeklinde uyuşturucunun etkisi olmuyor nedense. Ama ben artık o kadar çok aci çektim ki, bana normal geliyor, aci olmadan olmazmış gibi geliyor.)) Piskolojik olarak artık her acıya hazırım. Çok kısa sürdü zaten, 15 sn gibi ama dediği gibi biraz küçüldü burun. İki ay içerisinde 1-2 ml inecektir dedi doktor. Bir ay nerdeyse geçti, bir ay daha var, bakalım ne olacaktır. Benim korkum soldan çökmesin burnum, çünkü zaten soldan boşluk var, iğneden sonra daha kötü olmasın.İğne acısı oldu mu peki
Anladım canımUyuşturdu doktor ama yinede acıdı. Bende krem şeklinde uyuşturucunun etkisi olmuyor nedense. Ama ben artık o kadar çok aci çektim ki, bana normal geliyor, aci olmadan olmazmış gibi geliyor.)) Piskolojik olarak artık her acıya hazırım. Çok kısa sürdü zaten, 15 sn gibi ama dediği gibi biraz küçüldü burun. İki ay içerisinde 1-2 ml inecektir dedi doktor. Bir ay nerdeyse geçti, bir ay daha var, bakalım ne olacaktır. Benim korkum soldan çökmesin burnum, çünkü zaten soldan boşluk var, iğneden sonra daha kötü olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?