kortizonla burun inceltme

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kortizonla burun derisi inceltme nedir .igne ameliyat ortaminda mi yapilir yoksa muayene odasinda mi. lutfen bilgi verin.yaptiran varmi sonuc ve surec nasildir lutfen bilgi verin...

Arkadaslar lutfen ya bilgisi olan yok mu bi cvp verin nolur

Kortizonla burun derisi inceltme nedir .igne ameliyat ortaminda mi yapilir yoksa muayene odasinda mi. lutfen bilgi verin.yaptiran varmi sonuc ve surec nasildir lutfen bilgi verin...

Canim sen ne sebepten yaptıracaksın.ben bi ara ameliyat ilk aylarında deli gibi araştırmıştim.genel cerrah bi doktorumuz var ona sormuştum böyle bişey söylemişti ama kesinlikle yaptırma.kemiğe dışarıdan yapacağın tek müdahele kalsiyim vitamin falan almak olsun önermiyorum demişti

Öyle deyincede ne olduğunu tam olarak merak edip sormadım ama bence bişej enjekte etme dışarıdan canım.kemik bu.yoğunluğu bi değişirse allah muhafaza ömür boyu uğraşırsın

Bide o uygulama deriye değil doğrudan direkt kemiğe yapılıyo diye biliyorum canım oyüzden derin inceymiş gibi görünüyo.kemik yoğunluğuyla oynanıyo ama ileride zaten menapoza gireceğin zaman kadınlar anatomik olarak kemikte yoğunluk kaybedecek.ozamanlar için başına şimdiden dert açma derim ben.ilerideki sonuçlarını çok ağır yaşarsın sonra.oradaki burun kemerinin bile bi amacı varmış rabbim herşeyi sebebiyle yaratmış ne de güzel yaratmış.elletme bence

inşallah yardimci olmuşumdur
Estetik oldum.burun sirtim şiş duruyor.dr igne yapalim dedi. Onun tavsiyesi ile olcam.doktoruma cok guveniyorum. Ayak ustu konustuk cok yogun.o yuzden ayrinti soramadim.acitiyor mu nasil uygulaniyor sorularima cvp ariyorum canim.soyledigin konulari arastircam.cok tesekkur ederim.

Estetik oldum.burun sirtim şiş duruyor.dr igne yapalim dedi. Onun tavsiyesi ile olcam.doktoruma cok guveniyorum. Ayak ustu konustuk cok yogun.o yuzden ayrinti soramadim.acitiyor mu nasil uygulaniyor sorularima cvp ariyorum canim.soyledigin konulari arastircam.cok tesekkur ederim.
ne kafa oldu estetik olalı çok mu şiş maydnoz suyu kaynat odem atıyor

Özelden bir resim atar mısın canım ama biraz daha bekle derim ben kalın derilimisin peki
Hayir derim cok ince ve hemen iyilesen cinsten.vucudumdaki en derin yara bile en fazla 1 hafta kalir. Resim yukleyemiyorum ama tarif edeyim.burnumun uzeri hafif sis. kemer degilde burun ucumun ust kismi.deriyi siyiroyolar sonra kapatiyolar.belki ondan kslmistir hic bilmiyorum.dr eliyle bi yokladi.sis dedi kort.yapalim.

Hayir derim cok ince ve hemen iyilesen cinsten.vucudumdaki en derin yara bile en fazla 1 hafta kalir. Resim yukleyemiyorum ama tarif edeyim.burnumun uzeri hafif sis. kemer degilde burun ucumun ust kismi.deriyi siyiroyolar sonra kapatiyolar.belki ondan kslmistir hic bilmiyorum.dr eliyle bi yokladi.sis dedi kort.yapalim.
Sonradan pişman olma canım duzensiz bir şekilde inme olursa daha çok uzulursun burada 1arkadaşın yazısını okumjştjm uç sene sonra inmiş

Sonradan pişman olma canım duzensiz bir şekilde inme olursa daha çok uzulursun burada 1arkadaşın yazısını okumjştjm uç sene sonra inmiş

Sanirim benimkide o kadar uzayacakkk.bu konuyu acali 3 ay falan olmus.3 ayda sislikten yana degisen bisey olmadi malesef

bende 1.5 ay oldu ameliyat olalı siş var dr masaj verdi kalıcı şişlik olmasın diye .inşallah işe yarar...

Hiç duymadım öyle birşeyi..burunu dolgu ile düzeltenler var galiba ama çok akla yatkın gelmiyor.kortizon yara tedavisinde falan kullanılıyor diye biliyorum ama.bilemedim vallahi

merabalar M melis1978 suanki durumunuz nedir acaba? bende bu tedaviyi alıyorum ve 4. uygulamam. gözle görülür bi rahatlama oldu ama hem tam değil hemde kalıcı olmamasından korkuyorum?????
Merhaba.burun uzerim hala şış.anladimki kalici ...kortizonu arastirma asamasinda hamile kaldim.dogurma emzirme sureci derken sanirim 2 yil sonra kortizonu denerim.yalniz bu ignenin seans seans oldugunu bilmiyordum.sen soyleyince ogrendim...

Back
X