Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kortizonla burun derisi inceltme nedir .igne ameliyat ortaminda mi yapilir yoksa muayene odasinda mi. lutfen bilgi verin.yaptiran varmi sonuc ve surec nasildir lutfen bilgi verin...
Estetik oldum.burun sirtim şiş duruyor.dr igne yapalim dedi. Onun tavsiyesi ile olcam.doktoruma cok guveniyorum. Ayak ustu konustuk cok yogun.o yuzden ayrinti soramadim.acitiyor mu nasil uygulaniyor sorularima cvp ariyorum canim.soyledigin konulari arastircam.cok tesekkur ederim.inşallah yardimci olmuşumdur
ne kafa oldu estetik olalı çok mu şiş maydnoz suyu kaynat odem atıyorEstetik oldum.burun sirtim şiş duruyor.dr igne yapalim dedi. Onun tavsiyesi ile olcam.doktoruma cok guveniyorum. Ayak ustu konustuk cok yogun.o yuzden ayrinti soramadim.acitiyor mu nasil uygulaniyor sorularima cvp ariyorum canim.soyledigin konulari arastircam.cok tesekkur ederim.
Özelden bir resim atar mısın canım ama biraz daha bekle derim ben kalın derilimisin peki1 yil oldu.odem degil.kalici sislik...
Hayir derim cok ince ve hemen iyilesen cinsten.vucudumdaki en derin yara bile en fazla 1 hafta kalir. Resim yukleyemiyorum ama tarif edeyim.burnumun uzeri hafif sis. kemer degilde burun ucumun ust kismi.deriyi siyiroyolar sonra kapatiyolar.belki ondan kslmistir hic bilmiyorum.dr eliyle bi yokladi.sis dedi kort.yapalim.Özelden bir resim atar mısın canım ama biraz daha bekle derim ben kalın derilimisin peki
Sonradan pişman olma canım duzensiz bir şekilde inme olursa daha çok uzulursun burada 1arkadaşın yazısını okumjştjm uç sene sonra inmişHayir derim cok ince ve hemen iyilesen cinsten.vucudumdaki en derin yara bile en fazla 1 hafta kalir. Resim yukleyemiyorum ama tarif edeyim.burnumun uzeri hafif sis. kemer degilde burun ucumun ust kismi.deriyi siyiroyolar sonra kapatiyolar.belki ondan kslmistir hic bilmiyorum.dr eliyle bi yokladi.sis dedi kort.yapalim.
Sonradan pişman olma canım duzensiz bir şekilde inme olursa daha çok uzulursun burada 1arkadaşın yazısını okumjştjm uç sene sonra inmiş
Hiç duymadım öyle birşeyi..burunu dolgu ile düzeltenler var galiba ama çok akla yatkın gelmiyor.kortizon yara tedavisinde falan kullanılıyor diye biliyorum ama.bilemedim vallahiKortizonla burun derisi inceltme nedir .igne ameliyat ortaminda mi yapilir yoksa muayene odasinda mi. lutfen bilgi verin.yaptiran varmi sonuc ve surec nasildir lutfen bilgi verin...
Masajı günde ne kadar yapıyorsunuz acaba?bende 1.5 ay oldu ameliyat olalı siş var dr masaj verdi kalıcı şişlik olmasın diye .inşallah işe yarar...
merabalar M melis1978 suanki durumunuz nedir acaba? bende bu tedaviyi alıyorum ve 4. uygulamam. gözle görülür bi rahatlama oldu ama hem tam değil hemde kalıcı olmamasından korkuyorum?????Sanirim benimkide o kadar uzayacakkk.bu konuyu acali 3 ay falan olmus.3 ayda sislikten yana degisen bisey olmadi malesef
Merhaba.burun uzerim hala şış.anladimki kalici ...kortizonu arastirma asamasinda hamile kaldim.dogurma emzirme sureci derken sanirim 2 yil sonra kortizonu denerim.yalniz bu ignenin seans seans oldugunu bilmiyordum.sen soyleyince ogrendim...