• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru Hastanesi Dr.Aylin Anıl Aslan hastaları

abakus1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
3
1
88
35
Ankara
Koru hastanesi için çok başlık açılmış ama Anıl hanıma ait hiç yorum göremedim, benim doktor tecrübem pek yok ama kendisinden ve güleryüzünden memnunum.. Aramızda hastaları, doğumunu kendisine yaptıran var mı?

Koru hastanesi için çok başlık açılmış ama Anıl hanıma ait hiç yorum göremedim, benim doktor tecrübem pek yok ama kendisinden ve güleryüzünden memnunum.. Aramızda hastaları, doğumunu kendisine yaptıran var mı?

merhaba canım,
hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı dilerim öncelikle.bende anıl hanıma jinekolojik muayene için gittim geçen hafta.çok güleryüzlü,samimi ve ne sorsam cavpladı.memnun kaldım.benim iki yıldır istememe rağmen çocuğum olmuyor.konuştuk adetinde gel tedaviye başlayalım dedi.ama ben zaten başka bir hastanede infertilite tedavisi görüyordum.anıl hanıma mı giderim yoksa eski hastanemde mi tedaviye devam ederim şimdilik bilemiyorum.ama hamile kalırsam takiplerimi anıl hanımda yaptırmayı düşünüyorum.senden ricam eğer onda devam edersen doktor ve hastane ile ilgili gözlemlerini benimle paylaşır mısın?tekrardan yavrunun hayırlı ve sağlıklı olmasını diliyorum...

Ben de anıl hanıma gitmeyi düşünüyorum ama hakkında çok bişey öğrenemedim. Yakın zamanda doğum yapan birisi doğum sırasında anıl hanımın çok fazla ilgilendiğini, rahatlattığını, destek olduğunu söyledi.

bende anıl hanıma gidiyorm. kendisinden çok memnunum. çok güler yüzlü enerjisi yüksek bir doktor insan onun yanında kendini iyi hissediyor :)

Ben daha çok yeni Anıl Hanım'da doğum yaptım....öncesinde başka doktora gidiyordum...tesadüfen buldum Anıl hanımı ama çok güleryüzlü ve ilgili olması nedeniyle devam ettim...çok bilgili ve ilgili..normal doğum ile doğurdum..doğum boyunca da çok ilgilendi.doğum yapacaklara tavsiye edebilirim.

İlk doktorumun hastane değiştirmesinden dolayı hamileliğimin 35-36. haftasında kendimi doktor ararken buldum. Benim açımdan zzor bir süreçti ama çok şükür aylin hocamla karşılaştım. Her işte bir hayır vardır derler ya...
Tanışma sürecime gelincede internette gezerken resmini gördüm ve aldığım pozitif enerjiyle kendisini arayıp durumumu anlattım, hamileliliğimin son süreci olmasına rağmen beni hastası olarak kabul etti ve ilk muayenem ile sonrasında ki süreçte ne kadar doğru bir karar aldığımı bana hep hissettirdi. Tanıdığım en tatlı dilli, güler yüzlü doktor. Ne sorduysam cevabımı aldım. O tatlı dili güler yüzü ile beni hep rahatlattı, kafamdaki soruları yok etti.normal doğum taraftarı bir dr olduğunu her daim hissettirdi. sancı anında sezeryana dönmek istememe rağmen bana cesaret verip çocuğumu normal doğumla kucağıma almama vesile olduğu için ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Şimdi çevremdeki herkese dr hanımı tavsiye ediyorum ve inşallah ikinci çocuğumada hamile kaldığımda gönül rahatlığı ile gidebileceğim bi dr olduğu için çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Teşekkürler Anıl Hocam...

İyi günler. Muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz ve doğum içinde ne kadar?

Ben Aylin Hanım'a bir süre önce gittim. Rahimimde yara vardı. Kan ve smear sonuçlarımdan sonra bana ilaç yazdı. Kendisine emzirdiğimi ve emziriken bu ilaçları kullanmamda bir sakınca olup olmadığını sordum. Hem de birkaç kere! Bir sıkıntı olmayacağını söyledi. İlaçları alıp, prospektüslerini okuduğumda hani yazar ya "emziriken kullanımını doktorunuza veya eczacınıza sorun" bunlarda direk emzirmeyin, hatta ilaçlar bittikten 2 gün sonra, ilaçlar vücuttan atılınca emzirmeye devam edebilirsiniz yazıyor. Hemen çocuğun doktorunu, sağlık ocağını aradım. Bu ilaçları kullanırken çocuğu emzirmemem gerektiğini söylediler. Sonrasında yoğunluğundan dolayı yanına gidemediğim, kendisine çok güvendiğim hocam ise bu ilaçları kullanırsam çocuğun böbreklerinin zarar görebileceğini söyledi.

Neyse sütü kestim, ilaçları kullandım. Yara kontrolü için yanına gittiğimde yaranın geçmediğini, leep yapacağını söyledi. O gün ilk kez duymuştum. Bir kere güvenimi sarstı ya hemen he dermiyim. Araştırdım, ZTB polikliniğine sordum, randevu aldım, günlerce bekledim, hocama sordum leep in benim durumdaki biri için çok da gerekli olmadığını, smear sonucu kötü çıkan, yarası büyük olan hastalar için uygulandığını öğrendim. Kime sorduysam leepi, smear sonucun kötü mü çıktı dedi. Ha bana da uygulanır mı uygulanabilir ama çok da gerekli değil. Alınan doku patalojiye gönderiliyor, smear e göre daha doğruya yakın bir sonuç veriyor. Ama oradaki dokuyu daha çok tahrip ediyor. İstenilen paradan hiç bahsetmiyorum. Tamamen soygun. Yani arkadaşlar 2 de 0. Boşuboşuna zamanımı ve paramı harcadım. Tedavim gecikti. Verdiği her kararı yargılamak zorunda kaldım, çünkü bana asla güven vermedi. Ha iyi bir doğum doktorudur, normal doğumu destekliyordur, güleryüzlüdür eyvallah. Ama bana göre tam bir fiyaskodur. Leep i yapsaydı neyse de eğer o ilaçları içerken çocuğumu emzirseydim herhalde kahrımdan ölürdüm.

Hamilelik hassas dönem, insan ilgi alaka, güleryüz bekliyor ama sırf güleryüzlü diye bir doktora iyi demeyin lütfen. Size yaptığı uygulamalar açısından değerlendirin.

iyi günler,
ben de Anıl Hocanın hastasyım.
Doğumumu kırk gün önce atlattım.
yoRumlarda güle ryüze aldanmayın diyenler var , zaten güler yüzlülüğe aldanmak hayatının en önemli en zor zamanını atlatırken güveneceğin doktor için yeterli olmaz OLAMAZ.
Ben Hamileliğime Anıl Hocayla başlamadım üç doktor değiştirdim.sonra anıl hocayla başladık.Ben üşüttüm (ateşli ve ağır bir grip geçirdim) , verdiği ilaçlardan hiçbiri beni ve oğlumu etkilemedi,sağ salim atlattm.yedinci ayımda aşırı yorulmaktan dolayı erken doğum sancılarım başladı yine verdiği ilaçlar doğum sancılarını durdurdu ve zamanında doğum yapmamı sağladı.doğumdan sonra hemoroid sorunum ortaya çıktı yine verdiği ilaç sıkıntımı ortadan kaldırdı.Hiçbir yönlendirmesinde sorun ve problemle karşılaşmadım.Bu yüzden Anıl Hocadan çok memnunum ve başka bir kadın doğumcu asla düşünmüyorum.
Bunun yanında yaptığım doğumu anlatmadım bile daha,sayesinde çok zorlandığım doğumu kolayca sonuçlandırdım ve ooooğğğğlllluuumuuu kucağıma aldım,
doğum öncesi,doğum ve sonrası harika oldu.
bu arada Sema hanıma , Çağatay Beye de çoook teşekkür ederim...

Merhaba arkadaslar 7 haftalık hamıleyım, aylin hanımı internet üzerınden arstrdım ön görsmeye gıttım, ilk izlenımım olumlu gercklestı
Tabı ılk dogum ılk bebek olacsgı içn kafamda cok soru var, soncta bır tıp doktoru saygı duyuyorum fakat dogum surecıni nasıl gecırmemizi saglıyor?acıkcası merak edıyorum telefon ile ulsşmamızda bir aksılk yasanıyormu?
Vee sekreterı muane sıresının 20 dk oldugunu soyledı ackcası kafama takldı bu 20 dakıkacık surecte tum sorulrma cvp bulablckmym ultrasyon muanem nekdar surecek ?
Tecrube eden arkadaslrımdan cvp bekliyorum :)

Kendisini tamamen kendi araştırmalarım sonucu buldum ve ilk muayenemizden sonuna kadar sürekli güler yüzlü,pozitif enerjili ve insana güven veren bir tavırdaydı. Bir doktora kendimi bu kadar yakın hissedebileceğimi hiç tahmin etmezdim.Telefonla zamansızda olsa bilgi almam gerektiğinde her zaman güler yüzlü bir şekilde sorularımı cevapladı. Doğuma gülerek kendimi çok iyi hissederek girdim,normal doğum yaptım ve kendisinin doğum esnasındaki hal ve davranışları sayesinde çok kolay geçti.Doktorumu çok seviyorum ve çevremdeki herkese tavsiye edicem. Bu arada ikinci bebeğimi dünyaya getirdim ve ilkindede birkaç doktor tecrübem oldu, gerçekten iyi bir doğum hikayesi istiyorsanız anıl hanım en doğru kişi. Tülay ÇAKIR..

Hamile olduğumu öğrendiğim zaman tesadüfen ilk kontrole Anıl Hanıma gitmiştim, şansıma çok iyi bir doktor bulmuş oldum. İlk kontrolümden doğumuma kadar çok ilgili, yardımcı ve profesyoneldi. İlk 4 ayım bulantılar yüzünden çok sıkıntılı geçmişti. Koyduğu teşhislerle, verdiği ilaçlarla güvenimiz giderek daha da kazandı. Kontrollere de 20 dk. mı diye sormuş bir arkadaş, valla biz içeri bi giriyorduk uzun uzun ultrasona bakıyordu, güzel pozlar yakalamak için uğraşıyordu, sorularımızı cevaplıyordu yani süre anlamında hiç sıkıntı yaşamadık.
En önemli nokta ise beni normal doğuma ikna etmesi oldu. Özel hastanelerdeki dr.lar sezaryenci denir ama aksine ben normal doğumdan korkarken Anıl Hnm. sayesinde (burda Fatma Ebe'yi de anmak lazım o olmasa bu kadar rahat doğum yapamazdım) çok güzel bir doğum gerçekleştirdim. Ertesi gün kucağımda bebekle yürüye yürüye çıktım hastaneden.
Lafı daha fazla uzatmayım ben 2014 Haziranda doğum yapan biri olarak Anıl Hnm.ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok iyi bir doktordur.

Hamile olduğumu öğrendiğim zaman tesadüfen ilk kontrole Anıl Hanıma gitmiştim, şansıma çok iyi bir doktor bulmuş oldum. İlk kontrolümden doğumuma kadar çok ilgili, yardımcı ve profesyoneldi. İlk 4 ayım bulantılar yüzünden çok sıkıntılı geçmişti. Koyduğu teşhislerle, verdiği ilaçlarla güvenimiz giderek daha da kazandı. Kontrollere de 20 dk. mı diye sormuş bir arkadaş, valla biz içeri bi giriyorduk uzun uzun ultrasona bakıyordu, güzel pozlar yakalamak için uğraşıyordu, sorularımızı cevaplıyordu yani süre anlamında hiç sıkıntı yaşamadık.
En önemli nokta ise beni normal doğuma ikna etmesi oldu. Özel hastanelerdeki dr.lar sezaryenci denir ama aksine ben normal doğumdan korkarken Anıl Hnm. sayesinde (burda Fatma Ebe'yi de anmak lazım o olmasa bu kadar rahat doğum yapamazdım) çok güzel bir doğum gerçekleştirdim. Ertesi gün kucağımda bebekle yürüye yürüye çıktım hastaneden.
Lafı daha fazla uzatmayım ben 2014 Haziranda doğum yapan biri olarak Anıl Hnm.ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok iyi bir doktordur.

doğumunun güzel geçmesi harika bir şey. bende aylin hanıma gitmek istiyorum ama kararsızım. hep olumlu yorumlar yazılmış ama çok az kişi yazmış. başka aylin hanıma giden yokmu?

Ben de Aylin Hanım'a gidiyordum, geçen hafta muayenemde bebeğin kalp atışlarının durduğunu söyledi.Ancak emin olmak için bir de radyolojiye yönlendirdi.Neyse ben o anın şokuyla bir şey demedim ve benden 100 TL radyoloji için ödemem istendi.Zaten o gün 160 Tl Aylin Hanım için muayene ücreti vermiştim.Bir de ekstra 100 TL emin olmak için verdik.Radyoloji denilen şey de ultrasona bakılıyo, sadece doktor radyoloji uzmanı.Yani radyolojideki doktor aynı ultrasona baktı ve evet bebeğin kalp atışları durmuş dedi.Resmen hastane insanın zor durumundan faydalanıyor.Doktorlarına da tembih ettiriyor yönlendirin diye herhalde.Tabi hastane para kazanacak.Bence ekstra para alınmaması gerekirdi.Allahtan kürtaj işlemini orada yaptırmadım. Aylin Hanım, ertesi gün için hemen alalım bebeği dedi ve ameliyathaneden randevu aldı ama tabi fiyat hakkında bilgilendirme falan hak getire, nasıl olsa zor durumdayız bir şekilde veririz diye düşündü herhalde. Allahtan ertesi gün gitmeden fiyatının sordum ve fiyatı öğrenince vazgeçtim. Tam 1.000 TL para istediler.Başka hastane de nerdeyse normal doğum parası. Ben başka özel bir hastanede 250 TL verdim ve ekstra hiç bir ücret vermedim ve çok da başarılı oldu. Akciğer filmi, EKG vs çektiler ancak hiç bir şekilde ekstra ücret almadılar.Yani anlayacağınız giderken iki kere düşünün.Cebinizden boş yere para çıkmasın.

Ben de Aylin Hanım'a gidiyordum, geçen hafta muayenemde bebeğin kalp atışlarının durduğunu söyledi.Ancak emin olmak için bir de radyolojiye yönlendirdi.Neyse ben o anın şokuyla bir şey demedim ve benden 100 TL radyoloji için ödemem istendi.Zaten o gün 160 Tl Aylin Hanım için muayene ücreti vermiştim.Bir de ekstra 100 TL emin olmak için verdik.Radyoloji denilen şey de ultrasona bakılıyo, sadece doktor radyoloji uzmanı.Yani radyolojideki doktor aynı ultrasona baktı ve evet bebeğin kalp atışları durmuş dedi.Resmen hastane insanın zor durumundan faydalanıyor.Doktorlarına da tembih ettiriyor yönlendirin diye herhalde.Tabi hastane para kazanacak.Bence ekstra para alınmaması gerekirdi.Allahtan kürtaj işlemini orada yaptırmadım. Aylin Hanım, ertesi gün için hemen alalım bebeği dedi ve ameliyathaneden randevu aldı ama tabi fiyat hakkında bilgilendirme falan hak getire, nasıl olsa zor durumdayız bir şekilde veririz diye düşündü herhalde. Allahtan ertesi gün gitmeden fiyatının sordum ve fiyatı öğrenince vazgeçtim. Tam 1.000 TL para istediler.Başka hastane de nerdeyse normal doğum parası. Ben başka özel bir hastanede 250 TL verdim ve ekstra hiç bir ücret vermedim ve çok da başarılı oldu. Akciğer filmi, EKG vs çektiler ancak hiç bir şekilde ekstra ücret almadılar.Yani anlayacağınız giderken iki kere düşünün.Cebinizden boş yere para çıkmasın.

Öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum yaşamışsınız. Fakat hastanenin fiyat politikası ile ilgili Anıl Hnm.ın yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum kendisi orada çalışan bir doktor çünkü, hastanenin sahibi değil. Emin olmak için radyoloji uzmanına göndermesi ile ilgili tıbbi nasıl bir gereklilik var bilemiyorum ama kendisini tanıyan biri olarak para düşündüğüne inanmıyorum. Ortada bir bebek var sonuçta karar verirken emin olmak istemiştir diye düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar bende Anıl hanımla tanışmam tamamen tesadüfi oldu Ankara da kadın doğum doktoru ararken sitelerin birinde Anıl hanımı gördüm yorumları okudum resmini gördüm çok pozitif geldi bana ertesi gün hemen görüşmeye gittim son haftalarım da olmama rağmen beni kabul etti ve baya ilgilendi bide normal doğumu desteklemesi çok hoşuma gitti . sabah saat 5 te sancılarım başladı o saatte aradığımda hemen ulaştım beni yönlendirdi hastaneye kendisi de geldi doğumum gayet güzel geçti 10 dakika içinde bebeğimi kucağıma aldım Anıl Hanıma (Fatma ebeye Sema hemşireye ve diğer hemşirelerde) çok teşekkür ederim, doğumumu yaptım artık 43 günlük bebeğim var kucağımda ve bana soran herkese doktorumu tavsiye ediyorum ikinci bebeği düşünürsem kesinlikle Anıl Hanıma gideceğim

Anıl Hanımı şans eseri Koru Hastanesinden randevu alarak tanıdım. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim doktorumdu. İlk randevudan sonra belki doktorumu değiştiririm düşüncesiyle gitmiştim ama öyle güzel ve yakın bir ilişki ile karşılaştım ki kontrol sonrasında farklı bir doktora bile gitmek aklımdan geçmedi. Hamileliğim süresinde sürekli moral ve motivasyon buldum. Tüm korkularıma rağmen normal doğumda ısrar ettiği ve sorunsuz bir şekilde süreci atlattığımız için kendisine çok teşekkür ederim. Kontrol süresince ilgisi ve güleryüzü ile beni mest etti. Doğum süresince ise devamlı yanımdaydı. Doktorum sayesinde bu zor süreci başarılı ve mutlu bir şekilde tamamladık. Kendisi ile birlikte Fatma ebeye ve Sema hemşireye de çok teşekkür ediyorum.

doğumunun güzel geçmesi harika bir şey. bende aylin hanıma gitmek istiyorum ama kararsızım. hep olumlu yorumlar yazılmış ama çok az kişi yazmış. başka aylin hanıma giden yokmu?
merhabalar suan 22 haftalık oldu bebeğim
Aylin hocam ile 7 haftalık gebe ıken tanışmıştık,yaklasık 4 kez muane oldum, ve ıyıkı onunla baslamısım dıyorum,
gebelık sürecimizeee tecrubesı vee guleryuzu ıle ısık tutuyor
hasta memnunıyetını herzaman ön planda tutuyr tavsıye ederım ...

İyi günler. Muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz ve doğum içinde ne kadar?
:anneadayı:Merhabalar
koru hastanesi çukurambara tasındı sanırım muane ucretı 110 tl den 165 tl ye yukseldı fakat tamamlayıcı saglık sıgortası yaptırma sansınz var sıgorta kapsamında hem muane ucretı hem de dogum ucretınde indirim alıyorsunuz ;)
:nazar:Sağlık sıgortası yaptırdık ve muane ücreti olarak 90 tl ödüyoruz...

Back
X