Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koru hastanesi için çok başlık açılmış ama Anıl hanıma ait hiç yorum göremedim, benim doktor tecrübem pek yok ama kendisinden ve güleryüzünden memnunum.. Aramızda hastaları, doğumunu kendisine yaptıran var mı?
Koru hastanesi için çok başlık açılmış ama Anıl hanıma ait hiç yorum göremedim, benim doktor tecrübem pek yok ama kendisinden ve güleryüzünden memnunum.. Aramızda hastaları, doğumunu kendisine yaptıran var mı?
İyi günler. Muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz ve doğum içinde ne kadar?
Hamile olduğumu öğrendiğim zaman tesadüfen ilk kontrole Anıl Hanıma gitmiştim, şansıma çok iyi bir doktor bulmuş oldum. İlk kontrolümden doğumuma kadar çok ilgili, yardımcı ve profesyoneldi. İlk 4 ayım bulantılar yüzünden çok sıkıntılı geçmişti. Koyduğu teşhislerle, verdiği ilaçlarla güvenimiz giderek daha da kazandı. Kontrollere de 20 dk. mı diye sormuş bir arkadaş, valla biz içeri bi giriyorduk uzun uzun ultrasona bakıyordu, güzel pozlar yakalamak için uğraşıyordu, sorularımızı cevaplıyordu yani süre anlamında hiç sıkıntı yaşamadık.
En önemli nokta ise beni normal doğuma ikna etmesi oldu. Özel hastanelerdeki dr.lar sezaryenci denir ama aksine ben normal doğumdan korkarken Anıl Hnm. sayesinde (burda Fatma Ebe'yi de anmak lazım o olmasa bu kadar rahat doğum yapamazdım) çok güzel bir doğum gerçekleştirdim. Ertesi gün kucağımda bebekle yürüye yürüye çıktım hastaneden.
Lafı daha fazla uzatmayım ben 2014 Haziranda doğum yapan biri olarak Anıl Hnm.ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok iyi bir doktordur.
Ben de Aylin Hanım'a gidiyordum, geçen hafta muayenemde bebeğin kalp atışlarının durduğunu söyledi.Ancak emin olmak için bir de radyolojiye yönlendirdi.Neyse ben o anın şokuyla bir şey demedim ve benden 100 TL radyoloji için ödemem istendi.Zaten o gün 160 Tl Aylin Hanım için muayene ücreti vermiştim.Bir de ekstra 100 TL emin olmak için verdik.Radyoloji denilen şey de ultrasona bakılıyo, sadece doktor radyoloji uzmanı.Yani radyolojideki doktor aynı ultrasona baktı ve evet bebeğin kalp atışları durmuş dedi.Resmen hastane insanın zor durumundan faydalanıyor.Doktorlarına da tembih ettiriyor yönlendirin diye herhalde.Tabi hastane para kazanacak.Bence ekstra para alınmaması gerekirdi.Allahtan kürtaj işlemini orada yaptırmadım. Aylin Hanım, ertesi gün için hemen alalım bebeği dedi ve ameliyathaneden randevu aldı ama tabi fiyat hakkında bilgilendirme falan hak getire, nasıl olsa zor durumdayız bir şekilde veririz diye düşündü herhalde. Allahtan ertesi gün gitmeden fiyatının sordum ve fiyatı öğrenince vazgeçtim. Tam 1.000 TL para istediler.Başka hastane de nerdeyse normal doğum parası. Ben başka özel bir hastanede 250 TL verdim ve ekstra hiç bir ücret vermedim ve çok da başarılı oldu. Akciğer filmi, EKG vs çektiler ancak hiç bir şekilde ekstra ücret almadılar.Yani anlayacağınız giderken iki kere düşünün.Cebinizden boş yere para çıkmasın.
merhabalar suan 22 haftalık oldu bebeğimdoğumunun güzel geçmesi harika bir şey. bende aylin hanıma gitmek istiyorum ama kararsızım. hep olumlu yorumlar yazılmış ama çok az kişi yazmış. başka aylin hanıma giden yokmu?
İyi günler. Muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz ve doğum içinde ne kadar?
Merhabalar
koru hastanesi çukurambara tasındı sanırım muane ucretı 110 tl den 165 tl ye yukseldı fakat tamamlayıcı saglık sıgortası yaptırma sansınz var sıgorta kapsamında hem muane ucretı hem de dogum ucretınde indirim alıyorsunuz
Sağlık sıgortası yaptırdık ve muane ücreti olarak 90 tl ödüyoruz...