- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 41
Kacinci haftandan dogum paketini aldin peki.Bende aylin hanimin hastasiyim.24. Haftamdayim.ben dogum paketi yaptirdim.muayene ucretleri yapilan testler ve dogum icinde 5.000 tl verdim.bilginize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci haftandan dogum paketini aldin peki.Bende aylin hanimin hastasiyim.24. Haftamdayim.ben dogum paketi yaptirdim.muayene ucretleri yapilan testler ve dogum icinde 5.000 tl verdim.bilginize.
6. Haftamdan itibaren yaptirdim.aylin hanimdan da cok memnunum.
Bende dogum paketini aldim.sozlesmede dogumun gerceklesmedigi taktirde yapilmayan islemlerin parasi iade edilir yaziyo.koru hastanesinde 10 gun sonraki kontrol ucretsiz.ama en erken 15 gune cagriliyor ve tekrardan para veriliyor.bize dogum paketi mantikli geldi ve yaptirdik.toplam 10 muayene. Gebelik rutin tahlilleri.2 li tarama.4lu tarama.seker yuklemesi.nst.dogum.1 gecelik yatisi kapsamaktadir.(ayrintili ultrason amniyosentez.cvs.kordonsentez gibi bazi ozel durumlar harictir)Merhaba. Ben de aylin hanima gitmeyi dusunuyorum. Pazartesiye randevu aldim. Dogum paketinin kapsami nedir daha mi uyguna geliyor? Allah korusun dusukle sonuclandi dogum olmadi, ucretin kalani iade oluyor mu? Vs.
Ya da paket alinmadiginda her muayenede ucret odeniyor mu yoksa belli sure icindki kontrollerde ucret alinmiyor mu? Benim oncrki hastanemde 2 hafta icindeki kontrolde ucret alinmiyordu mesela onun gibi
Ayrica aylin hanimdanda çoooooookkkkk memnunumm.okadar sicak kanliki hergun yanina gidesim var.ben sormadan butun sorularima cevap aliyorum ve beni cok rahatlatiyo.Merhaba. Ben de aylin hanima gitmeyi dusunuyorum. Pazartesiye randevu aldim. Dogum paketinin kapsami nedir daha mi uyguna geliyor? Allah korusun dusukle sonuclandi dogum olmadi, ucretin kalani iade oluyor mu? Vs.
Ya da paket alinmadiginda her muayenede ucret odeniyor mu yoksa belli sure icindki kontrollerde ucret alinmiyor mu? Benim oncrki hastanemde 2 hafta icindeki kontrolde ucret alinmiyordu mesela onun gibi
evet bugün gittim ve ben de çookk sevdim. hele önceki doktorumdan sonra boynuna sarılasım odadan çıkmayasım uzun uzun sohbet edesim geldiAyrica aylin hanimdanda çoooooookkkkk memnunumm.okadar sicak kanliki hergun yanina gidesim var.ben sormadan butun sorularima cevap aliyorum ve beni cok rahatlatiyo.
Bende bugun ordaydim ayni gune denk gelmissiz.kac haftaliksin sen.evet bugün gittim ve ben de çookk sevdim. hele önceki doktorumdan sonra boynuna sarılasım odadan çıkmayasım uzun uzun sohbet edesim geldiAllah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin :)
![]()
Pardon asagida yaziyomus.evet bugün gittim ve ben de çookk sevdim. hele önceki doktorumdan sonra boynuna sarılasım odadan çıkmayasım uzun uzun sohbet edesim geldiAllah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin :)
![]()
Ben cok memnunum aylin hanimdan.tavsiye ederim.
Elimden geldigi kadar yardimci olabilirim canim.Merhaba arkadaşlar bende daha yeni hamileyim, takip ve doğum için aylin hanımı düşünüyorum ama ufak kararsızlıklarım var yardımcı olursanız çok sevinirim
Elimden geldigi kadar yardimci olabilirim canim.
Canim ben daha 16 haftaligim.ilk gebeligkm ve ikiz bekliyoruz nasipse.ben bayan olmasindan dolayi daha rahat ederim dusuncesiyle tercih ettim.umit beyede iyi diyolar ama dedigin gibi cok yogun.bu yogunlukta ne kadar ilgilenir bilmiyorum.zaten muayene sureleri 20 dk.bu zamana kadar cok kere gittim uzun uzun ultrasonda baktik bebislere.her soruma cevabimi aldim.cogu seyi sorma geregi bile duymuyosun zaten anlatiyo.ve en onemlisi cok guler yuzlu ve sicak bi bayan ben kendimi cok rahat hissediyorum.hicbir zaman suratini asik gormedim.farkli bir enerji var kadinda.ben dogum paketi aldim ayrica onuda gorus eger karar verirsen.ama ben bi git tanis derim.memnun kalacagini dusunuyorum.ümit bey ve aylin hanım arasında kaldım açıkcası hastane dahil ümit beyi önerdi böyle olunca aylin hanım'ın bilgisinden şuphe duydum, ikincisi her zaman erkek doktor daha iyidir kadınlar anlayışlı değildir diyorlar aylin hanım böyle mı yani ne var bende doğurdum gibi mi yaklaşıyor? yani onu tercih etmemin sebebi birazcık ümit bey çok yoğun olduğundan ilgilenemiyormus hastalarıyla ultrasonda bakması falan 3dk sürüyormuş. benimde ilk gebeliğim biraz da detaycıyım ondan. siz onda mı doğum yaptınız nasıl ilgisi, bilgisi?
Canim yok yaa ne 600 u.177 lira ssk liya.yanlis anlamis olabilirler.prof.aydan asyali biri var onunkide 400 diye biliyorum.belki onumu anladilar.tekrardan gorus benceBen de Aylin hanima gitmeyi düşünüyorum ama muayenehanesini aradım ücretinin 600 lira olduğunu söyledi asistanı tamam özel muayene ana çok geldi siz ne kadar veriyorsunuz? ????
muane ücreti 177 tl bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir canımBen de Aylin hanima gitmeyi düşünüyorum ama muayenehanesini aradım ücretinin 600 lira olduğunu söyledi asistanı tamam özel muayene ana çok geldi siz ne kadar veriyorsunuz? ????
Canim ben daha 16 haftaligim.ilk gebeligkm ve ikiz bekliyoruz nasipse.ben bayan olmasindan dolayi daha rahat ederim dusuncesiyle tercih ettim.umit beyede iyi diyolar ama dedigin gibi cok yogun.bu yogunlukta ne kadar ilgilenir bilmiyorum.zaten muayene sureleri 20 dk.bu zamana kadar cok kere gittim uzun uzun ultrasonda baktik bebislere.her soruma cevabimi aldim.cogu seyi sorma geregi bile duymuyosun zaten anlatiyo.ve en onemlisi cok guler yuzlu ve sicak bi bayan ben kendimi cok rahat hissediyorum.hicbir zaman suratini asik gormedim.farkli bir enerji var kadinda.ben dogum paketi aldim ayrica onuda gorus eger karar verirsen.ama ben bi git tanis derim.memnun kalacagini dusunuyorum.
Sagol canim sende saglikla kucagina al insallah.gorustukden sonra yorumlarini bekliyorum.Allaha emanet olbayan olması gerçekten bir avantaj benim içinde. içimi rahatlattın gerçekten doğum paketini araştırdım gayet iyi görünüyor. bugün gidip hastane ile görüşcem aydan hanım'a inşallah çarşamba günü giderim :):) benim için doktorun pozitif ve sevecen olması çok önemli çok teşekkür ederim yorumların için:) Allah ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)