• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru Hastanesi Dr.Aylin Anıl Aslan hastaları

Bende Koru hast de Özge hanimin hast ayrilmasiyla Aylin hanima gectim cok guler yüzlü ve ilgili usg de iice baktı 12 haftada cinsiyet tahmininde bulundu onunla devam etmeyi düşünüyorum 4 hafta sonra cinsiyet netlesecek inşallah

Ben, Dr. Aylin Anıl Arslan'nın vajinusmus hastasıyım. Başlangıçta bu hastalığı kabullenmeyerek zamanla kendiliğinden aşabileceğim psikolojisindeydim. İki yıl boyunca değişen hiç bir şey olmadı, korkularım ve ümitsizliğim giderek arttı. Eşimin ısrarları üzerine kabullenemediğim bu hastalık için doktora gitmeye karar verdik. Tercihimiz Ankara Koru Hastanesinden farklı bir doktora başvurduğumuz da bize yardımcı olamayacağını ve konunun uzmanı pozitif, iyi kalpli ve sempatik olan Dr. Aylin Anıl Arslan'a yönlendirmesi ile 6 seansla bu sorunu aşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisine sonsuz teşekkür eder ve bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara hiç korkmadan çekinmeden Dr.Aylin Anıl Arslan'a güvenerek tedavi olabilirler.

Hamilelik öncesinde 4 tane farklı doktor ile görüşmemize rağmen hiçbirinde istediğimiz enerjiyi alamamıştık. Bir gün Koru Hastanesi Acil servisindeki muayenemize istinaden kadın hastalıkları bölümüne sevk edilince karşılaştık O’nunla. Bu ne güzel bir tevafuk, bu ne güzel bir şans, bu ne güzel bir lütuftur; iyi ki de karşılaşmışız. Dr. AYLİN ANIL ARSLAN! Gebeliğimizin ilk günlerinden doğumumuza kadar verdiği güzel enerji, güler yüz, ultra profesyonel yaklaşım ve yönlendirmeleriyle bir mesaj kadar yakınımızda idi.

Bebeğime normal doğum ile kavuştum, Anıl Hanımda kendisi normal doğum yanlısı bir doktor. Ekibi ve kendisi doğum esnasındaki pozitif enerjileri ile beni motive edip çok fazla destek oldular. Henüz 40’ım çıkmadı ama ikinci bebeğimde yine kendisini tercih edeceğim.

Kimdir AYLİN ANIL ARSLAN diyecek olursam, güzel, sevimli dünyalar tatlısı bir hanım demekle yetinemeyip; kafa karıştırmaksızın net olan, inanılmaz donanımlı, ilgili, alakalı, profesyonel,öngörülü bir hekim derim. Kendisine ve doğum sırasında samimiyetini esirgemeyen Fatma ebeye çok teşekkür ederim.

Merhaba,
Bende çok sıkıntı yaşadım bana da daha sonra gittiğim doktorun söylemesiyle öğrendiğim gereksiz lazer operasyonu sonrası çok kanamam oldu ve yara hastane mikrobu kaptı. İdrar yolu enfeksiyonuna neden oldu ve 8 ay boyunca iyileştiremedi en son konuştuğumda ise kendisiyle yapacak birşeyi olmadığını çok istiyorsam önceden verdiği fitilleri kullanabileceğimi söyledi hem hataları yüzünden bu duruma geldim hem de tedavi edemediği için sıkıntıların bir türlü geçmedi birde sanki ben doktormuşum gibi kafama göre fitil kullanacakmışım... o kadar pişmanım ki gittiğim için lazer yaptırdığım için keşke 2. Göz başka bir doktora sorsaydım. Kendisi hamilelere çok ilgili çok iyi davranıyor olabilir ama ben kendisinin tıbbi bilgisinin yeterli olmadığını düşünüyorum.. komplike olaylarda işin içinden çıkamıyor ve gerginliğinden de bu anlaşılıyor... gerçekten çok iyi çok başarılı kadın doğumlular varken deli gibi paralar harcayıp sadece Güleryüz için kendisine gidilmesini önermiyorum.. Ankara’da çok iyi doktorlar var o kadar pişmanım ki...

Ben Aylin Hanım'a bir süre önce gittim. Rahimimde yara vardı. Kan ve smear sonuçlarımdan sonra bana ilaç yazdı. Kendisine emzirdiğimi ve emziriken bu ilaçları kullanmamda bir sakınca olup olmadığını sordum. Hem de birkaç kere! Bir sıkıntı olmayacağını söyledi. İlaçları alıp, prospektüslerini okuduğumda hani yazar ya "emziriken kullanımını doktorunuza veya eczacınıza sorun" bunlarda direk emzirmeyin, hatta ilaçlar bittikten 2 gün sonra, ilaçlar vücuttan atılınca emzirmeye devam edebilirsiniz yazıyor. Hemen çocuğun doktorunu, sağlık ocağını aradım. Bu ilaçları kullanırken çocuğu emzirmemem gerektiğini söylediler. Sonrasında yoğunluğundan dolayı yanına gidemediğim, kendisine çok güvendiğim hocam ise bu ilaçları kullanırsam çocuğun böbreklerinin zarar görebileceğini söyledi.

Neyse sütü kestim, ilaçları kullandım. Yara kontrolü için yanına gittiğimde yaranın geçmediğini, leep yapacağını söyledi. O gün ilk kez duymuştum. Bir kere güvenimi sarstı ya hemen he dermiyim. Araştırdım, ZTB polikliniğine sordum, randevu aldım, günlerce bekledim, hocama sordum leep in benim durumdaki biri için çok da gerekli olmadığını, smear sonucu kötü çıkan, yarası büyük olan hastalar için uygulandığını öğrendim. Kime sorduysam leepi, smear sonucun kötü mü çıktı dedi. Ha bana da uygulanır mı uygulanabilir ama çok da gerekli değil. Alınan doku patalojiye gönderiliyor, smear e göre daha doğruya yakın bir sonuç veriyor. Ama oradaki dokuyu daha çok tahrip ediyor. İstenilen paradan hiç bahsetmiyorum. Tamamen soygun. Yani arkadaşlar 2 de 0. Boşuboşuna zamanımı ve paramı harcadım. Tedavim gecikti. Verdiği her kararı yargılamak zorunda kaldım, çünkü bana asla güven vermedi. Ha iyi bir doğum doktorudur, normal doğumu destekliyordur, güleryüzlüdür eyvallah. Ama bana göre tam bir fiyaskodur. Leep i yapsaydı neyse de eğer o ilaçları içerken çocuğumu emzirseydim herhalde kahrımdan ölürdüm.

Hamilelik hassas dönem, insan ilgi alaka, güleryüz bekliyor ama sırf güleryüzlü diye bir doktora iyi demeyin lütfen. Size yaptığı uygulamalar açısından değerlendirin.
Merhaba sizin yorumunuzu okumama rağmen oğlumun doğumunu Aylin hanım yaptığı için ona gitmeye devam ettim. Keşke gitmeseydim bana da gereksiz lazer yara yakma işlemi yaptığı için 2 yıl boyunca geçmeyen enfeksiyon ile uğraştım. Hastane mikrobu kaptığım için.. ve yaram hala geçmedi doktor korkusu oluştu yeni bir doktora bile gidemiyorum başıma gelenlerden sonra… çok üzgünüm keşke yorumunuzu okuduktan sonra başka bir doktora gitseydim diye çok üzgünüm… 2014 yalında yazmışsınız sonra bu konuda ne yaptınız yaranız için başka bir doktora gittiniz mi ? İyileştiniz mi

Back
X