• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koruma Kararı?

Boşanma davası devam ederken koruma tedbiri alınınca adresin gizlenmesini de isteyebiliyorsun
Ama anladığım kadarıyla sizin davanız bitmiş o yuzden bu aşamada nasıl talep edilir hiç bilmiyorum
Bunun için yine aynı şekilde beni rahatsız ediyor diye savcılığa şikayette bulunup korunma tedbiri isterken adres gizlenmesini de talep etseniz belki olur
çok teşekkür edeyim. en iyisi ben işten 5 dk izin alıp çıkayım da aile mahkemesini arayayım. kalemden yardımcı olurlar...

hiç fikrim yok ama ikamet adresinizi baska bir yere aldırsanız
ama kım ugrasmak ısterkı bı akraba fılan emınım kabul etmez

geçici tedbir sanırım hepsi. kimlik no değişir mi ki. ve ismin... yeni bir kimlik.... o zaman hiç ulaşamaz.
isim değiştirebilmek çok zor. bizzat yargıtay genel sekreteri şebnem hanım söylemişti. çok daha ciddi vakalar olmalıymış... yargıtaya gittiğim bir mülakatta sormuştum

Ikametgah sadece nüfustan degil ptt ve benzeri kurumlardan yada bankalardan da ogrenilebilir. Ikametgahinizi hic tasimayin.kiraci kontrat ile kendi ikametgahini sizin eve aldirabilir bi durumda sizin ikametgah bilgileriniz bosa cikar. Bunun normalde cezasi var ama olsa olsa 150 tl civaridir. O da rahatsiz edilmekten iyidir bence. Kolay gelsin.

Ikametgah sadece nüfustan degil ptt ve benzeri kurumlardan yada bankalardan da ogrenilebilir. Ikametgahinizi hic tasimayin.kiraci kontrat ile kendi ikametgahini sizin eve aldirabilir bi durumda sizin ikametgah bilgileriniz bosa cikar. Bunun normalde cezasi var ama olsa olsa 150 tl civaridir. O da rahatsiz edilmekten iyidir bence. Kolay gelsin.
Benim hic aklima gelmemisti. Banka vb. Dogru haklisin. Oralardan da ogrenebilir :/

Allah yardımcın olsun .. insallah su ikamet icin bir yolunu bulursun rahata erersin

Bence ogrenir canim ama torpil gerek her gelene vermezler bilgilerini ancak arkadasi falan olacak :/ Ama bulundugun yerin nufusundan ogrenebilir bence ancak

500 küsur lira cezası kişi başı
sakın sakın sizin adresinizi bildirmemeniz çok sıkıntı

Ben avukatım. Çok saçma ama şöyle bir durum var, koruna kararı alınırken korunacağınız adres de karara yazılıyor ve karşı tarafa tebliğ ediliyor bu adrese yaklaşma vs diye. Yani istediğiniz kadar gizleyin, koruma kararı aldığınızda zaten karşı tarafa kendi ellerinizle mahkeme kanalıyla bildirimde bulunmuş olacaksınız :/

İnşallah bi çaresini bulur ve kurtulursunuz o manyak adamdan :KK51:

Back
X