Korunma konusunda yardmci olur musunuz

Zeynrah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
12
2
1
33
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öncelikle 28 yaşındayım eşim uzman il dışında görev yapıyor 5/6 ayda bir izinlerde görebiliyoruz birbirimizi. Geldiği zaman prezervatif kullanmak istemiyor doğum yapmadığım için spirial de takmiyorlar.

Hap konusunda bilgim yok acaba sadece o geldiği zaman kullansam sorun olur atıyorum Kasım ayında tekrar gelicek ben 23 Aralık adet tarihim o günden itibaren Kasım ayı sürecinde kullansam oluor mu o şekilde ? Yada bana ne önerirsiniz. Bu konuda çok bilgim yok soramiyorum kimseye de yardımcı olur musunz

Üç aylık korunma ignelerini kimse önermedi hem kilo yapıyor hem dediğiniz gibi bazilarinda lekelenme oluyor diye kafam çok karıştı ne yapicam bilemiyorjm

Prezervatifi siz takın ona bu hoşuna gidebilir. Kabul eder

Biz yıllarca geri çekilme yöntemiyle korunduk, riskli olduğu söyleniyor ama bizim başımıza bir durum gelmedi,
Prezervatifi istemeyeb geri çekilmeyi de istemeyebilir,
Doğum kontrol hapını 2 ay kullanıp eşiniz yokken ses vermeniz mantıklı geldi bana, gelmeden 1 ay önce başlayın, gelince de kullanıp iki ay kullanmış olursunuz

Üç aylık korunma ignelerini kimse önermedi hem kilo yapıyor hem dediğiniz gibi bazilarinda lekelenme oluyor diye kafam çok karıştı ne yapicam bilemiyorjm
İğneler yüzünden 6kg aldım yaptırmayın sakın benim naçizane önerim o kadar seyrek bir araya geliyorsanız eğer geriye çekilme yöntemi şüpheli bir durum olursa ertesi gün hapı atarsınız

Geri çekilme ile yapioduk hep ama bazen erken gelebilior o yüzden kafam iyice çorba oldu

Canım bunu en iyi doktorlar bilir eğer ileride çoçuk düşünüyorsan hap kullanma derim sanırım en zararsız olanıniçşbe bolalmaması

herhangi bir rahatsizligin yoksa en iyisi senin icin hap kullnmak
kasimda gelecekmis esin o gelmeden once adetin 2. gunu hapa baslayip kutuyu bitirene kadar kullanirsin %99 etkili hapi kullanmayi unutmadigin surece tabi
kadin dogum dru hapa uygunmusun nasil kullanmalisin konusunda en iyi bilgiyi verir

Küçük bir ilçe de oturuyorum direk eczaneden alamıyor muyum hapı hastane baya uzakta ve özele gitsem dünya para

Küçük bir ilçe de oturuyorum direk eczaneden alamıyor muyum hapı hastane baya uzakta ve özele gitsem dünya para
Direk eczaneden alabilirsin, prezervatif biz hiç kullanmadık 2 yıllık evliyiz bende sevmiyorum o şekilde ilişki hap en güzeli, bana en iyi Yasmin geliyordu tavsiye ederim çocuk istemiyorsaniz

Direk eczaneden alabilirsin, prezervatif biz hiç kullanmadık 2 yıllık evliyiz bende sevmiyorum o şekilde ilişki hap en güzeli, bana en iyi Yasmin geliyordu tavsiye ederim çocuk istemiyorsaniz

Adetin 2. Günü kullanmaya başlayıp ne zaman birakiyorum hapı benim adet dongum 28 gün oluyor hap 21 gunlukse bir sonraki adetten önce bitiyor demi hap. Bir de şunu sorabilir miyim. Benim eşim kasımın 8 snde gelicek ben kasimin 1 inde adet oluyorum Kasım ayında baslamaliyim değil mi hapı kullanmaya yoksa Ekim'de de kullansam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…