Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prezervatifinde koruyuculuğu var ama şöyle ki bazen çıkabiliyor yada yırtılma durumaları olabiliyor bağlı olduğunuz aile hekimliğine gidin orda en sağlıklı bilgiyi alabilirisnzRica etsem bana korunma yöntemi tavsiyeleri verirmisiniz prezervatif nekdar koruyor hap kullanmak istemiyorum
Ben hap kullanıyodum ama yan etkilerinden dolayı bıraktım şimdi prezervatif kullanıyoruz iyi bi prezervatif tam koruma sağlıyo ihtiyacına göre de çeşitleri var deneyebilirsinRica etsem bana korunma yöntemi tavsiyeleri verirmisiniz prezervatif nekdar koruyor hap kullanmak istemiyorum
Prezervatifle hamile kaldım bilginiz olsunRica etsem bana korunma yöntemi tavsiyeleri verirmisiniz prezervatif nekdar koruyor hap kullanmak istemiyorum
Prezervatifle hamile kaldım bilginiz olsunBen hap kullanıyodum ama yan etkilerinden dolayı bıraktım şimdi prezervatif kullanıyoruz iyi bi prezervatif tam koruma sağlıyo ihtiyacına göre de çeşitleri var deneyebilirsin
Çeşitleri derken? Biz bi kaç kere denedik ama sevemedik pekBen hap kullanıyodum ama yan etkilerinden dolayı bıraktım şimdi prezervatif kullanıyoruz iyi bi prezervatif tam koruma sağlıyo ihtiyacına göre de çeşitleri var deneyebilirsin
Okeyin çok markası var trendyol güvenilir bakabilirsinizÇeşitleri derken? Biz bi kaç kere denedik ama sevemedik pek
Teşekkür ederim bakayımOkeyin çok markası var trendyol güvenilir bakabilirsiniz
ne kadar şanslısın ben hiç korunmadım kalamadım Rabbim ol deyince oluyor iştePrezervatifle hamile kaldım bilginiz olsun
Geciktiricili olanı var, daha fazla kayganlaştırıcılı olanı var, kabartmalı olanı var biz okeyin kabartmalı olanı kullanıyoruz bi süredirÇeşitleri derken? Biz bi kaç kere denedik ama sevemedik pek
Kabartmalı olan ne işe yarıyo duymuştum ama denemedik daha onceGeciktiricili olanı var, daha fazla kayganlaştırıcılı olanı var, kabartmalı olanı var biz okeyin kabartmalı olanı kullanıyoruz bi süredir
Teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin.ne kadar şanslısın ben hiç korunmadım kalamadım Rabbim ol deyince oluyor işte
Aldığın zevki artırıyo orgazmı kolaylaştırıyo dene bence seversinKabartmalı olan ne işe yarıyo duymuştum ama denemedik daha once
Yırtılma mı oldu? Farketmediniz mi? Ben de prezervatif kullanıyorum ama korkuyorum yine de açıkçası.Prezervatifle hamile kaldım bilginiz olsun