Korunma yöntemi tavsiye edermisiniz?

Rainbow11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
4
2
1
29
Rica etsem bana korunma yöntemi tavsiyeleri verirmisiniz prezervatif nekdar koruyor hap kullanmak istemiyorum

Rica etsem bana korunma yöntemi tavsiyeleri verirmisiniz prezervatif nekdar koruyor hap kullanmak istemiyorum
Prezervatifinde koruyuculuğu var ama şöyle ki bazen çıkabiliyor yada yırtılma durumaları olabiliyor bağlı olduğunuz aile hekimliğine gidin orda en sağlıklı bilgiyi alabilirisnz

Ben hap kullanıyodum ama yan etkilerinden dolayı bıraktım şimdi prezervatif kullanıyoruz iyi bi prezervatif tam koruma sağlıyo ihtiyacına göre de çeşitleri var deneyebilirsin

Ben hap kullanıyodum ama yan etkilerinden dolayı bıraktım şimdi prezervatif kullanıyoruz iyi bi prezervatif tam koruma sağlıyo ihtiyacına göre de çeşitleri var deneyebilirsin
Prezervatifle hamile kaldım bilginiz olsun

Çeşitleri derken? Biz bi kaç kere denedik ama sevemedik pek

Back
X