- 20 Mayıs 2025
- 84
- -10
- 3
- Konu Sahibi TurkishKleopatra
Biz yeni evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum eşim de evimizi arabamızı vs alalım öyle düşünelim diyor. Görümcem doktor birgün oturuyorken başım filan döndü gözüm karardı bana "hamile misin kız yoksa?" deyip sevindi. Ben de korktum. Prezervatif ile %10 gebelik ihtimali varmış dedi. O günden beri eşim benimle birlikte olmaya korkuyor
Yani şimdiye kadar hamile kalmadıysam bundan sonra da kalmam diyorum onu bir türlü ikna edemiyorum. Cazibemi kullanıyorum adam çıldırıyor ama yok ablacım nasıl bir irade varsa adamda. Görümcem bize bir korunma yöntemi söyledi hormonlar üzerinde etkili kola iğne gibi bir şey takılıyormuş %100 engelliyormuş. Bu yöntemi bilen deneyen var mı

Yani şimdiye kadar hamile kalmadıysam bundan sonra da kalmam diyorum onu bir türlü ikna edemiyorum. Cazibemi kullanıyorum adam çıldırıyor ama yok ablacım nasıl bir irade varsa adamda. Görümcem bize bir korunma yöntemi söyledi hormonlar üzerinde etkili kola iğne gibi bir şey takılıyormuş %100 engelliyormuş. Bu yöntemi bilen deneyen var mı