• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunma yöntemi

TurkishKleopatra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
84
-10
3
Biz yeni evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum eşim de evimizi arabamızı vs alalım öyle düşünelim diyor. Görümcem doktor birgün oturuyorken başım filan döndü gözüm karardı bana "hamile misin kız yoksa?" deyip sevindi. Ben de korktum. Prezervatif ile %10 gebelik ihtimali varmış dedi. O günden beri eşim benimle birlikte olmaya korkuyor 🤦
Yani şimdiye kadar hamile kalmadıysam bundan sonra da kalmam diyorum onu bir türlü ikna edemiyorum. Cazibemi kullanıyorum adam çıldırıyor ama yok ablacım nasıl bir irade varsa adamda. Görümcem bize bir korunma yöntemi söyledi hormonlar üzerinde etkili kola iğne gibi bir şey takılıyormuş %100 engelliyormuş. Bu yöntemi bilen deneyen var mı

Biz yeni evliyiz. Çocuk düşünmüyoruz kendimi buna hiç hazır hissetmiyorum eşim de evimizi arabamızı vs alalım öyle düşünelim diyor. Görümcem doktor birgün oturuyorken başım filan döndü gözüm karardı bana "hamile misin kız yoksa?" deyip sevindi. Ben de korktum. Prezervatif ile %10 gebelik ihtimali varmış dedi. O günden beri eşim benimle birlikte olmaya korkuyor 🤦
Yani şimdiye kadar hamile kalmadıysam bundan sonra da kalmam diyorum onu bir türlü ikna edemiyorum. Cazibemi kullanıyorum adam çıldırıyor ama yok ablacım nasıl bir irade varsa adamda. Görümcem bize bir korunma yöntemi söyledi hormonlar üzerinde etkili kola iğne gibi bir şey takılıyormuş %100 engelliyormuş. Bu yöntemi bilen deneyen var mı
Birleşme olmadan takılan prezervatif 100 de 100 korur bazıları sadece boşalma zamanı takıyormuş onların hamile kalması normal

Ne ilginç kocalar var hayret ediyorum..
Evet iğne etkili baya. Ama siz kordon bağlayın derim zira böyle anormal birine çocuk işi sıkıntı bana göre.
İlişkiye girmemek falan normal değil bu!
Hiç girmemezlik olmuyor ama azalttı yani. İçim hiç rahat değil çocuğa uygun yaşam ortamı hazırlamadan çocuk yapmak ona büyük haksızlık, beş dakikalık zevkimiz uğruna çocuğumuzun hayatını mahfetmeyelim diyor. Ona hak veriyorum ama prezervatiften kurtulup başka korunma yöntemine başvurmayı düşünüyorum

Hiç girmemezlik olmuyor ama azalttı yani. İçim hiç rahat değil çocuğa uygun yaşam ortamı hazırlamadan çocuk yapmak ona büyük haksızlık, beş dakikalık zevkimiz uğruna çocuğumuzun hayatını mahfetmeyelim diyor. Ona hak veriyorum ama prezervatiften kurtulup başka korunma yöntemine başvurmayı düşünüyorum
Ben prezervatifle hiç hamile kalmadım. Hep onu kullandık kullanıyorum. Hamile kalmaya karar verince kullanmadım ve hamile kaldım. Yani prezervatifi boşalma esnasında değil ilişki başlarken takacaksınız

Görümceniz cinsel hayatınızdan uzak tutmanızı tavsiye ederim.
Prezervatifi gidipte ilişkinin sonunda takarsanız olmaz tabiki.
Çift korunma yöntemi kullanın neden prezervatifi bırakıyorsunuz? Siz de hap kullanın veya bahsettiğiniz deri implantını taktırın.Eşiniz de kondoma devam etsin. Korkudan yıllarca taş mı bağlayacak bu adam öyle şey olur mu

Üfff 5 dakikalık zevk nedir ya? Siz bir hayatı paylaşıyorsunuz.insan ruhuyla da sevişiyor.sevdiğin insanla en yakın olduğun an.bu bakış açısı benim hiç hoşuma gitmiyor.hem sevişme 5 dakika sürmüyor ki.ilk ilişkide kesin hamile de kalınmıyor. Saçma bir laf.

Ben prezervatifle hiç hamile kalmadım. Hep onu kullandık kullanıyorum. Hamile kalmaya karar verince kullanmadım ve hamile kaldım. Yani prezervatifi boşalma esnasında değil ilişki başlarken takacaksınız
Ooo sen ne diyorsun? Ben içine boşalınınca bile hamile kalmıyorum😁

Görümceye bak kardeşiyle yengesinin cinsel hayatına incir ağacı dikmiş

Eşiniz de bir tuhaf. 1-2 hafta uzak durdu yapmadınız diyelim. Eee nereye kadar? Sırf gebe kalırsınız diye hep cinsellikten mi kaçacak? Gerekirse 2 yöntem kullanırsınız korunurken. Bu durumu açıkça konuşun, bir de ikna edilmeyi bekliyor sanırım eşiniz. 🤦

Hiçbir yöntem %100 değil ama hap kullanın sizde prezervatifde kullanın ikisi birden yani siz önlemi aldıktan sonra olduysada Allah'ın lütfu yani ne diyelim ama saçma geldi bana eşinin düşüncesi koldan takılan implantda çok ara kanama yapıyormuş birden hormon verildiği için ve sanırım sadece progesteron içerdiği içinde ya hiç regl olmuyon ya s açık ara kanama yapıyormuş hap isterseniz düşünün derim kol altı implanta göre iyi bence ben Yasmin kullanıyorum mesela 7 aydır iyiyim bı sıkıntım olmadi

Arkadaşım taktırdı ama regl olmadı ondan sonra da doktor 6 ay bekletti baktı gelen giden yok stres vücutta ateşlenme yaşayınca çıkarttırdı

Çifte yöntem kullanın. Eşiniz bahane bulmuş gibi geldi bana. Hem prezervatif kullanın hem doğum kontrole başlayın bu kadar korkuyorsanız. Doğum kontrol kullandığı halde geri çekilmeyle ekstra önlem alanlar var.

Üfff 5 dakikalık zevk nedir ya? Siz bir hayatı paylaşıyorsunuz.insan ruhuyla da sevişiyor.sevdiğin insanla en yakın olduğun an.bu bakış açısı benim hiç hoşuma gitmiyor.hem sevişme 5 dakika sürmüyor ki.ilk ilişkide kesin hamile de kalınmıyor. Saçma bir laf.
Bizim hayat şartlarımız ve bakış açımız gereği böyle uygun gördük. Siz hoşunuza gittiği gibi yapın. Benim soruda sormak istediğim koldan iğne alarak korunma yöntemiydi.

Eşiniz de bir tuhaf. 1-2 hafta uzak durdu yapmadınız diyelim. Eee nereye kadar? Sırf gebe kalırsınız diye hep cinsellikten mi kaçacak? Gerekirse 2 yöntem kullanırsınız korunurken. Bu durumu açıkça konuşun, bir de ikna edilmeyi bekliyor sanırım eşiniz. 🤦
Birlikte oluyoruz ama çok sık değil. Sıklığı azalttık diyelim.

Deri altı implantlar yüksek koruma sağlar evet, görümceniz doktor daha iyi bilir ama yaşınız gençse tavsiye etmem, hormonlarınızı çok etkiler.

Back
X