Korunmadan kaçıncı ayda hamile kaldınız?

9 Aydir Ginera Kullaniyordummm Geçen Ay Hapi Biraktimmm
Henüz Adet Olmadimm Bakalimmm Bekleyip Göreceğiz Ama Ortalama(normal şartlarda 3-6 Ay Arasii...
Allah Herkeze Nasip Etsinn

aaaaaaaaaaaaaa bıraktın mı
çok sevindim canım
hayırlısı olsun bakalıma.s.

bende şubatta bıraktım korunmayı
malesef bende pkos var
inşallah kendiliğinden hamile kalırım 1 yıl olmazsa tedaviye başlanacak
15 nisanı bekliyorum heyecanla:dance:

ben kondomla korunuyordum ve bıraktıktan sonra ılk ay hamıle kaldım ...
ama bu sana bır olcu olmasın cunku benım arkadasım 1 yılın ustune hamıle kaldı bence bu korunma yontemıne ve kışısıne gore degısıyor..
allah ısteyen herkese saglıklı bebısler versın ...

ben doğum kontrol hapıyla korunuyordum.2.ayda hamile kaldım ama o da kimyasal gebelikmiş herhalde geçen hafta düşürdüm.ama okuduklarıma göre normalde 6 ay sonra hamile kalınabiliyormuş.

bende korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım. ama daha çok sürenler var bi arkadaşım 6 ay sonra başka bi arkadaşımda 8 ay sonra hamile kaldı. yani kişiden kişiye değişiyor sanırım. ilk 2 ay çok taktım kafama sanki hemen hamile kalmam gerekiyormuş gibi geliyordu, ama deneyimli kişilerle konuştuktan sonra rahatladım hiç düşünmedim olursa olur dedim birde doktora gittim yumurtalarıma baktırdım ve folik asite başladım doktora gittikten 1 ay sonra hamile kaldım. önemli olan fazla düşünmemek sanırım birde bende çocukluktan beri b vitamini eksikliği vardı sanırım folik asitte bu yöden işe yaradı..

ballım tebrik ederim hayırlı olur işallah bebeğin.1,5yıllık evliyim ben değil hep eşim korundu bıraktıktan sonra 2.ayda hemen hamile haldım şu an 14 hafta lık hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına:)))

Merhaba arkadaşlar, korunmayı bırakalı üç ay oldu ama henüz bir şey yok Ben çok merak ettim siz kaçıncı ayda hamile kaldını. Hepinizi öpüyorum...
ilk bebeğimde korunmadan iki ay sonra hamile kaldım..ikincisinde de bir yıl sonra kalabildim..şuan dokuz haftalık hamişim..

ben 2 aydir korunmuyorum.o yuzden pek kafama takmamaya calisiyorum ama yine de adet gunu geldiyinde sabirsizlaniyorum bakalim ne olucak diye,bu gun adet gunum ve ben her an bir sey olucak gibi bekliyorum.ama kendime soz verdim hamile kalmazsam uzulmicem,tabi ki soylemesi kolay soz versem de yine de icim burkulacak.kismet ne yapalim kendimizi tesselli etmekden baska sansiniz yok.

Merhaba arkadaşlar, korunmayı bırakalı üç ay oldu ama henüz bir şey yok Ben çok merak ettim siz kaçıncı ayda hamile kaldını. Hepinizi öpüyorum...

Canım Ben korunmayı bıraktım hemen hamile kaldım sanırım bu nasıl korunduğunla ilgili bir şey olabilir. hayırlısı olsun stres yapma stres yüzünden bile geçikebiliyormuş

kızlar bende 1,5aydır korunmuyorum.bu ay olmadı malesef.inşallah önümüzdeki ay olur.ilk hamileleğim içinde5ay uğraşmıştık.kısmet.

valla kızlar yazılanları okuyunca kendimi bi garip hissettim ben evlendikten sonra sadece 2 ay korundum 2,5 sene oldu hala tık yok (((

9 Aydir Ginera Kullaniyordummm Geçen Ay Hapi Biraktimmm
Henüz Adet Olmadimm Bakalimmm Bekleyip Göreceğiz Ama Ortalama(normal şartlarda 3-6 Ay Arasii...
Allah Herkeze Nasip Etsinn

canım cok sevindim, demek artık düşünüyorsun, inşallah hayırlısı ile olur en kısa zamanda iyi haberlerini alırız canım

Korunma yöntemine ve kişiden kişiye değişir elbette... Biz prezervatif kullanıyorduk... Prezervatifsiz 2. ya da 3. ilişkide hamile kaldım. Eh yaşım da pek genç değil artık, çok bekletmediği iyi oldu bebişin :)

ben evlendiğimiz 6.ayında korunmayı bıraktık inanın 2,5 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım şuan 19 haftalık bebişim bu arada 3 ay ve 6 ay içinde olmuyor diye kendinize üzüntü yartmayın çünkü doktorlar bile söylüyor en geç 1 yıl içinde hamile kalınmazsa bir problem vardır diyor ama yüce Rabbim istedikten sonra problem tanımıyor be kızlar ben 2,5 yıl uğraştım ama çok şükür şimdi hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…