Korunmadan kaçıncı ayda hamile kaldınız?

korunmayı bıraktıktan sonra 10.ayda hamile kaldım.şu anda 4 aylık hamileyim.darısı tüm isteyenlerin başına moralinizi her zaman yüksek tutun.stres yapmayın.

biz bıraktığımızın 2.ayı hamile kaldım.ama 1.ayı saymıyorum zaten..çünkü yumurtalama döneminde hastanelerdeydik,babam ameliyat olmuştu..bişey olmadı yani..beklemiyorduk süpriz oldu..hemen olmaz demiştik..ama nasip kısmet..bence üzülmeyin kaç sene deneyenler var..zamanı vardır onun

Merhaba arkadaşlar, korunmayı bırakalı üç ay oldu ama henüz bir şey yok Ben çok merak ettim siz kaçıncı ayda hamile kaldını. Hepinizi öpüyorum...

canım daha çok erken bende korunmayı bıraktıktan sonra 8 ay sonra hamıle kaldım sımdı 9 haftalık hamıleyım darısı sana olsun ve tum ısteyenlere

canım en önemlisi bunu bir sorun haline getirmemen ben ilk çocuğuma 6 ay sonra kaldm daha sonra konturol hapı kullandım ve 4 aydır korunmuyorum sanırım bu ay hamile kaldım çarşamba dr gidicem belli olucak inşallah diyeceğimoki ilk bebekde 1 sene veriyor dr lar 2.bebekde ise 6 ay diolar inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın bide şunu diim ben iki bebişimede hiç umursamadığım aylarda kaldım.onun için hiç kafana takma.

Handancim insallah bu sefer bebisini kucagina almak nasip olur..

bende korunmayi birakmayi dusunuyorum konuyu takip ediyorum..

Ben evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyordum çünkü adet düzensizliğim vardı ve doktor kullanmamı söylemişti. Evlendikten sonrada devam ettim bir süre. Bir çok kişi bebeğin olmaz falan diye korkuttu beni. Bu tür söylentilere sakın inanmayın ben hapı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım . Bazı kişilerde daha uzun sürebiliyor ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. Sitres yapmayın rahat olun zamanı geldiğinde eğer bir sağlık sorununuz yoksa olur.

bu ay 3. ayımız ve hamileyim daha yeni.geçenlerde olmuyo diye kafama takıyodum bu ay düşünmedim bide kendimi sıcak tuttum hatta her akşam karnıma sıcak su torbası koydum..

meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende 8aylık evliyim.daha istemiyorum bebek erken diye.ama bi yöndende korkuyorum daha sonra olmazsa diye.ama bu ay ooabilme olasılığı var.bide maddiyattan dolayı şuan istemiyorum.durumumuz kötü değil ama bi bebek yinede masraflı olur diye düşünüyorum.sizcede erkenmi.anne olanlar bebek çok masraflı oluyo mu.rabbim isteyenlerin hepsine nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…