Korunmadan kaçıncı ayda hamile kaldınız?

bence çok çok erken canım..hem evliliğin tadını çıkarın hem maddi olarak kendinizi iyi hissedin.bebek doğmadan hamile olduğunu anladığın an masraf başlıyor zaten..kıyafetlerin olmuyor yediklerine dikkat etmen lazım doktor test parası herşey para anlayacağın.ben 4 sene sonra karar verdim.4 sene korundum....hemen hamile kaldım sonra...kötü şeyler düşünme..gerçi ben yine kararsızdım tam karar veremeden oldu işte...benneyaptımkibenneyaptımki

slm kızlar 2 yıllık evliyım 2008 kasım ortasında korunmayı bıraktık aralıkta :CüvCüv:hamile kalmışım şimdi 11+3 hamileyim aslında hemen istemiyordum arkadaşlarım şimdiden korunmayı bırak zaten 5 , 6 ay olmuyo :1no2:dediler bende bende korktum bıraktım onların kurbanı oldum 1. ayında hamile kaldım:sm_cool: olsun iyikide dinlemişim çok güzel bir duygu allah herkeze nasip etsin :Saruboceq:

ben 9 aylık evliyken bebek istemeye başladık ve tam 1 yıllık evliyken hamile kalmıştım 3 ay sonra yani..Allah isteyen herkese versin inş...

mrh benimde bu ikincii birincide ilk ayda kalım ama 6 haftalık düştü ikincidede ilk aydan kaldm inşaalah bunda bi problem çıkmaz.şimdilik 8 haftalık bebşim.allah isteyen herkese nasip etsin.kötü düşüne ben tam bir yılllıkken bırkmıştım yaş 27 daha fazla uzatmyalım dedik.eğer yaşın 25 filansa bekle bir yıl daha bence evililğin dadinınç çıkar.

bende doğum kontrol hapını bıraktıktan 1 ay sonra hamile kaldım ama hiç bu kadar çabuk olacağını beklemiyordum..şimdide 2 ay doğuma yerimseniben

7 ay hap kullandım en sonuncusu dün sonuncusunu kullandım.Artık bebek istiyorum.Ne zaman olursa yazarım buradan:) İnş. çok beklemem :ecrin_bebek:

merhabalar.. ben temmuzda evlendim aralika kadar dikkat ettik. ocakta dikkat etmedik bebek cok istiyorduk zaten. ama benim bel rahatsizligim odlugu icin (eklem iltihabi) agri kesiciler kullaniyordum. aralika kadar dikkat ettik. ocakta bütün haplari biraktim dikkatdet etmedik oldu cok sükür. simdi 5 hafta 1 günlük hamileyim. darisi isteyen herkesin basina insallah

7 ay hap kullandım en sonuncusu dün sonuncusunu kullandım.Artık bebek istiyorum.Ne zaman olursa yazarım buradan:) İnş. çok beklemem :ecrin_bebek:

canım aynı gün bırakmışız hapı bende artık bebiş istiyorum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda
kaydirigubbakcemile5

canım aynı gün bırakmışız hapı bende artık bebiş istiyorum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum en kısa zamanda
kaydirigubbakcemile5

Şimdi gördüm cevabını canım.Aynı gün bırakmışız demek hapıyerimsenibenSen ne kadar kullandın? Ben folbiol içiyorum sen de iç eğer içmiyorsan.Arı sütü polen bal karışımı yiyorum.Aklıma geldikçe yoğurt bal tarçın karışım yiyorum bu da iyi geliyormuş.Tavsiye ederim.Umarım ikimizde en kısa zamanda güzel haberler verebiliriz:Saruboceq::1hug:

1.5 yıl kullandım canım şimdilik özellikle yaptığım bişey yok ama tavsiyelerini denerim bende inşallah canım en kısa zamanda olur...bi gelişme olursa mutlaka haberlerini bekliyorumyerimseniben

selam hanımlar hamile kalmak isteyen tüm bayanlara rabbim bebek nasip etsin
ben evlendiğim günden ititbaren hiç korunmadım dedim allah ne zaman verirse 10 ay sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim allah tatmamına erdirsin inşallah ama tavsiyem şu beyninizi hamile kalmaya şartlandırmayın ben hep kafama takıyordum her ay düzenli adet oldum ve hayal kırırklığı ama neden se son ay hiç ilgilenmedim neden bilmiyorum galiba umudu kestim ondandır bir baktım günüm geçti ama yinede aklıma getirmedim ve test pozitif çıktı lütfen kendiniizi kasmayn kendinizi özgür bırakın Allah gönlüüze göre versin hanımlar

benim de aralıklarla bu 7. ayım. 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım son iki senedir eşim korundu. Ama olmadı maalesef ama çok kafaya taktım özellikle son 4 aydır. Bu ay düşünmemeye çalışıcam bırakıcam kendimi. Bakalım...

merhabalar. ben de evlendiğimden itibaren 13 ay jasmine kullanıyordum ilacı bırakalı 5 ay oldu. ama bıraktıktan sonraki 3.ayımda yumurtam çatlamadığı için ufak bir kist oluştu. onun için adet söktürücü ve ardından jasmine verdi doktorum bölece o ay arada kaynadı hamilelik heveslerim. bu ay ilk ayım bakalım ayın 5 i gibi olucak mıyım. açıkçası ben şuan bebek ten çok adet olmayı düşünüyorum. yani adet olmak ilk sırada benim için ama olmazsam ve bu sebep bebekten olursa benim için çifte kavruk olucak.

Merhaba arkadaşlar.Konuyu açtığım günlerde 3 aydır korunmuyorduk,bebişimiz 7. ayda geldi. Hamile olmayı bekleyen arkadaşlar hiç kafalarına takmasınlar. Ben bu siteyi 1,5 yıldır takip ediyorum arkadaşların çoğu hamile kaldı bir süre sonra. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese. Benim gibi hamile olanlara da iyi hamilelikler ve kolay doğum nasip etsin inşaallah..

Canım 5 yıllık evliyim hep eşim korundu 5.ayımız hala birşey yok bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…