malesef bunun geç farkına vardık biliyorum ama şuan ne yapmam gerektiğini soruyorum önemli olan bu.Bidaha ki sefere korunursan tekrar hamile kalma şansın olmaz
şuan 3,4 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum , 7 gün sonra geçince evde test yapmayı düşünüyorum ama doğum kontrol hapıylada kontrol altına alamazmıyım ? hiçbir çözüm olamazmı ?Kesin bilgi için hastaneye gidiniz spermler ulaştıysa hayırlı olsun ama geçen gün bi üye zevk suyıylanda hamile kalınıyormuş demişti bu durumda birşey yapamazsınız
Doğum kontrol habına bu şekilde başlanmaz en az birhafta önce başlamalıydınki korunma sağlansın diyeşuan 3,4 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum , 7 gün sonra geçince evde test yapmayı düşünüyorum ama doğum kontrol hapıylada kontrol altına alamazmıyım ? hiçbir çözüm olamazmı ?
Doktora gidin test yaptırın önemli olan bumalesef bunun geç farkına vardık biliyorum ama şuan ne yapmam gerektiğini soruyorum önemli olan bu.
ne zamandan sonra doktora gitmek lazım peki ? evde 7 8 gün sonra küçük bir test düşünüyorum eğer adet olmaz isem .Doktora gidin test yaptırın önemli olan bu
Gecikmeniz varmış zaten idrar testinde de çıkarne zamandan sonra doktora gitmek lazım peki ? evde 7 8 gün sonra küçük bir test düşünüyorum eğer adet olmaz isem .
Street etkilyebilir Yada gebelik var yapacak bisey yok ya doguracaksiniz ya aldirmak her ne kadar konu olsada. Eger erkek arkdasiniz bunny arkasinda lacks cok sanslisin degilse geckos Olsun.Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Bu saatten sonra gebe kalmayabilirim diye bir şey yok, yumurta döllendiği an gebesiniz zaten.Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Ikınarak işe dicem olmicak , yavrum çocuğum kaç gün olmuş etmiş maalesef yani kaldiysan bakçan basının caresineEvet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
herkes 7 günden sonra diyorYarında yapsan çıkar sonuç beklemene gerek yok sonuçta gecikmiş
ilk ilişki olduğu için belkide onun stresidir.tabikide test deneyeceğim.Stres bazlı olabilir en kötü test yaptırın içiniz rahat etsin
Yoo adet geçince gebelk varsa çıkıyor..herkes 7 günden sonra diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?