Adetime 4 gün kala ogrendim herturlu çıkar beklemeherkes 7 günden sonra diyor
Bu saatten sonrası yok malesef gebe kalmışsan o an döllenir zatenEvet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Tatlım aynı durumdayız ben hamikelik testi yaptırdım bende negatif çıktı ama ne olur ne olmaz diye kan testi vermeye se gidicem 18 yasindayim yaptik bi hata..regl belirtilerim de yok sonu iyi biter umarim bebek olmazEvet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Ben evliyim yapamıyorum, sizdeki bu cesaret maşallahTatlım aynı durumdayız ben hamikelik testi yaptırdım bende negatif çıktı ama ne olur ne olmaz diye kan testi vermeye se gidicem 18 yasindayim yaptik bi hata..regl belirtilerim de yok sonu iyi biter umarim bebek olmaz
Yapsaydın?eleştirmek sana mı düştü anlamadım yaniBen evliyim yapamıyorum, sizdeki bu cesaret maşallah
Sana cevap bile vermeyeceğim çocuksun daha ,Iyi geceler tebrik ederim :)Yapsaydın?eleştirmek sana mı düştü anlamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?