Korunmadık , Hamile kalmamam gerek ne yapmalıyım?

Kesin bilgi için hastaneye gidiniz spermler ulaştıysa hayırlı olsun ama geçen gün bi üye zevk suyıylanda hamile kalınıyormuş demişti bu durumda birşey yapamazsınız 🤔
Yok öyle bir şey kalsam ben kalırdım

Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
git kendini camdan asaga at bence bu kafayla fazla yasamazsin

İnsanın kendini tutması bu kadar zor mu yaparken korkmuyorsunuz sonra panik oluyorsunuz. Dün istanbulda çöpte yeni doğmuş bebek bulmuşlar. Şimdi hamileyseniz napıcaksınız. Aldırmak bu kadar kolay mı ?Yazık olan çocuklara oluyor bilinçsiz insanlar yüzünden. Madem bu işi yapacaksınız prezervatif kullanın bari.

Sana cevap bile vermeyeceğim çocuksun daha ,Iyi geceler tebrik ederim :)
Ahaha valla güler misin ağlar mısın Bi cevap Allahım akıl fikir versin 18 yaşında cinsel ilişki için çok geç kalmışsın ya bir de marifet gibi cevap veriyor ah o analarınızı babalarınız hiç düşünmüyosunuz tabi ahlak bek iliği bize düşmez ama ortada bir gerçek de var erkek arkadaşla ilişki nedir ?? İyi bok yemişsiniz bir de sizi bırakırlarsa sizi oohh üstüne tüy. Allahım ıslah eylesin.

Ertesi gün hapına rağmen gebelik oluşuyor hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz değildir

Ahaha valla güler misin ağlar mısın Bi cevap Allahım akıl fikir versin 18 yaşında cinsel ilişki için çok geç kalmışsın ya bir de marifet gibi cevap veriyor ah o analarınızı babalarınız hiç düşünmüyosunuz tabi ahlak bek iliği bize düşmez ama ortada bir gerçek de var erkek arkadaşla ilişki nedir ?? İyi bok yemişsiniz bir de sizi bırakırlarsa sizi oohh üstüne tüy. Allahım ıslah eylesin.
Bir de marifetmiş gibi cevap vermesi güldürdü:) ne diyeyim pişman etmesin Allah . Ama bu yasta da zor yani çocuk evlenecek mi sanki.Diyelim bebek var hamile , ne yapacak bebeği aldıracak .O kadar bebek hasretiyle yanan kadın var bir de böyle sahip olup kurtulmaya çalışanlar.

Kaç saat oldu bilmiyorum ertesi gün hapı kullnın ama alışkanlık haline getrmeyin

Dışarı boşaldıysa nasıl hamile kalabilirsin?? çıldırtmak mı istiyorsun sen beni?

Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Merhaba canım, adetinin 7 günden fazla gecikmesi durumunda gebelik testi yaptırmanı öneririm.

ertesi gün hapı da almadınız, korunmadınız da.
bunu yazdığınıza göre az çok bilinçlisiniz diye varsayıyorum. o zamanki rahatlık, şimdiki tutuşmuşluk ne alaka?
bu ne perhiz? bu ne lahana turşusu yani

Adet oldunuz mu

Back
X