- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
Yok öyle bir şey kalsam ben kalırdımKesin bilgi için hastaneye gidiniz spermler ulaştıysa hayırlı olsun ama geçen gün bi üye zevk suyıylanda hamile kalınıyormuş demişti bu durumda birşey yapamazsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok öyle bir şey kalsam ben kalırdımKesin bilgi için hastaneye gidiniz spermler ulaştıysa hayırlı olsun ama geçen gün bi üye zevk suyıylanda hamile kalınıyormuş demişti bu durumda birşey yapamazsınız![]()
git kendini camdan asaga at bence bu kafayla fazla yasamazsinEvet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Ahaha valla güler misin ağlar mısın Bi cevap Allahım akıl fikir versin 18 yaşında cinsel ilişki için çok geç kalmışsın ya bir de marifet gibi cevap veriyor ah o analarınızı babalarınız hiç düşünmüyosunuz tabi ahlak bek iliği bize düşmez ama ortada bir gerçek de var erkek arkadaşla ilişki nedir ?? İyi bok yemişsiniz bir de sizi bırakırlarsa sizi oohh üstüne tüy. Allahım ıslah eylesin.Sana cevap bile vermeyeceğim çocuksun daha ,Iyi geceler tebrik ederim :)
Bir de marifetmiş gibi cevap vermesi güldürdü:) ne diyeyim pişman etmesin Allah . Ama bu yasta da zor yani çocuk evlenecek mi sanki.Diyelim bebek var hamile , ne yapacak bebeği aldıracak .O kadar bebek hasretiyle yanan kadın var bir de böyle sahip olup kurtulmaya çalışanlar.Ahaha valla güler misin ağlar mısın Bi cevap Allahım akıl fikir versin 18 yaşında cinsel ilişki için çok geç kalmışsın ya bir de marifet gibi cevap veriyor ah o analarınızı babalarınız hiç düşünmüyosunuz tabi ahlak bek iliği bize düşmez ama ortada bir gerçek de var erkek arkadaşla ilişki nedir ?? İyi bok yemişsiniz bir de sizi bırakırlarsa sizi oohh üstüne tüy. Allahım ıslah eylesin.
Buraya konu açıyorsunuz sonra ama napabilirim diye o zaman açmayın eleştiri kaldıramayacaksınız allah annelerinize ailenize yardım etsjnYapsaydın?eleştirmek sana mı düştü anlamadım yani
erkek cinsel organından çıkan zevk suyunun içinde yüzde 10 kadar da olsa sperm olur.dışarı çekilme olsa dahi hamile kalma riski vardır.Yanlış bilgilendirmeyinDışarı boşaldıysa nasıl hamile kalabilirsin?? çıldırtmak mı istiyorsun sen beni?
Merhaba canım, adetinin 7 günden fazla gecikmesi durumunda gebelik testi yaptırmanı öneririm.Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Adet oldunuz muEvet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )