1 ay oldu dediysen umursamamistir cünkü.
Olabilir1 ay oldu dediysen umursamamistir cünkü.
Merhaba hemen ilk ay hamile kalacağım diye bir şey yok kendinizi psikolojik olarak rahatlatın ben 3. ayımdı hamile kaldım. Gebelik düşünmeden önce doktora gittim ultrasonla yumurtalıklarıma baktı kan ile de hormon değerlerime baktı bana da yeşil folattro verdi her gece yatmadan önce 1 tane içtim hiç korunmadık 3. ayda hamile kaldım. Bu süreç uzayabilir ya da kısalabilir sadece psikolojik olarak rahat olun sürekli hamilelik düşünmeyin kendiliğinden gelecektir :)
Devlet hastanesi korunmasiz 1 yil olmazsa tahlil yapiyor.Çoçuk düşündüğümüzden beri herşeyi araştırır oldum.
Olabiliryine de tahlil falan yapılsa fena olmazdı
Ondan yapmadı o zaman özele gitmeyi düşünüyorm bir ay daha geçsin olmazsa gideyim çok teşekkür ederimDevlet hastanesi korunmasiz 1 yil olmazsa tahlil yapiyor.
Bilgim olmayınca birde hemen hap yazınca şaşırdım biraz. Allah isteyen herkese nasip etsinSakin olun hemen nedir ilac vs kullanmayın tek denemede. Senelerce ugrasanlar size cok kizacak :)
Tamam teşekkürler insan bazen hemen olsun istiyor. Çevremde evlendiği anda çoçuk sahibi olan çok olunca1 ayda devlettede ozelde de kimse biseye bakmaz.. en az 6 ay devlette 1 yil sonra ne var acaba diye bakilir. Tek bikere ile olsa bu isler oooo
Evet vardır mutlaka allah gönlüne göre versin herkesin. İnşallah seninde olurAllah'ımmmmm benim gibi 1 sene ve daha fazla bekleyen anne adaylarının adına sana geliyorummmmEvet evhamli bir anne adayımız var karşımızda suan kiyamam sana uzumle dert etme kendine hayırlı sağlıklı evlatlarin olsun insallahh
Evet stres etkiler yoğunluğunu süresini ondan olabilir. Kafana çok takmamaya çalışmalisin ; )Evet vardır mutlaka allah gönlüne göre versin herkesin. İnşallah seninde olur. Bişey sorabilir miyim adetim çok koyu geldi ve iki gündür çok az sitresten olabilir demi
Takintili isen stresli olursun bu da bebek olmasina engel. Rahat birak kendini. Sip diye olan bir sey olsa ortalik hamileden gecilmez zaten. Gunu saati var her seyin.Ondan yapmadı o zaman özele gitmeyi düşünüyorm bir ay daha geçsin olmazsa gideyim çok teşekkür ederim
İnşallah takmamEvet stres etkiler yoğunluğunu süresini ondan olabilir. Kafana çok takmamaya çalışmalisin ; )
Takintili isen stresli olursun bu da bebek olmasina engel. Rahat birak kendini. Sip diye olan bir sey olsa ortalik hamileden gecilmez zaten. Gunu saati var her seyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?