6.ay ama kalamadım halaHanımlar selam herkese.
Merak ettiğim bir konu var. Çevremde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun hepsi korunmasız ilişki sonrası 3 ay içerisinde hamile kaldı. Sizlerde durumlar nasıl ?
Benimde 4 ay oldu, bir problem mi var diye düşünmeye başladım herkes kolaycacık hamile kalınca6.ay ama kalamadım hala
Biz 2 sene vajinusmus sonrası 2. Ayda
Sağlıkla büyüsün minikBiz 2 sene vajinusmus sonrası 2. Ayda
TESK darısı size insaAllah en kısa zamndaSağlıkla büyüsün minik
Benimde çevremde insanlar kolayca hamile kalıyor yanlışlıkla hamile kalıyorlar mesela nasıl oluyor anlamıyorum:) Doktora gittiniz mi?Benimde 4 ay oldu, bir problem mi var diye düşünmeye başladım herkes kolaycacık hamile kalınca( hemen olacak zannediyordum kendimin de. Ve yumurtlama gününe vs de hep dikkat ederiz
Nasip isi ya birde yumurtlamayı takip etmekBenimde çevremde insanlar kolayca hamile kalıyor yanlışlıkla hamile kalıyorlar mesela nasıl oluyor anlamıyorum:) Doktora gittiniz mi?
Yumurtlamayı takip ediyoruz ama nasip olmadı daha dediğiniz gibi çok üstüne düşününce de sanırım olmuyor..Nasip isi ya birde yumurtlamayı takip etmek
Stres yapıyorsun oda senin yumurtlamayı etkiliyorYumurtlamayı takip ediyoruz ama nasip olmadı daha dediğiniz gibi çok üstüne düşününce de sanırım olmuyor..
Ahh sorma bir de yanlışlıkla olanlar var :) nasıl olabiliyorrrrBenimde çevremde insanlar kolayca hamile kalıyor yanlışlıkla hamile kalıyorlar mesela nasıl oluyor anlamıyorum:) Doktora gittiniz mi?
Gittim hamile kalmaya elverişlisin dedi bana da progesteron verdi ama iki aydır olmuyor onunla da. Ah insanın halinden anlayan biri olması bir nebze iyi geldiAhh sorma bir de yanlışlıkla olanlar var :) nasıl olabiliyorrrrben gitmiştim 8 ay olmuştur doktor gayet iyi demişti. Siz gittiniz mi
Akışına bırakmak lazım bazen 2 ay da öyle deneGittim hamile kalmaya elverişlisin dedi bana da progesteron verdi ama iki aydır olmuyor onunla da. Ah insanın halinden anlayan biri olması bir nebze iyi geldi
Evet kesinlikle burada dertleşmek çok iyi geliyorGittim hamile kalmaya elverişlisin dedi bana da progesteron verdi ama iki aydır olmuyor onunla da. Ah insanın halinden anlayan biri olması bir nebze iyi geldi
Herkes aynı şeyi söylüyor akışına bırak ovulasyon takip etme vs ama ben 33 eşim 44 yaşında 2 çocuk istiyoruz. ister istemez bir acele hissi var ya olmazsa korkusu var …Akışına bırakmak lazım bazen 2 ay da öyle dene
Benim ektim vatdi mesela 3. Yu istemiyordu bir duyduk spiral kaymış hop hamileHerkes aynı şeyi söylüyor akışına bırak ovulasyon takip etme vs ama ben 33 eşim 44 yaşında 2 çocuk istiyoruz. ister istemez bir acele hissi var ya olmazsa korkusu var …
İnsallah hayırlı haberler alırızEvet kesinlikle burada dertleşmek çok iyi geliyorinşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip olur diyelim, haberdar edelim birbirimizi
Yani 2. Ayda2. yumurtlamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?