Herkes o kadar şanslı olmuyor maalesef.. bu konuda zorluk çekmemiş insanlara çok imreniyorum gerçekten. Eğer gebeliğim sağlıklı devam ederse 2. yılda olmuş olacakHanımlar selam herkese.
Merak ettiğim bir konu var. Çevremde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun hepsi korunmasız ilişki sonrası 3 ay içerisinde hamile kaldı. Sizlerde durumlar nasıl ?
Yaa hamile misiniz çok sevindim adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın minişiHerkes o kadar şanslı olmuyor maalesef.. bu konuda zorluk çekmemiş insanlara çok imreniyorum gerçekten. Eğer gebeliğim sağlıklı devam ederse 2. yılda olmuş olacak
Sizi anlıyorum... peki doktora gittiniz mi bir sebebi var mıBu 10. Ayım. Her ay bu sefer kesın olur dıye umutla beklıyorum ama her seferınde elımde test göz yaslarım pıt .
4.senesindeHanımlar selam herkese.
Merak ettiğim bir konu var. Çevremde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun hepsi korunmasız ilişki sonrası 3 ay içerisinde hamile kaldı. Sizlerde durumlar nasıl ?
Amin canım benimYaa hamile misiniz çok sevindim adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın minişi
Tüp bebekle falan mı doğal yoldan mı4.senesinde
Ben biraz her şeyin en kötüsünü düşünmeye meyilli biriyim sanırım ondan kaynaklanıyor bu stres takıntı. Teşekkür ederim böyle şeyleri okumak umut oluyor içimi rahatlatıyor13.ayda. zaten bir yıl içerisinde gebe kalma ihtimaliniz %90. bir yıl denemek de uzun bir zaman olarak görülmüyor zaten. ilk aydan da hamile kalanlar var, 1 yılın sonunda da. hatta hiç problem olmamasına rağmen 3-4 yıl sonra kalanlar da var. 4 ay henüz çok yolun bası. stres yapmayın. herkesin bedeni farklı, tepkileri farklı.
Doğal yollaTüp bebekle falan mı doğal yoldan mı
8 ay sonra kimyasal yaşayıp kimyasaldan 1 yıl 4 ay sonra normal sağlıklı gebelik elde ettim yani toplam 2 yıldan fazla sürdü stres etkiliyor tabi kiHanımlar selam herkese.
Bir ayHanımlar selam herkese.
Benimde 4 ay olacak dahiliyeye gittim kan değerlerim için tsh ım yüksek çıktı doktor geben kalmaya engel oluyor yükseklik dedi ilaca başladım6.ay ama kalamadım hala
İlk günHanımlar selam herkese.
O donem dogum kontrol hapi kullaniyordum. Biraktiktan sonraki ay ilk yumurtlma gununde hamile kaldim. Ama bu kisiden kisiye degisir. Kimi kadinlar icin derler ya ceketimi atsam hamile kalio dieHanımlar selam herkese.
Hemen tsh ınız düzelir kalırsınız inşallah bana da lekelenmem oluyor diye progesteron vermişti inşallah geç geçmeden güzel haberleri alırızBenimde 4 ay olacak dahiliyeye gittim kan değerlerim için tsh ım yüksek çıktı doktor geben kalmaya engel oluyor yükseklik dedi ilaca başladım
AA gerçekten mi ? Biz genelde yumurtlama gününe odaklanıyoruz ama bundan sonra o şekilde ayarlayalım :) bir de siz doktora görünmüş müydünüz eşinizde veya sizde herhangi bir sorun var mıydı15. Ayda hamile kaldım. 4 ay daha neki olur merak etmeyin çok yeni denemeye başlamışsınız. Bu arada yumurtlama takibinden ziyade gün aşırı ilişki olması daha iyi ben mesela adetim biter bitmez hamile kalmışım yumurtlamanın ne zaman olduğu belli olmayabiliyor
Çok şanslısınızzzBir ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?