Aynen ama ne gibi değerlere bakılıyorIlk gebeligimde hemen kaldim 1 kez olmasina ragmenikinci kalamadm nasip uzernden yillar gecti 1 kez dogum kontrol kullanmstm snra geri cekilme hep 6 yil sonra gebe kaldm snra da kimyasal oldu 2.yi dusunenlere ya da evlenecek ciftler evlenmeden degerlerine baktirsalar cok iyi olur
İlk ayda kalmıştımKorunmasız olarak kaçıncı aynızda hamile kaldınız arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
MaşAllahTek korunmasız ilişkide
Benimde bu ay 5 bitti bir kimyasal gebelik oldu5. Ayda
İnşAllah en kısa Zamanda güzel haberi alırsınız bizimde 5 ay bitti bir kimyasal gebelik oldu1 yil sonunda hamile kaldim dusuk oldu
Simdi 1 yili gecti Hala deniyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Acaba stresten mi olmuyor kiİlk hamileliğimde 20. Ayda
İkinci için de 1 senedir deniyoruz olmadı henüz
5 ay bitti bakalım önümüzdeki ay ne olucK4. Ayda
Bilemiyorum. Olursa olur deyip gününü takip etmediğim zamanlarda oldu . Çatlatma iğnesi ile uğraştığım zamanlarda oldu. Ama vakti var demekki.Acaba stresten mi olmuyor ki
Bende bu ay ovülasyon la takip yapmıştım ama olmadı nasipte ne varsa o demekkiBilemiyorum. Olursa olur deyip gününü takip etmediğim zamanlarda oldu . Çatlatma iğnesi ile uğraştığım zamanlarda oldu. Ama vakti var demekki.
Maşallah hepsi tutmuş kısa zamanda 6 çocuğunuz mu var inşallah hepsi sağlıkla doğmuşturMerhaba.Benim toplamda 6 tane gebeliğim oldu.4 tanesi birinci denememizde,1 tanesi 2.ayda,1 tanesi de 3.ayda tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?