Teşekkür ederim.Yaşayan bir tane çocuğum var.Şu an da 11 haftalık hamileyim,inşallah tamamına erdirirse RabbimMaşallah hepsi tutmuş kısa zamanda 6 çocuğunuz mu var inşallah hepsi sağlıkla doğmuştur
Amin inşallah müslümanın müslümana duası daha makbuldür inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder RabbimTeşekkür ederim.Yaşayan bir tane çocuğum var.Şu an da 11 haftalık hamileyim,inşallah tamamına erdirirse Rabbim
Çok teşekkür ederimAmin inşallah müslümanın müslümana duası daha makbuldür inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim
Amin inşallah bn de bekliyorum hayırlısıyla bir gün gelir belkiÇok teşekkür ederimRabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin inşallah
Amin inşallah,Rabbim ne zaman yazdıysa hayırlısıyla gelsin.Herşey nasip.Benim de hamile kalmak açısından problemim olmadı ama devamı gelmedi.Sağlıcakla kucağıma alırsam inşallah çekirdek ailemi tamamlamış olacağım.Yaşım oldu 40 ama sağlık olsun.Amin inşallah bn de bekliyorum hayırlısıyla bir gün gelir belki
Bn yaklaşık 1 yıllık evliyim hiç hamilelik oluşmadı korunma vs yok ilaç kullanmadım hiç tahliller hormon testleri muaneler hiç bi sıkıntı yok her şey normal eşimin de aynı şekilde sperm testi vs ama nasip işte bekliyoruzAmin inşallah,Rabbim ne zaman yazdıysa hayırlısıyla gelsin.Herşey nasip.Benim de hamile kalmak açısından problemim olmadı ama devamı gelmedi.Sağlıcakla kucağıma alırsam inşallah çekirdek ailemi tamamlamış olacağım.Yaşım oldu 40 ama sağlık olsun.
Birçok çift bunu yaşıyor bildiğim kadarıyla.Stres faktörü mü etkili oluyor acabaBn yaklaşık 1 yıllık evliyim hiç hamilelik oluşmadı korunma vs yok ilaç kullanmadım hiç tahliller hormon testleri muaneler hiç bi sıkıntı yok her şey normal eşimin de aynı şekilde sperm testi vs ama nasip işte bekliyoruz
Amin inşallahBirçok çift bunu yaşıyor bildiğim kadarıyla.Stres faktörü mü etkili oluyor acabaZamanı gelince miniğiniz gelecektir,Allah ogünleri görmeyi nasip etsin inşallah size.
Gerçekten zor bir meslek,Allah sabır ve kolaylık versin sizlere.En kısa zamanda kucağınızı doldursun RabbimAmin inşallahDoktor da aynısını söyledi stresli bi mesleğimiz var karı koca polisiz sinir stres hat safada biz olmasak da etrafımız öyle etkiliyor haliyle
Kendi hormonlarnz esinizinn degerleri doktora sordgnzda yardmci olurlarAynen ama ne gibi değerlere bakılıyor
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba.Benim toplamda 6 tane gebeliğim oldu.4 tanesi birinci denememizde,1 tanesi 2.ayda,1 tanesi de 3.ayda tuttu.
Ovülasyon testi kullandınız mı hiçBn yaklaşık 1 yıllık evliyim hiç hamilelik oluşmadı korunma vs yok ilaç kullanmadım hiç tahliller hormon testleri muaneler hiç bi sıkıntı yok her şey normal eşimin de aynı şekilde sperm testi vs ama nasip işte bekliyoruz
Kullanmadım ama yumurtlama günlerimi takvimle takip ettimOvülasyon testi kullandınız mı hiç
Halk arasında böyle bir söylem var ama doğum kontrol hapı kısırlıga yolacmiyor.Zaten hamile kalmakta zorlananlar dogum kontrol hapi yuzunden oldugunu dusunuyor.Ben de 8 ay kullanmistim,biraktigim ay icinde hamile kaldim.Siz de 3 ay sonra hamile kalmissiniz,cok uzun surmemis şükürKasım da son kez doğum kontrol hapı içtim, Aralık 'ta bırakmıştım yani. Mart 'ta hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde de çok uzun süre kullanmıştım doğum kontrol hapını başka sebeplerden dolayı. Herkes çocuğun olması uzun sürer demişti
Amin çok tesekkür ederim.Cümlemize insallahRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Kullanın belki işinize yarar deneyin derim benceKullanmadım ama yumurtlama günlerimi takvimle takip ettim
İlk ilişkide hem de ikiz ikinci hamileliğim de nasıl kaldım hala sırKorunmasız olarak kaçıncı aynızda hamile kaldınız arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
MaşAllah teşekkür ederim İnşAllahİlk ilişkide hem de ikiz ikinci hamileliğim de nasıl kaldım hala sırBu arada Allah sana da nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?