Korunmasız olarak kaçıncı ayınızda hamile kaldınız?

Teşekkür ederim.Yaşayan bir tane çocuğum var.Şu an da 11 haftalık hamileyim,inşallah tamamına erdirirse Rabbim
Amin inşallah müslümanın müslümana duası daha makbuldür inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim

Amin inşallah bn de bekliyorum hayırlısıyla bir gün gelir belki
Amin inşallah,Rabbim ne zaman yazdıysa hayırlısıyla gelsin.Herşey nasip.Benim de hamile kalmak açısından problemim olmadı ama devamı gelmedi.Sağlıcakla kucağıma alırsam inşallah çekirdek ailemi tamamlamış olacağım.Yaşım oldu 40 ama sağlık olsun.

Bn yaklaşık 1 yıllık evliyim hiç hamilelik oluşmadı korunma vs yok ilaç kullanmadım hiç tahliller hormon testleri muaneler hiç bi sıkıntı yok her şey normal eşimin de aynı şekilde sperm testi vs ama nasip işte bekliyoruz

Evlendik evleneli hiç doğru düzgün korunmadık. Denemelere başladıktan sonra 1.5 yıl olmadı. Aşılama tuttu, düşük yaptım. Düşükten sonra 2 ayda hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Kimyasal gebelikten sonra 2. ay bakalım kısmet..

Birçok çift bunu yaşıyor bildiğim kadarıyla.Stres faktörü mü etkili oluyor acabaZamanı gelince miniğiniz gelecektir,Allah ogünleri görmeyi nasip etsin inşallah size.

Birçok çift bunu yaşıyor bildiğim kadarıyla.Stres faktörü mü etkili oluyor acabaZamanı gelince miniğiniz gelecektir,Allah ogünleri görmeyi nasip etsin inşallah size.
Amin inşallah Doktor da aynısını söyledi stresli bi mesleğimiz var karı koca polisiz sinir stres hat safada biz olmasak da etrafımız öyle etkiliyor haliyle

Amin inşallah Doktor da aynısını söyledi stresli bi mesleğimiz var karı koca polisiz sinir stres hat safada biz olmasak da etrafımız öyle etkiliyor haliyle
Gerçekten zor bir meslek,Allah sabır ve kolaylık versin sizlere.En kısa zamanda kucağınızı doldursun Rabbim

Ovülasyon testi kullandınız mı hiç

Kasım da son kez doğum kontrol hapı içtim, Aralık 'ta bırakmıştım yani. Mart 'ta hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde de çok uzun süre kullanmıştım doğum kontrol hapını başka sebeplerden dolayı. Herkes çocuğun olması uzun sürer demişti

Halk arasında böyle bir söylem var ama doğum kontrol hapı kısırlıga yolacmiyor.Zaten hamile kalmakta zorlananlar dogum kontrol hapi yuzunden oldugunu dusunuyor.Ben de 8 ay kullanmistim,biraktigim ay icinde hamile kaldim.Siz de 3 ay sonra hamile kalmissiniz,cok uzun surmemis şükür

Korunmasız olarak kaçıncı aynızda hamile kaldınız arkadaşlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
İlk ilişkide hem de ikiz ikinci hamileliğim de nasıl kaldım hala sır Bu arada Allah sana da nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…