korunmayi birakip ağustos ayında 2. bebegim gelsin diyenler

emel5

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
225
28
298
hadi hanimlar hem erken belirti yasayan hemde ikinci kez anne olmaya istegi olan annis adaylari birbirimizin sorularina burda yanit bulalim benim sat 2 agustos son 12 gun heyecanla ve ufakta olsa belirtilerle bekliyorum....bir kizim var 4 yasinda bu zaman kadar korunduk son 8 aydir birsey yok her ay yeni bir umut insallah...

Benimde son adet tarihim 17 haziran ama hala olmadım 5 gun once kan testi yaptırdim negatif çıktı ama hala adet görmedim kasiklarimda batma var acayip ruh sıkıntısı falan bi de sinirleniyorum çok çabuk sonrada üzülüyorum midemde arada hafif bulantilaroluyor sonum Hayır olur inşallah :)))

hayir olsun canim senindemi ikinci gebeligin bazen bizi bu cok kafakara takmalar yipratio bazen diorum bu ay hic takmiycam ama olmuyor iste

hadi bakalim anneler dolduralim sayfamizi destek olalim birbirimize

hayir olsun canim senindemi ikinci gebeligin bazen bizi bu cok kafakara takmalar yipratio bazen diorum bu ay hic takmiycam ama olmuyor iste

Evet cnm fotoğraftaki ilkim bende belirtilerimi buraya yazmıştım hep ona hamile oldugumu öğrenmeden önce :))

Böyle yazmışım o zaman canım forumdan aldım şimdi :))

Hatırlıyorum ben yine sabah idrar da gebelik testi yaptım doktora gitmeden once negatif çıktı aynı gün kan testinde pozitif çıkmıştı

Hatırlıyorum ben yine sabah idrar da gebelik testi yaptım doktora gitmeden once negatif çıktı aynı gün kan testinde pozitif çıkmıştı
ya dusuncesi bile bir harika ben ufaka olsa hatirliyorim 4 sene gecti ama o mucizeyi suprizi unutmak mumkun degil benimde 10 gun varken reglime siddetli bel agrisi ve kasik agrisi vardi birde gogus uclarim felaketti ustumu giyinirken degdirmemeye calisiyordum hemn gidip kan testi yaptirmistim ve sonuc iki gunluk gebelik dunyalar benim olmustu

Evet çok güzel bi duygu rabbim gönülden isteyen herkese yaşatır inşallah ben yine bi konu acicam kızlara sorucam bi de :)) bu defa ki daha başka benim :))

Evet çok güzel bi duygu rabbim gönülden isteyen herkese yaşatır inşallah ben yine bi konu acicam kızlara sorucam bi de :)) bu defa ki daha başka benim :))
nasil baska canim bizide bilgilendir...suan yine belirtilerim var ama ne bilim taktigim icindir diye dusunmedim degil

Açtım cnm yeni bak forumlara lekelenme ile ilgili sordum senin ne gibi belirtilerin var

benim temmuz 8 de reglm bitti ogun ve sonrasi ucgun iliski oldu esimle temmuz 12 gibi sag kasigimda once kemik gibi birsey batti dedim hayirdir daha yeni bitti regl egilirkem gerilirken surekli batti iki gun surdu bu yurudukcede hissettim..o gecti simdi belimde ve kasigim da siddetli agri var sanki sag kasigim oyuluo ara ara ignelenmeler var pit pit atislar arada sirada cok degil..bugunu firsat bildim.agrim.okadar siddetliydiki belki gebelik degildir yumurtam catkiyidur diye degerlendirdik isimiz allaha kalmis rabbimin vermesini beklioruz acaba bu belirtimidir emin olamiyorum ilk.kizimda gogus hassasiyetim oldugu icin ikinci gebeligimde oyle olacakmis gibi bekliorum belki bunda gogus hassasiyetim olmaz aaaa ne kadar uzun yazdim yaaa

Benimde bi kizim var 1 yasina girecek. 1 daha yapmayi dusunuyoz ikisi beraber buyusun tek cocuk büyütmek zor ya arkadas istiyor sureklli.. buda da erkek bebis için yazilan herseyi deneycez bakalim :) biz sansimizi artiralim taktir Allahtan .. ikisi yeter bize.. onerileriniz varmi kizlar ovulaston testi kullananlar varmi ???

hic kullanmadim bence iki gunde bir iliski olmali ve sabaha karsi birlikte olun kizlar bu ayi oyle degerlendiriyorum bi arkadasimin tavsiyesi o oyle yapmis ve simdi hamile..evet benim.kizimda cok skliyor ve kardesi olmasini cok istiyor rabbim tabi hic olmayanlari guldursun sonra bizleri insallah

Daha çok yeni canım ama batma konusunda benim ilkinde olmuştu öyle batma falan zaten normalmis

Amin canim.. bu duyguyu isteyen herkese yasatsin rabbim insallah.. bende senin gibi 2 yil olsun bide ikinci bebis dogmaya 3 yas olsun aralarinda dedim ama herkes siddetle hemen dogur ikisi buyur dediler hem.arkadas olur dediler geldim bi cesarete :))

hadi bakalim ne zaman adet gunun merve pamuk cokmu daha ogrenmene burda birbirimize destek olucaz heyecanlarimizida paylasicaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…