Sagol canım inş.Allahım herkesin gönlüne göre versin.Kızım için cok istyrm.Kardeş istyrm diyr sürekli
Hoş bulduk:).Bu başlıkcok güzel olmuş tesekkürler.Amin inş.Kızlarımıza kardeş gelsin :)benim kizimda kardes istiyor insallah rabbim.dogru zamanda nasip eder
Daha varmış belli olmaz.Vardır inş.bebiş.Benim de adettwn sonra 15.gün kanama oldu.Yerleşmedr diye cok ümitlenmiştim ama negatif cıktı idrar testihosgeldiniz yeni hanimlar insallah rabbim hepimizin gonlune gore ve hayatimiza huzur mutluluk saglik katarak verir bu guzellikleri...benimde 4 agustos hastalanmam gerekiyordu fakat siddetli kasik agrisiyla dayanamayip hastane yolunu tuttum pazartesi kan testi yaptirdim ama bebis yok uzuldum baya ama gunumede daha var herseyin hayirlisi insallah ikinci bebislerimizin mutlulugunu burada paylasicaz inaniyorum ben
Hoş bulduk:).Bu başlıkcok güzel olmuş tesekkürler.Amin inş.Kızlarımıza kardeş gelsin :)
İnş. aminn canımtesekkur ederim canim sevdiysen topigimizi ne mutlu banaevet gelsin bebis abla olsun onlar bizde yeniden anne
Daha varmış belli olmaz.Vardır inş.bebiş.Benim de adettwn sonra 15.gün kanama oldu.Yerleşmedr diye cok ümitlenmiştim ama negatif cıktı idrar testi
Hayirlisi.cnm:)İnşallah öyledir canım
Anladım canım. hayırlısıolsun inş. Allahım çok aratmasın. İnsan stres yapıyorcanim valla artik bu aydan umidim yok ilk kizima reglme 10 gun varken ogrenmistim kanda iki gunlukcukdu kuzumolsa cikardi eminim ..zaten hem idrar hem kan testi hemde smear testi verdim 8 ay oldu spral cikartali hic dr gitmedim sonra karar verip bi hastane yolu tuttum ilk muayenem beta hcg cabuk cikti digerleri cuma gunu bakalim ne olacak
emel5 benim ilk evlat ne idrarda cikti ne bisey..sonra ustune gorme yasadim 2 gun ...sonra birdaha idrar yaptim.cikmadi..1.5 ay sonra kan.testinde.gordum.poncigi belki seninde oyledir.bakalim ilk hamis kim olacak
Anladım canım. hayırlısıolsun inş. Allahım çok aratmasın. İnsan stres yapıyor
Amin cnm ilmazsada uzulme demekki onun ve senin icin dogru zaman degildir.Ben heo Allahim.hayirliysa nasip et diyorumvalla canim heyecan kattin bana inanmak istiyorum ama duruyorum bir an herseyin hayirlisi...evet bakalim ilk hangimiz mujdeyi vercek rabbim kimseyi istediklerinden mahrum etmesin
Amin cnm ilmazsada uzulme demekki onun ve senin icin dogru zaman degildir.Ben heo Allahim.hayirliysa nasip et diyorum
Nsallah canim.calisiyormusunkesinlikle sana katiliyirum canim sikintiyla stresle buyutmektense rabbimin verdigi dogru zamanda huzurla buyutmeti tercih ederim ama cokda bekletmez insallah rabbim
Nsallah canim.calisiyormusun
Kesinlikle imkanim olsa bende calismamyok canim evlendigimde biraktim ben calismayi ozledim ama boylesi daha iyi ev hanimligini seviyorum
Kesinlikle imkanim olsa bende calismam[/QU
valla canim bazen bizde maddi yen cok zorlaniyiruz ev aldik kredi derdi felan diyorum bazen calisayim imkanlar yukselsin sonra allahim sana sigindim rizikda berektte senden az yiyorum az geziyorum bazen bol bkk oluyor hersey boyle idare ediyorum kizimin bu yaslari daha onemli tam ogrenme yetisme caglari kendi anneme bile guvenemiyorum..elhamduriillah.ac degilim acikda degilim rabbimden baska kimseye de muhtac olmadim sukur..
en güzelini yapmışşsın ben memurum bırakırsam tamamen bırakmam gerek oda imkansız gibi birşey ama ev hanımlarına hep imrenirim.
günaydın bu arada sonuca bir adım daha yaklaştıkkaldı 8 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?