Herkese hayırlı akşamlar olsun.Dunki konuma cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Bugun yeni bi doktora daha gittim bi ve aynı cevapları aldım.Dun herkesin dediği gibi ben de çocuk sahibi olmayı öncelik saymıştım.Ancak diğer konularımi okuyanlar bilirler.Esim sorunsuzdur biraz.Yani oyun oynar durur başka pek bisey yok.Mesela dün psikolojik olarak yıkılmıştım agladim karın ağrım bi nebze olsun dinmedi.Oyun oynadı durdu bana bakmadı bile.Aksam ağlaya sizlaya uyudum Zamanımız azalıyor ama konuşup karar bile veremiyorum.Sen istiyosan olsun diyo e çocuğa tek başıma bakacak değilim diyorum cevap yok.Yani belki ben sağlıklı düşünemiyorumdur biraz duygusal davranıyor olabilirim.Ama doktora gittin mi bile demedi.Simdi yine oyun başında.Diyorum ki sen duzelmeyeceksin bırak beni herkes kendi yoluna gitsin yarın öbür gün bi de bebek olursa ayrılmak cok zor olur onun psikolojisini de dusunmek lazım.Boyle bi sorumluluk alamam filan yine aynı tek bildiği göndermem seni bi yere sen benimsin demek oluyor Ama oyun oyun oyun başka bisey yok ki hayatinda.ilaca ara vermemiştim şu an regl dönemindeyim ilk hapı bilmediğim için içtim.Çünkü korunmayı bırakma dusuncem yoktu dunde içtim bisey demedi kesin konuşmadı diye.Ama sanırım ilacı bırakmamak daha akıllıca şu an.Siz ne dersiniz uzun olduysa kusura bakmayın
Edit: Bi sağlık problemim var ve doktorlar çocuk sahibi olmak için şansımın günden güne azaldığını söylüyolar bu yüzden bebek sahibi olmak istiyorum ama tereddutlerim var
Edit: Bi sağlık problemim var ve doktorlar çocuk sahibi olmak için şansımın günden güne azaldığını söylüyolar bu yüzden bebek sahibi olmak istiyorum ama tereddutlerim var
Son düzenleme: