• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmayı bırakmak

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese hayırlı akşamlar olsun.Dunki konuma cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.Bugun yeni bi doktora daha gittim bi ve aynı cevapları aldım.Dun herkesin dediği gibi ben de çocuk sahibi olmayı öncelik saymıştım.Ancak diğer konularımi okuyanlar bilirler.Esim sorunsuzdur biraz.Yani oyun oynar durur başka pek bisey yok.Mesela dün psikolojik olarak yıkılmıştım agladim karın ağrım bi nebze olsun dinmedi.Oyun oynadı durdu bana bakmadı bile.Aksam ağlaya sizlaya uyudum Zamanımız azalıyor ama konuşup karar bile veremiyorum.Sen istiyosan olsun diyo e çocuğa tek başıma bakacak değilim diyorum cevap yok.Yani belki ben sağlıklı düşünemiyorumdur biraz duygusal davranıyor olabilirim.Ama doktora gittin mi bile demedi.Simdi yine oyun başında.Diyorum ki sen duzelmeyeceksin bırak beni herkes kendi yoluna gitsin yarın öbür gün bi de bebek olursa ayrılmak cok zor olur onun psikolojisini de dusunmek lazım.Boyle bi sorumluluk alamam filan yine aynı tek bildiği göndermem seni bi yere sen benimsin demek oluyor Ama oyun oyun oyun başka bisey yok ki hayatinda.ilaca ara vermemiştim şu an regl dönemindeyim ilk hapı bilmediğim için içtim.Çünkü korunmayı bırakma dusuncem yoktu dunde içtim bisey demedi kesin konuşmadı diye.Ama sanırım ilacı bırakmamak daha akıllıca şu an.Siz ne dersiniz uzun olduysa kusura bakmayın
Edit: Bi sağlık problemim var ve doktorlar çocuk sahibi olmak için şansımın günden güne azaldığını söylüyolar bu yüzden bebek sahibi olmak istiyorum ama tereddutlerim var

Son düzenleme:
Canım dün eşle ilgili sorularından bahsetmemiştin ki sadece üni okuyorum yarım bırakmak istemiyorum demiştin. eşinle problem varsa o bambaşka bir konu...

Okul mu bebek mi dersen önceliği bebeğe verir okulu birkaç sene ertele ne olacak derim ama sorunlu bir eş ile bütün fikrim değişir...

Eşinle otur konuş, durum bu ileride hiç olmayadabilirmiş karar vermemiz gerekiyor ama sözlerin değil davranışların önemli. tek başıma altından kalkacağım bir iş değil bebek, eğer biraz kendine çeki düzen verirsen düşünelim çocuk işini yoksa okul bitene kadar kapatıyorum bu düşünceyi falan anlat derdini.. sonra da gözlemle bakalım olacak mı bir değişim?

Çocuğu bırak, bu adamla evli bile kalınmaz. Adam xboxla mı evli seninle mi?
Onu ben de çok soruyorum.İnanin çok yiprandim bazen çok iyi bazen öyle yarim yamalak bi garip gercekten çok yiprandim.Dogru düzgün karar bile alamıyoruz

Canım dün eşle ilgili sorularından bahsetmemiştin ki sadece üni okuyorum yarım bırakmak istemiyorum demiştin. eşinle problem varsa o bambaşka bir konu...

Okul mu bebek mi dersen önceliği bebeğe verir okulu birkaç sene ertele ne olacak derim ama sorunlu bir eş ile bütün fikrim değişir...

Eşinle otur konuş, durum bu ileride hiç olmayadabilirmiş karar vermemiz gerekiyor ama sözlerin değil davranışların önemli. tek başıma altından kalkacağım bir iş değil bebek, eğer biraz kendine çeki düzen verirsen düşünelim çocuk işini yoksa okul bitene kadar kapatıyorum bu düşünceyi falan anlat derdini.. sonra da gözlemle bakalım olacak mı bir değişim?
Ben onunla konuşurum çok da güzel yazarım derdimi okur filan.Ama yok yani iki gün farklı üçüncü gün aynı geçen gün benimle dışarı çıkmak istedi.Beni merak etmiş aradı valla gözlerim doldu benim.Bi umut var mı acaba diye.Sen bilirsin diyo bebek konusu açılınca bilmem diyo hep böyle bi çekimser.İstemiyo musun diyorum sacmalama diyor okulu bahane ediyor tamam yapalım diyor sonra ama sorun yapmak değil ki sorumluluk almak

Ben onunla konuşurum çok da güzel yazarım derdimi okur filan.Ama yok yani iki gün farklı üçüncü gün aynı geçen gün benimle dışarı çıkmak istedi.Beni merak etmiş aradı valla gözlerim doldu benim.Bi umut var mı acaba diye.Sen bilirsin diyo bebek konusu açılınca bilmem diyo hep böyle bi çekimser.İstemiyo musun diyorum sacmalama diyor okulu bahane ediyor tamam yapalım diyor sonra ama sorun yapmak değil ki sorumluluk almak
Ne kadarlık evliydiniz?

7 aylık evliyiz
Canım fikrimi söylemeden durumumu anlatayım kısaca , 28 yaşım bitmek üzere 3 senelik evlilik de bitti, evlendiğimden beri korunmuyorum 3 düşük var ve hala çocuk olmadı... ve ortada bir sebep de yok tıbben.. eşimi seviyorum ama hayal ettiğim evlilik bu değildi. evliliğe alışmam 3 senemi aldı. eşime alışmam da.. ama çocuk isteğim hiç geçmedi, giderek arttı..

Yani eğer boşanmayı düşünmüyorsan , çocuk için de ileride şansın çok azalacaksa yine de yap derim.. en güzeli önce evliliği toparlamak birbirinize alışıp denemek ama özel durumun var. yaşın ilerleyip hormonların bebek diye vücudunda horon tepmeye başladığında pişman olma, geç kalmış olma...

Ama yok diyorsan ki bu adamla evlilik gitmez boşanadabilirim o zaman kalsın , durum o kadar ciddi ise herşeyi göze alıp ertele bir iki sene daha...

Canım fikrimi söylemeden durumumu anlatayım kısaca , 28 yaşım bitmek üzere 3 senelik evlilik de bitti, evlendiğimden beri korunmuyorum 3 düşük var ve hala çocuk olmadı... ve ortada bir sebep de yok tıbben.. eşimi seviyorum ama hayal ettiğim evlilik bu değildi. evliliğe alışmam 3 senemi aldı. eşime alışmam da.. ama çocuk isteğim hiç geçmedi, giderek arttı..

Yani eğer boşanmayı düşünmüyorsan , çocuk için de ileride şansın çok azalacaksa yine de yap derim.. en güzeli önce evliliği toparlamak birbirinize alışıp denemek ama özel durumun var. yaşın ilerleyip hormonların bebek diye vücudunda horon tepmeye başladığında pişman olma, geç kalmış olma...

Ama yok diyorsan ki bu adamla evlilik gitmez boşanadabilirim o zaman kalsın , durum o kadar ciddi ise herşeyi göze alıp ertele bir iki sene daha...
Çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için.Ama benimle ilgilenmiyor ilerde bana bisey olursa olur da Allah kısmet eder de çocuğumuz olursa ona da bakmaz diye düşünüyorum.Simdiden ta oraları düşünüyor diye beni yargilayabilirsiniz ama ben herşeyi dusunmek zorundayım.Zaten hormonların tavan su an.Bebek gordum mu üzülüyorum eşim de hiç destek olmuyor açıkçası Arayıp ne dedi doktor bile demedi.Evet pişman olmak istemiyorum.Ailemle de yeniden yaşayamam büyük ihtimal ama bilmiyorum gerçekten çok bunaldim

Çok teşekkür ederim samimi yorumunuz için.Ama benimle ilgilenmiyor ilerde bana bisey olursa olur da Allah kısmet eder de çocuğumuz olursa ona da bakmaz diye düşünüyorum.Simdiden ta oraları düşünüyor diye beni yargilayabilirsiniz ama ben herşeyi dusunmek zorundayım.Zaten hormonların tavan su an.Bebek gordum mu üzülüyorum eşim de hiç destek olmuyor açıkçası Arayıp ne dedi doktor bile demedi.Evet pişman olmak istemiyorum.Ailemle de yeniden yaşayamam büyük ihtimal ama bilmiyorum gerçekten çok bunaldim
Biraz zaman tanı o zaman eşin idrak edememiş durumu sanırım.. bikaç ay bir açma konuyu... ve korun. belki de çocuk için hazır değildir..
Birkaç ayın çok ciddi bir kayıp olacağını düşünmüyorum. sen de sakince gözlemler ve düşünürsün o arada...

Dedim ki eşime şimdi bi tek sen varsın ben varım kaybederken ve bu evlilik biterse bi tek ben eksilicem hayatından ama eğer bebeğimiz de olursa iki kişiyi birden kaybedeceksin dedin daha ne diyim adam hala ayni ama değişen bisey yok

Biraz zaman tanı o zaman eşin idrak edememiş durumu sanırım.. bikaç ay bir açma konuyu... ve korun. belki de çocuk için hazır değildir..
Birkaç ayın çok ciddi bir kayıp olacağını düşünmüyorum. sen de sakince gözlemler ve düşünürsün o arada...
Benim de aklıma geldi.Cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Evliliğin çok yeni, okulun var daha.
Bu acele neden?
Ayrıca eşin hiç de gönüllü değil çocuk olayına ben bile anladım burdan.
Bence zorlama daha fazla şu an.

Eşin bence senin kadar çocuk istemiyor.Bu yüzden daha bekle derim.Ayrıca bu kadar bağımlı ne oyunu oynuyor böyle?

Konu sahibi herkes hatırlamayabilir dünkü konunu, bu konuya da doktorların görüşünü özet geçsen daha doğru fikirler alırsın bence

Evliliğin çok yeni, okulun var daha.
Bu acele neden?
Ayrıca eşin hiç de gönüllü değil çocuk olayına ben bile anladım burdan.
Bence zorlama daha fazla şu an.
Bu acele neden demissiniz de benim bi acelem yok.Ama bi sağlık problemim var ve dün öğrendim giderek anne olma şansım azalıyor.Lutfen anlayıp dinlemeden hemen bu acele niye vs diye yargılama çabasına girmeyin

Bu acele neden demissiniz de benim bi acelem yok.Ama bi sağlık problemim var ve dün öğrendim giderek anne olma şansım azalıyor.Lutfen anlayıp dinlemeden hemen bu acele niye vs diye yargılama çabasına girmeyin

Esiniz kac yasinda? Calisiyor mu?
Yumurtalarinizi dondurma sansiniz var mi?

Back
X