Koruyucu 3 aylik igne vurdursam mi bu konuda yardimci olabilecek olan var mi 😐

htcbly

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
4
0
1
28
Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar korunmak için spiral kullanıyordum ama 2 kere üst üste kayinca doktor kullanmamam gerektiğini söyledi ve 3 aylık igneye yönlendirdi sizce ne yapmaliyim

Prezervatif veya doğum kontrol hapıyla korunmayacaksanız eğer doktoru dinleyip iğne vurdurun

Prezervatif veya doğum kontrol hapıyla korunmayacaksanız eğer doktoru dinleyip iğne vurdurun
Ya igne kimisi diyor ki ben aylarca regl olmadım kimisi diyor ki 2 ay boyunca regl kaldım çok kararsızım açıkçası.Bide ilk defa igne vurduracaklar için önce aylik iğneden başlayın diyorlar var mı bu konuda bilginiz

Ya igne kimisi diyor ki ben aylarca regl olmadım kimisi diyor ki 2 ay boyunca regl kaldım çok kararsızım açıkçası.Bide ilk defa igne vurduracaklar için önce aylik iğneden başlayın diyorlar var mı bu konuda bilginiz

Ben hiç yaptırmadım açıkçası, düşündüm ama niye vazgeçtim hatırlamıyorum inanın sanırım dediğiniz sebeplerdendi

Bende vazgeçeceğim sanırım peki siz şuan korunuyor musunuz 🙈

Yani pek sayılmaz 🥴 ama ben tüp bebekle hamile kaldım, tek tüpüm kapalı. Ben kesin çözüm diğer tüpümü de bağlatmaya düşünüyorum

3 aylık depo iğne ben piyasada bulamadım 😞 mecbur hap

Yan etkisi çok diyen var iyice araştırın 🙏🏻
Bence en güzel korunma yöntemi prezervatif hiç vücuda hormon yüklemeye ilaç almaya gerek yok benim görüşüm

Back
X