Cilt Bakımı Ürünleri Koruyucu krem?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Selcuk06

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
26
0
6
Ankara
Herkese merhaba ya benim işim gereği yüzüm çok pisleniyor kimyagerim ağır metallerle akşama kadar haşır neşir oluyorum akşam eve bir geliyorum tamamen pislik içindeyim ve yağlanıyor hafta sonları gayet normal ama hafta ici oldumu boyle yuzumde kazıyorum resmen saçlarımıda mahvediyor acaba böyle pislikten filan koruyan bir krem jel filan varmı :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba ya benim işim gereği yüzüm çok pisleniyor kimyagerim ağır metallerle akşama kadar haşır neşir oluyorum akşam eve bir geliyorum tamamen pislik içindeyim ve yağlanıyor hafta sonları gayet normal ama hafta ici oldumu boyle yuzumde kazıyorum resmen saçlarımıda mahvediyor acaba böyle pislikten filan koruyan bir krem jel filan varmı :(

Herhangi bir günlük yüz yikama losyonunuza karbonat dökün onla yikayin sizde kimyaci olarak cok iyi bilirsiniz karbonun yararlarini , birde maden suyu ile yikamak da olabilir

Yıkamak konusunda değilde öntedbir olarak sormuştum yani koruyucu olarak hiç pislenmemesi için çunki gozenekler o lekelerle aksama kadar kaliyor. Kimyaci dediğim oyle damitmalik değil özel sektordeyim uni mezunu degilim cakma kimyaci diyelim :)

Back
X