Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam bayanlar...
Bu köşeyi almayı düşünüyorum salonuma..Aslında ben baya büyük bi köşe istiyorum... fikirlerinizi okumak isterim nasıl sizce? beğendiniz mi? yoksa çok mu sade
selam bayanlar...
Bu köşeyi almayı düşünüyorum salonuma..Aslında ben baya büyük bi köşe istiyorum... fikirlerinizi okumak isterim nasıl sizce? beğendiniz mi? yoksa çok mu sade Eki Görüntüle 958559
Eki Görüntüle 958559
selam bayanlar...
Bu köşeyi almayı düşünüyorum salonuma..Aslında ben baya büyük bi köşe istiyorum... fikirlerinizi okumak isterim nasıl sizce? beğendiniz mi? yoksa çok mu sade Eki Görüntüle 958559
Eki Görüntüle 958559
Salonunuz büyükse çok güzel olur.Yoksa çok sıkışık durabilir.
Nerden baksanız 2 tane üçlü koltuk kadar hatta kolluk çıkıntısıyla beraber daha bile fazla yer tutar.
Ölçüleri iyi hesapladıysanız sorun olmaz.
Farklı bir renk açık vizon aynı köşeden aldım daha doğrusu salonuma göre özel ölçüyle yaptırdım. aynısı:) 3.25-3.75 ölçü .rahatlığına ve şıklığına diyecek yok. 2 çocuğum var hepimiz aynı anda uzanma pozisyonuna geçebiliyoruz. tek 3lü olsa biri uzanır diğerleri oturur:) Alacaksan şimdiden güle güle kullan.