Koskoca Ankara'da doktormu kalmadı?

karalama yapmak gibi olmasın ama bizim revizyon whatsapp grubumuz var bir arkadaşım tevfik sözene oldu hiç memnun değil eren beyin bir revizyon hastasını gördüm omda tevfik sözenin hastasıydı
pardon eren bey tevfik beyin hastasının burnunu düzeltiyodu hata olmasın

Canım çok çok çok geçmiş olsun. İnan bana ağzım açık okudum yazını. Sağlıkla ve güzellikle kullanırsın umarım burnunu.

serdar öztürk'ün nasıl bir doktor ve insan olduğunu ben 2. muaynede anlamıştım allahtan. dediğin gibi işini iyi yapmayı bırak iş ahlakı bile yok! kesinlikle burda çok fazla reklam yapılıyor.

eren taştan ile bu hafta görüşmem var. tevfik sözen konusunda karar kılmıştım asdlında ama yine de emin olamadğım için eren beyi de görmek istedim ve sanırım eren taştan daha ağır basacak. ben de revizyon olucam bu arada.
Teşekkür ederim. Bana da tuhaf gelmişti aslında burada abartılınca birde ya prof işte asker işini düzgün yapar diye karar verdik. Ama bazen insanın hayatı

Teşekkür ederim. Bana da tuhaf gelmişti aslında burada abartılınca birde ya prof işte asker işini düzgün yapar diye karar verdik. Ama bazen insanın hayatı
tepetaklak oluyor hem de bile bile oluyorsun. Umarım sizin şansınız güzel olur. İyi araştırın içinize sineni düşünün.Ben çabuk hiç düşünmeden karar vermiştim. Sizin kararınızı etkilemesini istemem Eren bey belki fazla istiyor diye düşünüyoruz ya bence baştan fazla verip bir daha revizyona gitmemek lazım. Benim yıllar içinde revizyona ödediğim 3 ameliyat için çok daha fazla. Baştan mantıklı olup doğru karar vermek lazım etraf ünvan almış el becerisi olmayan abidik gubidik insanlarla dolu. Size şimdiden geçmiş olsun diyorum. Görüşmek üzere

Bende seyhan cenetoglundan ameliyat gunu almak icin gidiyorum bugun bakalim ocakta olcam galiba :) korku heycan simdidrn karisim duygular sardi :)

Ben ve çevremden birçok kişi Zühtü Demir e burun ameliyatı olduk hepimiz sonuç ve gösterdiği ilgiden çok memnunuz. gerekli olmayan bir şey varsada hemen söylüyor. Gidincede mutlaka ameliyat olmuş birkaç kişiyle karşılaşılıyor. onlarda fikir veriyor

tepetaklak oluyor hem de bile bile oluyorsun. Umarım sizin şansınız güzel olur. İyi araştırın içinize sineni düşünün.Ben çabuk hiç düşünmeden karar vermiştim. Sizin kararınızı etkilemesini istemem Eren bey belki fazla istiyor diye düşünüyoruz ya bence baştan fazla verip bir daha revizyona gitmemek lazım. Benim yıllar içinde revizyona ödediğim 3 ameliyat için çok daha fazla. Baştan mantıklı olup doğru karar vermek lazım etraf ünvan almış el becerisi olmayan abidik gubidik insanlarla dolu. Size şimdiden geçmiş olsun diyorum. Görüşmek üzere

ilk ameliyatım için çok düşünmeden gittim ben de dediğin gibi. hem ücreti de uygundu ama hayatımın hatasını yaptım resmen. burun ucu düşmesiniş geçtim burun sırtında leke kaldı. alçı açıldığında yara vardı. o yara geçsin diye bir sürü şey yaptı ve sonuç hüsran. hiç geçmeyecek 2 tane iz kaldı burnumda. ha çok belli olmuyor ve ben artık kabullenmedim ama yani yine de olmamalıydı.

şu an için tevfik bey ve eren bey aklımdaki isimler. eren bey ile yarın görüşücem sanırım kendisi daha çok aklıma yatacak. dediğin gibi paraya bakmamak gerekiyor artık. revizyon hastası olmak çok zor. gerekirse 2 yıl beklerim ama yine de düzgün bir doktora ameliyat olurum. ben açıkcası burda çok popüler olan doktoralara da çok inanmıyorum (isim vermeyeceğim ama tahmin edersiniz). ne yazık ki burda çok reklam yapılıyor.

geçmiş olsun sana da tekrar. umarım her şey yolundadır.

Ben ve çevremden birçok kişi Zühtü Demir e burun ameliyatı olduk hepimiz sonuç ve gösterdiği ilgiden çok memnunuz. gerekli olmayan bir şey varsada hemen söylüyor. Gidincede mutlaka ameliyat olmuş birkaç kişiyle karşılaşılıyor. onlarda fikir veriyor
zühtü beyden memnun olmayanlar da var bi sayfada gördüm. Memnun olanlar da var güzel bi burnu da vardı cilek.35 nickli kullanıcının burnu iyidi ama zühtü beyin tekniği onep tekniği turkih delight tekniği kapalı teknik aman benden uzak olsun

Ben de Tevfik Sözen doğal burun yapıyor galiba diye düşünmeye başlamıştım vazgeçtim.

Hele Emre İlhan'ın tekniğini uygulamaya başladıysa iyice doğallıktan uzaklaşmıştır herhalde.Yapay buluyorum yaptığı ameliyatları.onun ve nam salmış bir çok doktorun ne yazık ki .

Yasadiklarinizi okudum cok uzuldum benim de cok aci bi hikayem var ben zaten kucuk olan burnumun yarisini ve nefesimi kaybetmistim ve bunun karsiliginda bir de drumun bana tavirlari hic ama hic hos degildi ona surekli mail atiyordum o da bi gun aradi ve suanda burda yazamayacagim seyler duydum ve kaldiramayip intihara kalkistim:KK43:

Son düzenleme:
Metin yılmaz gazi üniversitesindeydi duyduğuna gore minesera aldab hast özel de yapıyormuş

Nasıl yapıyor ne kadara yapıyor biliyor musunuz peki
Benim durumum farklıydı emsal olmasın özelde minesera aldanda yapıyor oraya gecmiş devlette yapar mı bilmem, fiyatlarıda gecen yıl 4,5-5 miş die duymştm benim durumun garklı oldugu için fiyat veremiyorum

Back
X