Koskoca Ankara'da doktormu kalmadı?

Nasıl yapıyor ne kadara yapıyor biliyor musunuz peki
Benim açık teknikle oldu çünkü burun ucumda kıkırdaktada kırık vardı daha rahat çalışmk istedi, ben zaten açık yada kapalı olup olmaması konusunda hiç katışmadım karışılmaması
DA gerek diye düşünüyorum doktor En doğrusuna karar verecektir, hiç ağrım olmadı diş ağrısı daha kötü bi ağrı öyle diyebilirim ilk gün hastanede dahi yatmadım... Aynı gün taburcu oldum ki ameliyatım üc saat sürdü burnum kırılıp yanlış kaynadığı için standart ameliytlar gbi bir bck saatte bitmedi kemikler kıkırdaklar baya iç içe geçmişti... Durum boyle baska sorun varsa cevaplıyayım

Ben burdaki
ilk ameliyatım için çok düşünmeden gittim ben de dediğin gibi. hem ücreti de uygundu ama hayatımın hatasını yaptım resmen. burun ucu düşmesiniş geçtim burun sırtında leke kaldı. alçı açıldığında yara vardı. o yara geçsin diye bir sürü şey yaptı ve sonuç hüsran. hiç geçmeyecek 2 tane iz kaldı burnumda. ha çok belli olmuyor ve ben artık kabullenmedim ama yani yine de olmamalıydı.

şu an için tevfik bey ve eren bey aklımdaki isimler. eren bey ile yarın görüşücem sanırım kendisi daha çok aklıma yatacak. dediğin gibi paraya bakmamak gerekiyor artık. revizyon hastası olmak çok zor. gerekirse 2 yıl beklerim ama yine de düzgün bir doktora ameliyat olurum. ben açıkcası burda çok popüler olan doktoralara da çok inanmıyorum (isim vermeyeceğim ama tahmin edersiniz). ne yazık ki burda çok reklam yapılıyor.

geçmiş olsun sana da tekrar. umarım her şey yolundadır.
Ben burdaki uyelerin yonlendurmediyle gittim tevfik sozene ameliyat oldum ameliyat oncesi harika nefes alirken sonrasi nefes alamadim, burnum cok kuculdu ve cokme olustu kim nasil bir vebal aldiginin farkinda bile degil

Ben burdaki

Ben burdaki uyelerin yonlendurmediyle gittim tevfik sozene ameliyat oldum ameliyat oncesi harika nefes alirken sonrasi nefes alamadim, burnum cok kuculdu ve cokme olustu kim nasil bir vebal aldiginin farkinda bile degil

Canim ben msjini yeni gordum. Pardon...

Cok uzuldum :( cok gecmis olsun. Durumun nasil? Ben eren beyden de tevfik beyden de vagzectim. Hatta sanirim ameliyattan bile vazgectim. Emin olamiyorum ve kirkuyorum. Her dokturun mutauz hastalari mutlaka vardir ama diyorsunuz ki burnum kalmadi, coktu, nefes alamiyorum. Bu kadar da degil ya! Bu kadar da degil. Insan sagligiyla oynamak nasil bu kadar kolay olabilir? Yuzden ve burundan bahsediyoruz sonucta. Insan gercekten ameliyattan sonra psikolojik olarak cokuntu yasiyor (kotu sonuclarda tabi)

Allah hepimizi dogru insanlarla karsilastirsin... Cok cok gecmis olsun tekrar.

Arkadaslar eren tastanin bir vakasi var burnu coken. Sanirim 2-3 yil oluyor ameliyat olali. Eren bey cokmeye karsi bir garanti veriyor mu? Sonucta az para almiyor

Ben burnumdan ameliyat olmak için doktor ararken bana Prof Dr. Metin YILMAZ dan bahsedildi ve kendisiyle tanışıp hastalığım hakkında kafama takılan soruların cevapını tek tek cevaplayıp beni çok rahatalıp ameliyat olmaya karar verdim. Kendisi çok değerli bir insan olup hastalarıyla yakınlığı ve ilişkişi mükemmeldir. Metin beyin birde şöyle bir özelliği var hastanın ameliyat olmasına gerçekten ihtiyacı varsa yapan ender doktorlardan birisidir. Tedavisi ameliyat olunacaksa risklerini hastaya çok iyi bir şekilde anlatıp hastasınını moralini düzelten insandır. Sevgili hocama çok tesekkur ederim iyi ki tanımışım iyiki varsınız

Ben burdaki

Merhaba ben de Tevfik Sözen i araştırıyorum. Bu mesajınızı görünce çok üzüldüm. Şimdi durumunuz nasıl? Herhangi bir düzelme var mı? :(

Ben burda herkesin huzurunda kendisinden özür diliyorum

Sevgili nihan ben herkesin huzurunda senden ve tevfik sözenden özür diliyorum dedigin gibi fotoyu cektigin aci cok onemli ben sana destegin icin tesekkur ediyorum tevfik sozene de..
Merhaba soyle ki eskisi gibi degil burnumla ilgili dusuncelerim hatta tevfik sozene tesekkur ediyorum kikirdaksiz yapmasina ragmen iyi toparlamis burnu bunu sonradan ogrendim benim burnumun icinde kikirdak yokmus onceki ameliyatimdan dolayi adamcagiz ameliyatta burnumu bir acmis kikirdak yok kulak ya da kaburgayi acamamis konusmadigimiz ivin o sekilde toparlamis ben tabi bunu bilmedigim icin istedigim gibi olmadi dedim durdum:/ istedigim gibi olmayi birakin bu sekilde olmasina dua etmem lazim tevfik sozene dua etmem lazim belki baska bir dr bu kadar toparlayamayabilirdi ben bu yuzden tevfik sozen in burun konusunda cok cok iyi oldugunu dusunuyorum

Az önce özür mesajını gördüm yanlışlık olmasın diye buraya da eklemek istedim.
İyi forumlar :)

Back
X